- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi zeynomurat1
-
Kendin söylüyorsun ilaç kullanıyor diye. Üzüldüm valla kadına. Ona yardımcı ol. Kaynanan değil annen gibi bak, sanki o lafları annen söylüyor diye düşün. İnşallah atlatır psikolojik problemlerini. Çocuğunuza da bişey yapmaz merak etmeyin. Gül gibi de bakar. Babaannesi o. Gelinini bile bu derece düşünen bi kadın torununa daha güzel bakar. Hele biraz sabret. Çocuğun olduğunda ne demek istediğimi anlarsın. Benim kimsem yok yanımda. Ne kendi tarafım ne de eşimin tarafı. Ne kadar zorlandığımı anlatamam.ben cocugumu takintilari olan birinin buyutmesini istemiyorum cok evhamli psikolojik sorunlari var ilac kullaniyo nasil ona birakirda giderim sabrediyorum simdilik
titiz degil hemde hic degil eski yasadigi evi gormeniz lazim firinin arkasindan kirilip kurumus yumurtalr topladim buzdolabinda bulgur makarna sakladigina sahit oldum . takintilri var kadininTitiz mi kayınvalideniz normalde?
Domatesi atması enteresan geldi,lavaboya gelene kadar markette, halde yada toplanırken kimler elliyor o domatesi ohoo. Ne yapıyor normalde ne kullanıyor yıkamak için sebzeleri merak ettim doğrusu.
Suya basma konusu da bir garip, büyü nerden gelmiş aklına, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yani yerdeki su birikintisi ile büyüyü bağdaştırmak.
Ne diyim Allah yardımcınız olsun.
mutfakla banyo birmi ama canım mutfakta sadece bulaşık ve yiyecek yıkarız herdüşeni atarsak yiyecek bir şey kalmaz evdeTatlım kaynanan haklı, evyeye düşen şey yenir mi ya? Ne kadar temizlersen temizle. Banyodaki lavaboyu da yıkıyoruz çamaşır suyuyla ora da mı temiz yani. Yapma böyle.
Hayır şundan dolayı diyor ya çamaşır suyuyla yıkıyorum hergün. E banyoyu da yıkıyoruz o mantıkla bakarsak oranın da temiz olması lazım. Ben hayatta yemem evyeye düşen bişeyi. İstersem o dakikada temizlemiş olayım. Tiksiniyorum öyle şeylerden. Kimi insanlar böyledir. Bunu kafaya takmaya gerek yok. Annem olsa yıkar yer mesela ama ben yapamam. Her insan farklı.mutfakla banyo birmi ama canım mutfakta sadece bulaşık ve yiyecek yıkarız herdüşeni atarsak yiyecek bir şey kalmaz evdebanyodaki lavobayla kıyaslaman yanlış olmuş bence
mutfakla banyo birmi ama canım mutfakta sadece bulaşık ve yiyecek yıkarız herdüşeni atarsak yiyecek bir şey kalmaz evdebanyodaki lavobayla kıyaslaman yanlış olmuş bence
Hayır şundan dolayı diyor ya çamaşır suyuyla yıkıyorum hergün. E banyoyu da yıkıyoruz o mantıkla bakarsak oranın da temiz olması lazım. Ben hayatta yemem evyeye düşen bişeyi. İstersem o dakikada temizlemiş olayım. Tiksiniyorum öyle şeylerden. Kimi insanlar böyledir. Bunu kafaya takmaya gerek yok. Annem olsa yıkar yer mesela ama ben yapamam. Her insan farklı.
Kişisel algılamayın ama dışarda yemek yiyor musunuz? Yoksa göz görmeyince gönül katlanır mı diyorsunuz?Hayır şundan dolayı diyor ya çamaşır suyuyla yıkıyorum hergün. E banyoyu da yıkıyoruz o mantıkla bakarsak oranın da temiz olması lazım. Ben hayatta yemem evyeye düşen bişeyi. İstersem o dakikada temizlemiş olayım. Tiksiniyorum öyle şeylerden. Kimi insanlar böyledir. Bunu kafaya takmaya gerek yok. Annem olsa yıkar yer mesela ama ben yapamam. Her insan farklı.
Evet takıntılıyımdır ben de kaynananız gibi. Ama şimdi şimdi azaltmaya çalışıyorum. Bir kere su içtiğim bardaktan bir daha içmezdim; ama artık birkaç kere içiyorum. Yalnız kendi ağzımın değmiş olması kaidesiyle tabii.cok farkli gercekten. yargilamak degil yanlis analmayin ama herkonuda boylesiniz ozamn. cok cok ust bi titizlik ister bu durum oda hastalik boyutudur bence. madem ole siz hic hastaneye gtmeyin hic kuafore gtmeyin hatta hoc birsey yemeyin temizliginden emin olamzsiniz cunku.. cok tuhaf gercekten
Dışarda yemek yiyorum. Bu farklı bişey. Temizlik hastası denilemez ama bazı konularda takıntılıyım. Mesela eşim kirayı verir bana parayı sayarken önce bi düzene sokarım. 200 lükler bi yere 100 lükler bi yere. Atatürkler aynı yöne bakmalı falan.Kişisel algılamayın ama dışarda yemek yiyor musunuz? Yoksa göz görmeyince gönül katlanır mı diyorsunuz?
Dışarda yemek yiyorum. Bu farklı bişey. Temizlik hastası denilemez ama bazı konularda takıntılıyım. Mesela eşim kirayı verir bana parayı sayarken önce bi düzene sokarım. 200 lükler bi yere 100 lükler bi yere. Atatürkler aynı yöne bakmalı falan.
hi simdi anlasildi kayinvalidemi bukadar anliyo olmanizin sebebi yalniz benimp kaynanam 7ay akil sagligi merkezinde yatti. demekki bi hastalikDışarda yemek yiyorum. Bu farklı bişey. Temizlik hastası denilemez ama bazı konularda takıntılıyım. Mesela eşim kirayı verir bana parayı sayarken önce bi düzene sokarım. 200 lükler bi yere 100 lükler bi yere. Atatürkler aynı yöne bakmalı falan.
Gideyim ben de biraz yatayım o zaman.hi simdi anlasildi kayinvalidemi bukadar anliyo olmanizin sebebi yalniz benimp kaynanam 7ay akil sagligi merkezinde yatti. demekki bi hastalik
katılıyorum ben mutfakta el ağız bile yıkatmamMutfakla banyo lavabosunu kıyaslamak gerçekten tuhaf. Mutfakta bulaşık yıkanır, sebze meyve yıkanır ama banyo da öyle mi?
katılıyorum ben mutfakta el ağız bile yıkatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?