kaynanadan evlat ayrımı

kayra12

Güven ruh gibidir gittimi bi daha geri gelmez
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.447
1.074
83
8 aylık evliyim eşimle severek evlendik ama ne eşimi nede ailesini iyi tanıyamadım kaynanam oğulları arasında evlat ayrımı yapıyor neyi var neyi yok hep iki oğluna benim eşim sanki üvey evlat sürekli bizden para isteyip duruyorlar biz yeni evlendik borç içindeyiz ve eşimin ailesi bize 1 kuruş yardımda bulunmadıkları halde eşimde sesini çıkartamıyor düğünde toplanan bütün altın ve paraları kaynanam o iki oğluna verdi kocam sesini çıkarmadı bu zamana kadar olan akraba düğünlerine takılan altınlarıda bize aldırttılar yine eşim sesini çıkartmadı hesapta eksilere battık para bitince şimdide altınlarımı istemeye başladılar iki bileziği eşim kardeşine verdi kavga ettim ağladım yok adam ailesi ne dese onu yapıyor şimdide zincirimi istemeye başladılar yeni geline takacaklarmış ya neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım kocamla kavga ettim vermem diye bana cephe aldılar kocam bana altın düşkünüsün paracısın dedi kaynanam kayınlarım arkamdam etmedikleri laf kalmadı boşanmayı bile düşündüm kocamdan ya nasıl bir aileler sürekli bunlar yüzünde kavga ediyoruz eşimle ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana lütfen bu adamı kendime nasıl bağlayabilirm

Elinde sihirli değnek yoksa eşini kendine bağlayamazsın malesef. Altınları satıp borçları ödeseydiniz keşke bir işe yararlardı. Ya sen kötü olmayı göze alıp karşı çıkacaksın ya da sesini çıkarmayıp üzüleceksin.

yapacağınız birşey yok.eşiniz ailesinin sözünden çıkmayan birisi belli o.
eşinizi kendinize zorla bağlayamassınız.
ya böyle devam edeceksiniz,yada yollarınızı ayıracaksınız.

eşin daha fazla sülalenin kızılay çadırıymışsınız gibi davranırsa evliliğiniz tehlikeye girer..
bir an önce eşini güzellikle ikna et, tavuk gibi yolunmaya bi son versin...

8 aylık evliyim eşimle severek evlendik ama ne eşimi nede ailesini iyi tanıyamadım kaynanam oğulları arasında evlat ayrımı yapıyor neyi var neyi yok hep iki oğluna benim eşim sanki üvey evlat sürekli bizden para isteyip duruyorlar biz yeni evlendik borç içindeyiz ve eşimin ailesi bize 1 kuruş yardımda bulunmadıkları halde eşimde sesini çıkartamıyor düğünde toplanan bütün altın ve paraları kaynanam o iki oğluna verdi kocam sesini çıkarmadı bu zamana kadar olan akraba düğünlerine takılan altınlarıda bize aldırttılar yine eşim sesini çıkartmadı hesapta eksilere battık para bitince şimdide altınlarımı istemeye başladılar iki bileziği eşim kardeşine verdi kavga ettim ağladım yok adam ailesi ne dese onu yapıyor şimdide zincirimi istemeye başladılar yeni geline takacaklarmış ya neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım kocamla kavga ettim vermem diye bana cephe aldılar kocam bana altın düşkünüsün paracısın dedi kaynanam kayınlarım arkamdam etmedikleri laf kalmadı boşanmayı bile düşündüm kocamdan ya nasıl bir aileler sürekli bunlar yüzünde kavga ediyoruz eşimle ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana lütfen bu adamı kendime nasıl bağlayabilirm

Burada en büyük suçlu eşin,başka biri değil yolunacak kaz mübarek bu kadar da olmaz ki.

Bırak ne var ne yoksa versin. Eğer calisiyorsan işinden ayril. Battığı zaman anlar anyayi konyayi.
tamam insan ailesine yardim eder de cok afedersiniz ama böyle de kerizlik olmaz...

nişanlıyken fark ettim ailede bir tuhaflık var ama aşkın gözü kör işte ben abartıyorumdur diye düşündüm yok yani adam annem diyo kardeşlerim diyo başka bişey demiyo birde öğretmen olacak 1 ev degil 5 eve bakıyo susuyorum Allah a havale ediyorum hepsini ama bir yolu olmalı yani babam aynen böyleydi acaba onu çok eleştirdim diyemi başıma geldi 50 sine bastı yeni yeni akıllandı o

Kaynanan evlat ayrimi yapmiyor.
Senin esin senin sirtini tutamiyor , sana paracisin diyen esin sana laf ettiren esin kimsede suc yok.
Birkez hepsinin cenesini kapatmis olsa bu duruma gelinmezdi...

bütün suç eşinizde.anasını kolaya alıştırmış.ne istediyse vermiş şimdi de kadının ve abilerinin istekleri bitmiyor doğal olarak.eğer eşiniz sert bir şekilde annesine "hayır"derse o zaman kayınvalidenizde sizden para,altın istemekten vazgeçer.

