- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Siznle ayni durumda olan bi arkadasim vardi ayri eve ciktilar adam da babasinin yanindan ayrildi baska ise girdi cok daha huzurlular simdiBu daha hicbisey degil ne annelik yapmislar ne babalik diyorum baska ise gir ama istemiyo bayram harcligi verdi bayramda onu gecen haftaki haftalgndan kesti fazla vermis diye 100 tl aldi gecen hafta bende 50 tl kenara koydum 50 tlyle idare ettik
Bizimkisi kafasiz gerizekali aptal ne desem az iyice sinirlerm alt ust oldu ya sinirden aglyorum.Siznle ayni durumda olan bi arkadasim vardi ayri eve ciktilar adam da babasinin yanindan ayrildi baska ise girdi cok daha huzurlular simdi
Oda kucuucuk tuvalet kadar oda buyuk bi oda olsa kucuk bi televzyon alirdik ordan,ckmazdimBence babası başka eve gidemeyesiniz diye 200tl veriyor oğluna.. Eşin babasına mı güvenmiş evlenirken? Aynı evde aynı odada yaşıyor odasına kız kaçırmış. . Babasıda baktı susuyosunuz adam niye zam yapsın? Bu arada bi arkadas yazmış odasına elektrikli ısıtıcı alın odanızda oturun hiç çıkmayın. Faturayı da eşiniz ödesin . Tabi kv şalterleri indirmezse..
200 TL haftalık mı alıyorSuan bile yorganla ortuluyo karsimda ayri eve cikmaya durumumuz olsa 1 dk durmam esim babasnin yaninda calisiyo 200 tl haftalik aliyo bazen 100 tl yetmiyo bu durumda nasil cikabilirizki
eşin kaç yasında yaaaSoyledim hatta bi adam yanina cagirmis calismak icin esimide seviyo gel haftalik 600 tl vericem demis ama esim istemiyo anlatmaya calisyorum durumu soyluyorumda olmuyo diye ama dinlemiyo
İsinize geleni gormeyin kim ilersini gorebilir ben boyle olucagini bilsem zaten yapmazdim niye kendimi bile bile atese atayim ilk basta boyle konusulmamisti kac defa yazdim buraya ev alinicakti sonra altinlar calindi o oldu bu oldu su oldu dendi bu durumdayiz ayrica bebegimin bogazindan hergun sicak corba geciyo merak etme ac kalmiyo yani cocuk isteyerek olan bisey degil planlarimizda daha cocuk yoktu korunarak hamile kaldim nasil canina kiyabilirim nasil aldirabilirim kim ister boyle bi durumda olmak oyle dokturmussun dokturmussun ben bunlari bilerek gelmedim.beni bunun için asacaksanız asın banlayacaksanızda banlayın yahu konu sahibi salak mısın?
evet evet salak mısın
evini geçindiremeyecek bir ergenle neden evleniyorsun ,neden çocuk yapıyorsun?
sevişmek mi zevkli geliyor baba dayağından abi dayağından mı kaçıyorsun parasız pulsuz ipsiz çöpsüz bir insanla evleniyorsun...
hadi evlendin beş kuruş katkısı yok ..
ananın evinde sokakta mı yatıyordun ısıtılmayan eve gelin geliyorsun?
abla okumadım etmedim layığım buydu mu diyorsun ?
ne diyorsun 8 aylık sabiye yazık ,niye doğurdun günah değil mi havalar şimdiden buz kışın ne halt yiyeceksiniz?
vallahi sinirleniyorum artık ya,şurda üç konu oku şirazeden çık bu ne Allasen ...
bi zahmet bir işe gir çocuğunun boğazından bir sıcak çorba geçir tüple çalışan bir katalitik sobası bari al o kaldığın tek göz odaya.
edit:birde çalışmama da müsade etmiyor demiyor mu vallahi sopalık.
birde kaçmışlar kaçarsınız tabi düğün masrafı yapacak göz var mı beleşe kız almışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?