- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
8 aylık evliyim eşimle severek evlendik ama ne eşimi nede ailesini iyi tanıyamadım kaynanam oğulları arasında evlat ayrımı yapıyor neyi var neyi yok hep iki oğluna benim eşim sanki üvey evlat sürekli bizden para isteyip duruyorlar biz yeni evlendik borç içindeyiz ve eşimin ailesi bize 1 kuruş yardımda bulunmadıkları halde eşimde sesini çıkartamıyor düğünde toplanan bütün altın ve paraları kaynanam o iki oğluna verdi kocam sesini çıkarmadı bu zamana kadar olan akraba düğünlerine takılan altınlarıda bize aldırttılar yine eşim sesini çıkartmadı hesapta eksilere battık para bitince şimdide altınlarımı istemeye başladılar iki bileziği eşim kardeşine verdi kavga ettim ağladım yok adam ailesi ne dese onu yapıyor şimdide zincirimi istemeye başladılar yeni geline takacaklarmış ya neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım kocamla kavga ettim vermem diye bana cephe aldılar kocam bana altın düşkünüsün paracısın dedi kaynanam kayınlarım arkamdam etmedikleri laf kalmadı boşanmayı bile düşündüm kocamdan ya nasıl bir aileler sürekli bunlar yüzünde kavga ediyoruz eşimle ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana lütfen bu adamı kendime nasıl bağlayabilirm