Eşinle eşin yüzünden kavga ediyorsunuz. Bütün faturayı kaynana ve kayınbiraderlere kesiyorsun. Ama sizi bu hale düşüren eşin.

Tavrını koyabilseydi bu işin önüne çok önce geçilirdi.
Bu adamı kendine bağlaman çok zor.
Boşanmayı düşünmekte haklısın ayrıca.

aynı olay benimde başıma geldi..burada herşeyin sorumlusu eşin..gözleri halen kör..görmezden geliyor olup biteni..senin arkanda değil ve böyle gider..

kafayı yiycem kardeşleri memur eşimden yüksek maaşları ki bunlar eşimden küçükler bide senin kardeşin senden para istese sen vermezmisin diyo sözde bi kardeşi dindar cemaatçi ama kul hakkına gelince ..... sürekli dua ediyorum Rabbim beni bu şekilde sınıyor sanırım

Allah sabır versin valla. 8 ayda çekilcek iş drğil ama elinle güzelce konuşsan artık ayrı bir aile olduğunuzun farkına vatmasını sağla. Yani ne kadar doğru ama bi borca girebilirsiniz. Ev arabaa vs. Hani bak cnm zaten borcumuz var gibisinden. Bu ailelerde bi garip. Onların sorması lazım bi ihtiyacınız varmı die...

Aynisi olmasa da benzer seyleri bende yasadim canim bu kadar buyuk degildi sorunlar ama h6zur kaciracak derecedeydi dertleri ne bu adamlarin anlamiyorum evlendikten sonra en onemli olmasi gereken sey yuvasinin huzurubenimki de beni az mi gozu yasli birakip onlarin gonlunce olmaya gitti yok kirilmasinlar uzulmesinler ben burda darmadagin olmusun adamin umrunda degil ama ben hep kocamin ustune gittim canim 2,5 yildir evliyim hep en onemli seyin yuvasi ve karisi olmasi gerektigini yavas yavas isledim beynine yeri geldi duygu somurusu yaptim yer geldi bagirdim cagirdim yeri geldi guzelce konustum ama hep sorunun ailesinde degil kendinde oldugunu anlatmaya calistim cok sukur eskisi kadar kalmadi artik mutluyuz zaten cok sukur baska bi derdimiz yoktu hep kavgalarimiz bu yuzden oluyordu simdi artik bi sorun yok gibi bence sende bu sekide davran sabirli ol ve yavas yavas gir esinin beynine en onemlisi yuvanizin huzuru oldugunu anlat ona

bak tatlim sana tavsiyem esine ailesini kotuleme hicbirsey iyiye gitmez dahada kotuye gider haberin olsun belli ki esin ana kuzusu ve sana sahip cikamayan bi tip sen ya konusup konusup bosanicaksin yada susup oturucaksin ki bence sus ve otur bakalim nolcak ayrilmak inan ki olum gibi geliyor insana tut ceneni otur adami deyistiremezsin bu yastan sonra

ne demek ya o gelinmişte ssen neymişsin sen nie takmıosun zincirini nasıl bi zihniyet bu ezdirme kardeşim kendni göster birazz dişlerini pasif olursan ezerler eşinde aileside o zinciri ben neden vereyim o gelin kadar yokmuyum deee benim olan nieee ona layık görülüo deee de bişiler ha yok zorla verecek olursa kr bnce ben takmıosam oda takmasın dee dünynın en safı benmiyim deee

Bacim genelde degismiyorlar Allah yardimcin olsun.hep söylerim bu tip adamları baskalari yolmadan sen yolucaksin.surekli evde eksik çıkar, pazara mi gittin üçse beş de,kendinden ödün verme madem sana aciyan yok soke soke al hakkını.kavga etsen üzülen yine sen olursun onlar nasıl tatlilikla eşini kandiriyorsa sen de aynı yolu izle.öbur türlü hayat geçmez...

kafayı yiycem kardeşleri memur eşimden yüksek maaşları ki bunlar eşimden küçükler bide senin kardeşin senden para istese sen vermezmisin diyo sözde bi kardeşi dindar cemaatçi ama kul hakkına gelince ..... sürekli dua ediyorum Rabbim beni bu şekilde sınıyor sanırım
Onlarin dindarliklari cemaatcilikleri kendilerine olur sekerim yemeye geldimi unuturlar dindarligi cemaatciligi Allah kolaylik versinsabir versin ne diyim

Back
X