• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaaaa

Senin derdin kaynanadan çok aslında kocan olacak o adam

Esini al karsina konus sakin sakin de ki ilk once sen beni annende olsa kimsenin karsisinda azarlayamazsin hanzoya bakya karinda olsa kimsenin yaninda asagilanamaz ..
Ikinci olarak kimse senin ailene gitmene karisamaz o esin bile olsa soyle esine sen nasil annene gidiyorsan bende gitmek istiyorum cok ozlyyorum de biraz pispisla tabiri caizse lutfen kaynanana esine ezdirme kendini dayanamiyorum burda bunun gibi konular okumaya ;) o_O

Senin derdin kaynanadan çok aslında kocan olacak o adam

Kocam zaten başrolde ama kaynanama ailesine beni ezdirmesine laf soyletmesine daha çok kızıyorum. Bide onlar büyükler benimde onlardan beklentim bu değil biz cahillik edip tartissak orta yolu bulmaları gerekirken yangına Körükle gidiyolar ya da sussunlar biz onlara bişey sormuyoruz ki her seye kendileri atliyolar

Bence sesizce evden esyalarini topla git. Aradigi zamanda telefonda bosuyorum seni ananla mutluluklar dersin. Bide imammis amma rezil olurlar belki akillanirlar.

Öyle bekleniyor ama işte sen el kızısın , asla seni kayırmazlar hep oğluşları haklı birde zaten kaynanada kendi kaynanası tarafından ezildiyse aynısını sana uyguluyor bu böyle
Kocam zaten başrolde ama kaynanama ailesine beni ezdirmesine laf soyletmesine daha çok kızıyorum. Bide onlar büyükler benimde onlardan beklentim bu değil biz cahillik edip tartissak orta yolu bulmaları gerekirken yangına Körükle gidiyolar ya da sussunlar biz onlara bişey sormuyoruz ki her seye kendileri atliyolar

Bide kayinpeder taklitimi yapıyor insan içinde çok utanıyorum.

sessizce ailenin yanına git.
sonrada donmicem boşanmak istiyorum de.
su sana ettikleri eziyetlerin hesabını nasıl verecekler acaba?
böyle diyoruz sonrada boşan boşan diosunuz diye ustumuze çullaniyolar....
acaba uzlasma yoluna git diyenler
bir zahmet daha evel ki konunu okuyupta
bu adamın 2 aylik hamileyken boğazına bıçak dayadigini da biliyomu....
kararinin arkasinda dur bugün boğazına bıçak dayayan ,anasının lafına karisini ezen adam ilerde de daha beterlerini yapacaktır.

Boşan deme kiziyorlar.. bosanacagimi nasıl soylemeliyim desede. . Biz kimseye boşan demeyelim

Öyle bekleniyor ama işte sen el kızısın , asla seni kayırmazlar hep oğluşları haklı birde zaten kaynanada kendi kaynanası tarafından ezildiyse aynısını sana uyguluyor bu böyle

Benim de oğlum var ben gelinime öyle yapmayacam çünkü oğlumu çok seviyorum onu emanet edecek hayırlı bir gelinim kızım olsun istiyorum

Kv kim oluyor ya ailene gitmene laf edecek son kişi bile degil.

Keşke askerde erkeklere hergun yarim bi saat ders verilse evlilik konusunda. Es ve anne ile olan iliskilerde nasil davranilacagina dair.

Bosanma isteğini ve sebeplerini acikla iste canim

Merhaba hanımlar daha önce ''Thé imam" adlı konu acmistim hatirlayanlar mutlaka olacak. hafta sonu kv deydik gorumce kayinlar geldi temizlik yemek pasta börek..
her şeyi yaptım her zaman da yaparım onların bana yaptıkları terbiyesizliklere rağmen. Pazartesi günü oğlumun aşısı vardı kahvaltı yaparken kaynim bana " yenge ne zaman geleceksiniz " diye sordu ben de haftaya dedm o ara eşim "ne haftası" diye sordu ben de "annemlere gidecem abim geldi biliyorsun" dedim. Kv atladı bizim lafimiza " kar yağar " dedi. yağsin dedim eşim de annesi öyle deyince bana bağırdı çağırdı . Kv istemez benim a ileme gitmemizi kiskancliktan catlarlar. Hem Babamlar dağ başında oturmuyolar kar yağsa ne olcak yollar kapansa orda kalsam ne olacak babamın evi sonuçta.
Bayramdan beri gitmedim ve cok özledim. Ben onlara hizmet etmek zorunda değilim ama yapıyorum saat 6da kakahvaltı hazırlamaya kalkiyorum. Bunun karşılığı bu mu olmalı. Masadan kalktım hazırlanma ya gittim kv "hadi cik" diye bağırıyo salonda niye bağırıyo ki bu ne edepsizlik tir anlamadım merak ettiğim tüm kv böyle mi??? Evden çıkarken de dalga geçer gibi gidersen slm söyle dedi ya sabır dedim bişey demek istemiyorum seviyesine düşmek istemedim. Sonuç gitmedik goturmedi yol boyunca ağladım tartıştık bi daha o eve adım atmayacam yüzlerini görmek istemiyorum dedim ve şu karara vardım bosanacam artık dayanamıyorum.
2 gündür düşünüyorum bunu ona nasıl söylemeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
İşte hep bir şey demediğinizden oluyor bunlar.neden susuyorsunyz Allah aşkına gideceğiniz yer aileniz.kusura bakmayın ana bu konuda suç eşiniz de madem o sizi sabun muyor , kendinizi savunmayı öğrenin rica ediyorum

Back
X