- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
- Konu Sahibi zeynomurat1
-
Ne alaka Allah askina banyoda yapilan eylemle mutfakta yapilan bir mi o zaman yenecek bisey kalmicak elimizde düserse düssün yikar gecerim yani bence bu hastalik derecesinde bir durum Allah yardimcin olsun canim bu tarz insanlarin huyu degismez yakinimda gördüklerimden en azindan böyle biliyorum
bende öyle lavoba sadece mutfak malzemeleri içindir bilmediğim kişilerin lavobasına düşen şeyi bende yememkatılıyorum ben mutfakta el ağız bile yıkatmam
arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin
kadın haklıarkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin
bende öyle lavoba sadece mutfak malzemeleri içindir bilmediğim kişilerin lavobasına düşen şeyi bende yememmesala gittiğim bi kaç evde lavobanın kenarında diş fırçası ve tırnak makası gördüm ve abdest alan komşumuzda vardı onlarda asla bir şey yemedim hep bahane uydurdum
Bende öyleyim o yüzden mutfak ve banyo lavobalarının kıyaslanması tuhaf geldi.[/QUOT
Valla ben toz bezine bile dikkat ederim mutfağın bezleri başka biyerde kullanılmamalı. bende ona çok dikkat ederimbende öyle lavoba sadece mutfak malzemeleri içindir bilmediğim kişilerin lavobasına düşen şeyi bende yememmesala gittiğim bi kaç evde lavobanın kenarında diş fırçası ve tırnak makası gördüm ve abdest alan komşumuzda vardı onlarda asla bir şey yemedim hep bahane uydurdum
Kv kendi evine gitsin. Her seye karisan biri... zor durum...
Valla ben toz bezine bile dikkat ederim mutfağın bezleri başka biyerde kullanılmamalı. bende ona çok dikkat ederim
canım ben banyo ve mutfağı aynı kıyaslamaya söyledim bu lafı yoksa sana pissin demedim bende lavaboya düşen birşeyi sudan geçirir kullanırım.arkadaslar tabiki bende dikkat ediyorum bu tur seylere. kaynanamin takintili olmasi benim pis oldugum anlamina gelmesin.
muge anli izlerken ortaligi ayaga kaldirmis esimi aramis zeyno televizyonda onu kacirmislar die. ordaki kizi bana benzetmisne tuhaf kadınmış o öyle
fantezi dünyası bayağı geniş kan mı akıttı ayak mı yıkadı hee mutfak lavobasında
hadi o titizlikten diyelim de
büyü müyü işleri ne iş
muge anli izlerken ortaligi ayaga kaldirmis esimi aramis zeyno televizyonda onu kacirmislar die. ordaki kizi bana benzetmis
cunku eşim tek cocuk. annesindrn baska kimsedi yok. annesi evine gttigindr vizdanen rahtsiz oluyo. geldiginde de biz huzursuz oluyoruz. cok sevdigim biri aslinda cunku bana eşimi verdi minnrttarim ina buyuzden. ama işte cogu zamn kendimede hakim olamiorum ona karsi hic yanlis hareketim olmadi icime.atiyrum hep.kurulu düzeni varsa niye sizde kalıyor ki?
Sizi bazı konularda uyarabilir onda bir şey yok. Ama hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Mesafeli olmak her zaman iyidir.
muge anli izlerken ortaligi ayaga kaldirmis esimi aramis zeyno televizyonda onu kacirmislar die. ordaki kizi bana benzetmis
Ay daha neler. İyiki eşini aramış ya müge anlıyı arasaydı ?
7 ay akıl hastanesinde yattı yazmışsın rahatsızlığı neydi?
Bende birşey sormak istiyorum kızlar,peki mutfak bezlerinizi havlularını çamaşır makınasında mı elde mi yıkarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?