kaynanaamm imdattt

Kesinlikleeee katılıyorum.. Mutfak lavabosu sonuçta çamaşır suyuyla vs sürekli temizlenen ve mutfak işlerini yapmak için kullandığımız bir yer. Yani oraya düşen domatesi yıkayıp yiyemiyceksem ne farkı kalır banyodaki lavabodan? Mundar olmuyor ya aksine o düşünce israfın ta kendisidir..!

katılıyorum ben mutfakta el ağız bile yıkatmam
bende öyle lavoba sadece mutfak malzemeleri içindir bilmediğim kişilerin lavobasına düşen şeyi bende yemem mesala gittiğim bi kaç evde lavobanın kenarında diş fırçası ve tırnak makası gördüm ve abdest alan komşumuzda vardı onlarda asla bir şey yemedim hep bahane uydurdum

çok gıcık. neyse allahtan seninkinin kurulu düzeni var ben de o da yok. hastalık hastası gibi bişey olabilir. ayrıca bi arkadaşın dediği gibi o hallerde sebze ve meyvelerin üstüne kedi köpek bile işiyodur yani. yapcak bişey yok :)

kadın haklı
bi de sana büyü yapcana büyüden koruyan kaynana daha ne istiyon:)

Yok artık

Bende öyleyim o yüzden mutfak ve banyo lavobalarının kıyaslanması tuhaf geldi.[/QUOT
Valla ben toz bezine bile dikkat ederim mutfağın bezleri başka biyerde kullanılmamalı. bende ona çok dikkat ederim

kurulu düzeni varsa niye sizde kalıyor ki?
Sizi bazı konularda uyarabilir onda bir şey yok. Ama hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Mesafeli olmak her zaman iyidir.

kurulu düzeni varsa niye sizde kalıyor ki?
Sizi bazı konularda uyarabilir onda bir şey yok. Ama hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Mesafeli olmak her zaman iyidir.
cunku eşim tek cocuk. annesindrn baska kimsedi yok. annesi evine gttigindr vizdanen rahtsiz oluyo. geldiginde de biz huzursuz oluyoruz. cok sevdigim biri aslinda cunku bana eşimi verdi minnrttarim ina buyuzden. ama işte cogu zamn kendimede hakim olamiorum ona karsi hic yanlis hareketim olmadi icime.atiyrum hep.

Bende birşey sormak istiyorum kızlar,peki mutfak bezlerinizi havlularını çamaşır makınasında mı elde mi yıkarsınız?

Mutfakta dusen herseyi atarsak ooo isimiz var .
Kaynanan kesinlikle hasta !!

kim derse desin.
allah yardimcin olsun , ne diiyim

Bende birşey sormak istiyorum kızlar,peki mutfak bezlerinizi havlularını çamaşır makınasında mı elde mi yıkarsınız?

Havluları makinede yıkarım. Diğer havlularla birlikte, 50 derecede.

Bezleri ise biriktirir, tek seferde yıkarım makinede, en az 60 derecede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…