• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana.!!

Bu daha hicbisey degil ne annelik yapmislar ne babalik diyorum baska ise gir ama istemiyo bayram harcligi verdi bayramda onu gecen haftaki haftalgndan kesti fazla vermis diye 100 tl aldi gecen hafta bende 50 tl kenara koydum 50 tlyle idare ettik
Siznle ayni durumda olan bi arkadasim vardi ayri eve ciktilar adam da babasinin yanindan ayrildi baska ise girdi cok daha huzurlular simdi

Asgarı ucret 1300TL Esınızın aldıgı maas aylık 600tl ... Size bi nevi harclık veriyorlar.Kendi ailenizin yanına gıdın gerekırse.. Cocugunuzu verırlerse yedırıp vermezlerse ac bırakacak sogukta bırakacak halınız yok ya..

eşine durumu anlat. eğer biliyorsa annesine birşey söylememesi garip. gerekirse babasının yanında çalışmasın. birsürü iş var asgari ücrete geçinen yüzlerce insan var ülkede sende destek çıkarsın eşine geçinip gidersiniz

eşine durumu anlat. eğer biliyorsa annesine birşey söylememesi garip. gerekirse babasının yanında çalışmasın. birsürü iş var asgari ücrete geçinen yüzlerce insan var ülkede sende destek çıkarsın eşine geçinip gidersiniz

Bence babası başka eve gidemeyesiniz diye 200tl veriyor oğluna.. Eşin babasına mı güvenmiş evlenirken? Aynı evde aynı odada yaşıyor odasına kız kaçırmış. . Babasıda baktı susuyosunuz adam niye zam yapsın? Bu arada bi arkadas yazmış odasına elektrikli ısıtıcı alın odanızda oturun hiç çıkmayın. Faturayı da eşiniz ödesin . Tabi kv şalterleri indirmezse..

konu sahibinin yaşı kaçmış? Ayyy zıp zıp aklıma geldi.
Sahi yaşlar kaç, söyledi mi?

Bence babası başka eve gidemeyesiniz diye 200tl veriyor oğluna.. Eşin babasına mı güvenmiş evlenirken? Aynı evde aynı odada yaşıyor odasına kız kaçırmış. . Babasıda baktı susuyosunuz adam niye zam yapsın? Bu arada bi arkadas yazmış odasına elektrikli ısıtıcı alın odanızda oturun hiç çıkmayın. Faturayı da eşiniz ödesin . Tabi kv şalterleri indirmezse..
Oda kucuucuk tuvalet kadar oda buyuk bi oda olsa kucuk bi televzyon alirdik ordan,ckmazdim

Arkadaslar bu kadar yuklenmeyin olan olmuş konu sahibi bi çözüm bulmaya çalışıyo.
Ve şunu söyliyim benim kv de sizinki gibi. ben calisiyodum faturayı ben ödediğim halde gidip sürekli kombiyi kisiyodu. Hamileydim kışın ortasında sabah bi kaliyodum bütün camları açmış evi havalndiracakmis tabi petekleri kapatiyo. Şubatta doğum yaptım kombinin ayarını ben yukseltiyorum o kisiyodu bikmistim artık. Bunlar faturayı ben odedigim halde olanlar benim bebegimde 7 buçuk aylık ve ücretsiz izindeyim bakalım bu kış neler yasicaz. Havalar sogudukca strese girdim.

Kış bitene kadar kendi annenizle kalın hasta olmasın bebek. Niçin o evde duruyorsunuz ne eşinizden ne annesinden fayda var...

Suan bile yorganla ortuluyo karsimda ayri eve cikmaya durumumuz olsa 1 dk durmam esim babasnin yaninda calisiyo 200 tl haftalik aliyo bazen 100 tl yetmiyo bu durumda nasil cikabilirizki
200 TL haftalık mı alıyor
babasını n kazancı nasıl?
baska ıs bulsun eşin en azından asgari ücret alır

Soyledim hatta bi adam yanina cagirmis calismak icin esimide seviyo gel haftalik 600 tl vericem demis ama esim istemiyo anlatmaya calisyorum durumu soyluyorumda olmuyo diye ama dinlemiyo
eşin kaç yasında yaaa
kendını kurdugu yuvayı değil de babasının ucuza adam calıstırmasını doğru buluyor
bu adam da kendısı
baska bırını alsa oraya 200 tl ye calıstıramaz tabı

ilerde cok kafasını vurur ama iş işten gecmıs olur
babaya da masallah valla
nasıl bır baba ıse

beni bunun için asacaksanız asın banlayacaksanızda banlayın yahu konu sahibi salak mısın?
evet evet salak mısın
evini geçindiremeyecek bir ergenle neden evleniyorsun ,neden çocuk yapıyorsun?
sevişmek mi zevkli geliyor baba dayağından abi dayağından mı kaçıyorsun parasız pulsuz ipsiz çöpsüz bir insanla evleniyorsun...
hadi evlendin beş kuruş katkısı yok ..
ananın evinde sokakta mı yatıyordun ısıtılmayan eve gelin geliyorsun?
abla okumadım etmedim layığım buydu mu diyorsun ?
ne diyorsun 8 aylık sabiye yazık ,niye doğurdun günah değil mi havalar şimdiden buz kışın ne halt yiyeceksiniz?

