Kaynana

Merhaba kızlar kaynanamla eskisi gibi görüşmüyoruz kurban bayramından sonra bi defa tek gittim gittiğimde dedi ki birgun gel mutfağı temizleyelim birşey demedim yani hayır diyemedim şimdi kaynanam beni aradığında ne demeliyim öyle birşey soyleyemeliyim ki bir daha cagirmasin cvp veremeyen biri değilim ama bazen nedense susuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum canlar
kolum omzum vs. ağrıyor.dr. ağır iş yapma dedi uzun süre dersin.
bi kadın çağıralım sana diye de ekleyiver:))

valla açık açık ay anne ben kendi evimi zor temizliyorum bi de seninkini temizleyemem de

yıl olmuş 2016 hala evimi temizle deme cürretini gösteren kaynana var ya, açık açık söylemek lazım

:):):)pek kaynananla arandaki sorundan eşin rahatsız oluyorsa gene der miydin?
benim kaynanamda bana çok çektirdi hala çektiriyor derdi ne bilmiyorum sürekli kafasında kuruyor yazanları okudum da keşke bana a sadece o.. deseydi de hayatımı bok etmeseydi aşılama yaptırdım bu ay özellikle söyledim stresten uzak durmak istiyorum diye facede bana ağzına geleni saydı rezil etti beni ortada hiçbir şey yokken hem de anlayamadım tabi üzüldüm sinir krizi geçirdim sonuç adet oldum sizce hala görüşmeli miyim ??? eşim bende senin ailenle görüşmem diyor boşanmaya doğru gidiyoruzzzzz

:):):)pek kaynananla arandaki sorundan eşin rahatsız oluyorsa gene der miydin?
benim kaynanamda bana çok çektirdi hala çektiriyor derdi ne bilmiyorum sürekli kafasında kuruyor yazanları okudum da keşke bana a sadece o.. deseydi de hayatımı bok etmeseydi aşılama yaptırdım bu ay özellikle söyledim stresten uzak durmak istiyorum diye facede bana ağzına geleni saydı rezil etti beni ortada hiçbir şey yokken hem de anlayamadım tabi üzüldüm sinir krizi geçirdim sonuç adet oldum sizce hala görüşmeli miyim ??? eşim bende senin ailenle görüşmem diyor boşanmaya doğru gidiyoruzzzzz
tabi ki de görüşme bende boşanmanın eşiğinden döndüm eşim bana bıraktı artık gidip gitmeme me karışmıyor artık allah yardımcın olsun senin de

tabi ki de görüşme bende boşanmanın eşiğinden döndüm eşim bana bıraktı artık gidip gitmeme me karışmıyor artık allah yardımcın olsun senin de
peki eşin senin tarafa gidiyor mu ? ben annemi geçen yıl kaybettim bana sinirinden cenazeye bile gelmedi o ayrı bi konu ama demem o ki benim annem hayatta olsaydı da asla eşime kötü davranmazdı babam desen öyle asla kötü bir şey demez yapmaz kardeşlerim enişte diye ölüyorken görüşmem diyor kabul edilebilir bir şey mi bu 4 yıldır evliyim daha öncede aynı sebeplerden 1 yıla yakın görüşmedi benim ailemle yine aynı kabusu yaşamak istemiyorum şimdi ayı evde ayrı odalarda takılıyoruz bugünlük yarın nolur bilmem ama devam edemiyorum:(

peki eşin senin tarafa gidiyor mu ? ben annemi geçen yıl kaybettim bana sinirinden cenazeye bile gelmedi o ayrı bi konu ama demem o ki benim annem hayatta olsaydı da asla eşime kötü davranmazdı babam desen öyle asla kötü bir şey demez yapmaz kardeşlerim enişte diye ölüyorken görüşmem diyor kabul edilebilir bir şey mi bu 4 yıldır evliyim daha öncede aynı sebeplerden 1 yıla yakın görüşmedi benim ailemle yine aynı kabusu yaşamak istemiyorum şimdi ayı evde ayrı odalarda takılıyoruz bugünlük yarın nolur bilmem ama devam edemiyorum:KK43:
eşim benim tarafıma geliyor isterse gelmesin pasa gönlü bilir bosanmayi mi düşünüyorsunuz siz basın sağolsun canim bu arada:(

"Vallahi enerjim olsa kendi evimi temizlerim kusura bakmayın " derim.

eşim benim tarafıma geliyor isterse gelmesin pasa gönlü bilir bosanmayi mi düşünüyorsunuz siz basın sağolsun canim bu arada:KK43:
saol canım düşünmüyoduk ama sinirle attı ağzından daha önce aynı sorunlarda dava açılmıştı benim ailem düzeltti arayı şimdi de gurursuzluk yapmak istemiyorum yarın hazırla dilekçeyi ertesi gün tek celse de bitsin dedim kendimi odaya kapattım:) bu ne ya annemle babamla görüş yoksa boşanırız anneninde dili bi yerde dursun yukarda Allah var yaa nedir bu gelinlerin çektiği kaynanam da zaten boşanalım istiyor bu yüzden yapıyor ne ypıyorsa çocuk olsaydı güzel olacaktı ama oda kısmet olmadı

saol canım düşünmüyoduk ama sinirle attı ağzından daha önce aynı sorunlarda dava açılmıştı benim ailem düzeltti arayı şimdi de gurursuzluk yapmak istemiyorum yarın hazırla dilekçeyi ertesi gün tek celse de bitsin dedim kendimi odaya kapattım:) bu ne ya annemle babamla görüş yoksa boşanırız anneninde dili bi yerde dursun yukarda Allah var yaa nedir bu gelinlerin çektiği kaynanam da zaten boşanalım istiyor bu yüzden yapıyor ne ypıyorsa çocuk olsaydı güzel olacaktı ama oda kısmet olmadı
olmamasinda bir hayır vardır canım bilemeyiz ki belki de hayırlısı böyledir allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar kaynanamla eskisi gibi görüşmüyoruz kurban bayramından sonra bi defa tek gittim gittiğimde dedi ki birgun gel mutfağı temizleyelim birşey demedim yani hayır diyemedim şimdi kaynanam beni aradığında ne demeliyim öyle birşey soyleyemeliyim ki bir daha cagirmasin cvp veremeyen biri değilim ama bazen nedense susuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum canlar
Gitmek istemiyorsan gitme bu kadar basiy

Hasta olmak engüzeli. En mükemmelide kronik yorgunluk. Bigün evinize kadın çağırırsınız kv sorarsa kendi evimide temizleyemedim kadın çağırdım istersen sana da yollayayım dersin

Gelemem anne de ben kendi isimi yaptim senin ki kaldi de istersen birini tut grlsin yapsin de direk ciddi cjddi soyleyemiyosan sakayla karisik soyle oldu valla ben kendi isimi zor yapiyorum birinibulda bizede gelsin de. Ayyy bu konularda hic tahammulum yok az yede kendine usak tut ceneye gelince onlardan iyisi yok temizlik olunca gelinden medet umarlar valla ben gidiyorum misafir gibi elimi hic biseye vurmuyorum bastan hic alistirmadim biseyde diyemez simdi diger gelinlerde benim taktigi uyguluyomus arada laf vuruyo ama cokta umrumdaydi

Back
X