• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaaaa

Eşinde odun gibi sanki duyarsız vede duygusuz mu ne? Bunun için seni üzüyor , zaten çoğu damat kız
annesini kıskanır paylaşmaz odunlardaa bu daha fazla tabi

Valla arkadaşım herşeyi göze aldıysan bas git.
Yazık değil mi ya yarım saat mesafede ailen var bayramdan beei gidemiyorsun
Bide nispet yapıp selam söyle diyor kv olacak yılan dilli
Aşlen ne durumda gelip gitmezler mi size
Kızım niye gelmiyorsun demezler mi
Eşin imam olacak bide Allah korkusu yok mu hayret bişey ya

eşim aileme göndermiyorsa bende onun ailesine kesinlikle gitmezdim.seni ciddi ciddi kullanıyorlar.bırak böyle kıymet bilmeyen insanlara hizmet etmeyi.temizliklerini pasta böreklerini kendileri yapsın .ben bu yaşıma kadar kaynanaya hizmet edip yarananı görmedim.

Eşinde odun gibi sanki duyarsız vede duygusuz mu ne? Bunun için seni üzüyor , zaten çoğu damat kız
annesini kıskanır paylaşmaz odunlardaa bu daha fazla tabi

Aynen odun kütük benim Kocam ama ona kalsa ben değer bilmiyorum

Bana kendileri zarar veriyor keşke kendilerinden sakinsalar

Canım benim aileni özlediğini eşine anlat, kayınvalidenin yanında size kızmasına takıldım bir de. Başkalarının yanında böyle şeyler çok nahoş, bunları aşmalısınız Kayınvalideni kafana hiiiç takma ve aileni gör muhakkak. Evlenmeden önce eşiniz bu hususta bir şey diyor muydu? Ailenizi ziyaret konusunda yani?

o kaynanayi benim elime verseler de sinirimi bi bosaltsam ağzını burnunu patlatsam ne angus insanlar var ya. sana ne arkadaş anasına da gider başka yere de kaynana denen fikirsize ne. çok sinirlendim valla.

Yaaaaa yemin ediyorum kocan gibilerini bir kaşık suda boğasın geliyor Allah hepsinin ... Tövbe tövbe. Sanki kendi annesi babası var den yumurtadan çıktın. Bu Nasıl bir ahlaksızlıktır ya. İmam olmuş ama daha anne Hakkı'nı bilmekten aciz. Ayrıca kaynanan olacak o ahlaksız kadında iğrenç biri ( bu arada kendi kv çok iyidir annem kadar olmasa da annem gibi severim bugüne kadar aramızda kötü sözü bırak bir kere bile ses yükselmedi yani kv kerden nefret ettiğimden değil senin kaynanası iğrenç bulmam) valla bu Adam (adam dedim ama kusura bakma artık) senin ömrü Billah yanında olmaz. Anana babana bişey olsa alıp evine bakmaz. Çocuğunda yoksa koy kapıya gitsin pis herifi. Bak o kadar uzun zamandır yazıyorum burda aç tel tek oku daha kimseye boşan demedim. Ya hiç yorum yapmam ya yuvanı yıkma derim. Ama sen yık. Bu be böyle be ben gidip onun ailesine hizmetçilik yapıcam beyfendi lütfedip beni aileme götürmeyecek. Oldu Canım. Ben senin yerinde olsam ondan habersiz alırdım bileti giderdim aileme ordan da arayıp böyle böyle boşuyorum seni derdim.

Valla arkadaşım herşeyi göze aldıysan bas git.
Yazık değil mi ya yarım saat mesafede ailen var bayramdan beei gidemiyorsun
Bide nispet yapıp selam söyle diyor kv olacak yılan dilli
Aşlen ne durumda gelip gitmezler mi size
Kızım niye gelmiyorsun demezler mi
Eşin imam olacak bide Allah korkusu yok mu hayret bişey ya

Eşim aileme gittiğimizde odaya gider ailesiyle konuşur. Soğuk davranır. Ailem bize geldiklerinde de soğuktur tam 1 seneden beri hiç gelmediler tel. Sık sık konuşuruz siz iyi olun yeter diyolar.

sessizce ailenin yanına git.
sonrada donmicem boşanmak istiyorum de.
su sana ettikleri eziyetlerin hesabını nasıl verecekler acaba?
böyle diyoruz sonrada boşan boşan diosunuz diye ustumuze çullaniyolar....
acaba uzlasma yoluna git diyenler
bir zahmet daha evel ki konunu okuyupta
bu adamın 2 aylik hamileyken boğazına bıçak dayadigini da biliyomu....
kararinin arkasinda dur bugün boğazına bıçak dayayan ,anasının lafına karisini ezen adam ilerde de daha beterlerini yapacaktır.

Son düzenleme:
Canım benim aileni özlediğini eşine anlat, kayınvalidenin yanında size kızmasına takıldım bir de. Başkalarının yanında böyle şeyler çok nahoş, bunları aşmalısınız Kayınvalideni kafana hiiiç takma ve aileni gör muhakkak. Evlenmeden önce eşiniz bu hususta bir şey diyor muydu? Ailenizi ziyaret konusunda yani?

Yok demiyordu ben 1 sene nişanlı kalmak istiyodum ortaokuldan sonra 6 yıl kursta kaldım.kurstan cikinca nisanlandm ailemle v a kit gecirmek istiyodum " evlenelim ben seni istediğin zaman goturucem "dedi kandim kanmaz olaydım...

sessizce ailenin yanına git.
sonrada donmicem boşanmak istiyorum de.
su sana ettikleri eziyetlerin hesabını nasıl verecekler acaba?
böyle diyoruz sonrada boşan boşan diosunuz diye ustumuze çullaniyolar....
acaba uzlasma yoluna git diyenler
bir zahmet daha evel ki konunu okuyupta
bu adamın 2 aylik hamileyken boğazına bıçak dayadigini da biliyomu....
kararinin arkasinda dur bugün boğazına bıçak dayayan ,anasının lafına karisini ezen adam ilerde de daha beterlerini yapacaktır.

Sessizce gitme şansım yok adam bütün gün evde ay gına geldi artık keşke sabah 8 akşam 5 olsaydı

Back
X