vallahi sinirleniyorum artık ya,şurda üç konu oku şirazeden çık bu ne Allasen ...
bi zahmet bir işe gir çocuğunun boğazından bir sıcak çorba geçir tüple çalışan bir katalitik sobası bari al o kaldığın tek göz odaya.
edit:birde çalışmama da müsade etmiyor demiyor mu vallahi sopalık.
birde kaçmışlar kaçarsınız tabi düğün masrafı yapacak göz var mı beleşe kız almışlar.

Ay benim kaynanam ayni
Cocugum el kadardi ben aciyodum o kapiyodu
Esime soyluyodum bizi yine dinlemiyodu
O terliyomus muş muş
Cocuk lan cocuk bu
Ay evime gelemiyo kurtuldum
Sabah aksam yakiyorum valla
Cok cins insanlar var malesef.

O kadina actiramazsin kalorifer i cok zor bi an once bi plan yapip o evden cikmaya bakin bence bu eziyeti cekecegime esimi ikna edip calisirdim heralde allah yardimciniz olsun

beni bunun için asacaksanız asın banlayacaksanızda banlayın yahu konu sahibi salak mısın?
evet evet salak mısın
evini geçindiremeyecek bir ergenle neden evleniyorsun ,neden çocuk yapıyorsun?
sevişmek mi zevkli geliyor baba dayağından abi dayağından mı kaçıyorsun parasız pulsuz ipsiz çöpsüz bir insanla evleniyorsun...
hadi evlendin beş kuruş katkısı yok ..
ananın evinde sokakta mı yatıyordun ısıtılmayan eve gelin geliyorsun?
abla okumadım etmedim layığım buydu mu diyorsun ?
ne diyorsun 8 aylık sabiye yazık ,niye doğurdun günah değil mi havalar şimdiden buz kışın ne halt yiyeceksiniz?

vallahi sinirleniyorum artık ya,şurda üç konu oku şirazeden çık bu ne Allasen ...
bi zahmet bir işe gir çocuğunun boğazından bir sıcak çorba geçir tüple çalışan bir katalitik sobası bari al o kaldığın tek göz odaya.
edit:birde çalışmama da müsade etmiyor demiyor mu vallahi sopalık.
birde kaçmışlar kaçarsınız tabi düğün masrafı yapacak göz var mı beleşe kız almışlar.
İsinize geleni gormeyin kim ilersini gorebilir ben boyle olucagini bilsem zaten yapmazdim niye kendimi bile bile atese atayim ilk basta boyle konusulmamisti kac defa yazdim buraya ev alinicakti sonra altinlar calindi o oldu bu oldu su oldu dendi bu durumdayiz ayrica bebegimin bogazindan hergun sicak corba geciyo merak etme ac kalmiyo yani cocuk isteyerek olan bisey degil planlarimizda daha cocuk yoktu korunarak hamile kaldim nasil canina kiyabilirim nasil aldirabilirim kim ister boyle bi durumda olmak oyle dokturmussun dokturmussun ben bunlari bilerek gelmedim.

Hadi madem para çalındı planda yoktu bu durum. E eşin düğünden önce de 800 liraya çalışmıyor muydu? O zamandan normal olmadığını anlamanız gerekirdi. O çocuğu adam akıllı büyütmek istiyorsan o evden çıkıcaksın mutlaka. Doğalgaz yaktırmamak nedir? Eşin kadar haysiyetsiz birini görmedim şahsen. 800 liraya tercihen (!) çalışıyor. Evde kombi yakmayan annesine düzgün bir sözü yok. Sizi çalıştırmıyor. Ne halta yarıyor ya bu adam diye sorabilir miyim? Ayrıca o çocuğu gerçekten önemsiyorsanız o evde bir dakika daha durmaz çıkar giderdim. 1300 liraya asgari ücretle bir işe girse şu an daha iyi ve daha rahat bir ortamda yaşıyor olurdunuz. Kendinizi önemsemiyorsanız çocuğu bari önemseyin. Daha kış gelmedi. 3 ayı var bunun.

Daha fazla alıyodur annesine veriydur kesin bu evde kalıyosanız para vericeksiniz diyebilecek bir kadın çünki

Back
X