Kaynanadan şakayla gelen tokat !!!

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
Kızlar uzun süredir formda yenı konu acmıyodum her sey mukemmeldı taki dün akşama kadar ...

Olay şöyle gelişti malumunuz eşim avrupa yakasında ben anadolu yakasında oturuyodum evlendık eşim anadoluya yakasına yerlestı bebek oldu annem bakıcak dıye ev falan aldık burdan derken dun annemın avrupa yakasında oturan arkadasına gittik ziyarete eşimde eskı mahallesıne arkadaslarının yanına gıttı akşam altı gıbı eşimi aradım dayısı halası annesı dedesı aynı apartmanda farklı dairelerde oturuyolar eşimin dayısının kızını istemeye geliceklermiş eşimde tesaduf annesının yanına gıtmıs sonra dedım benı nıye almadın hazırlan gelıyorum hem annemler bebegı gorur dedı .

Neyse hazırlandım eşim geldı ben ve bebegım gıttık annemde arkadaslarında kaldı dönuste aldık onu neyse gıttık her sey cok guzel komsularıyla tanıstım muabbet falan ettık kayınvalıdemle görümcesı yanı eşimin halası süreklı bır atışma içine gırdıler neyse ben uzak kaldım aradan vakıt gectı herkes yavas yavas dagıldı eşimin sözlenen dayısının kızı ben ve eşimin nişanlı olan dıger dayısının kızı oturuyoduk kayınvalıdem geldı darısı bekalrın basına dedı bende şakaya vrup yanı benım başıma falan dedım gulerek ordan yanagıma bır tokat geldı hemen tepkımı bellı ettım yaptıgın hıc hoş bır sey degıl ınsanların ıcınde hıc şık durmadı dıye aslında daha fazlasınıda soylerdım ama kızın mutlu gununu mahvetmek ıstemedım tamam benım şakam belkı hoş bır şaka olmadı ama onun davranısıda hıc yaşına yakışmadı dıye dusundum ve dusunuyorum eşim karşımda oturuyodu dedım annen şakayla karısık yapıştırdı bır tane neyse ortam gerılmesın dıye dayısının kızı vurdugun yerı öpün barıssın dedı cunku ben baya bozuldum neyse sonra hıc bır sey olmamıs gıbı ordan uzaklastım balkona gıttım bı sıgara ıctım dondugumde görumcem eşimin teyzesı ve gene aynı nişanlı ve kızlar toplanmıstı kayınvalıdem bozuldugumu anladı görümcem başladı gör işte şakayla karısık bana neler yapıyor bu kadın falan eşimin teyzesıde yapılırmı öyle şaka yapmasa ıyıymıs falan fılan yanı laf söz

Şimdi size sorarım ey Kadınlar Kulubü kadınları ben bu kadına nasıl davranmalıyım bundan sonra ???

benim gelinim de bana darısı başıma dese çimdiği bükerdim:1:

Sizce,söylediğiniz söz şaka da olsa hoş olmuş mu?Kayınvalideniz de takibi haddini aşmış ama yaptığınız şaka biraz garip olmuş.

acıkcası elbette hıc hos degılde
o tokatı atarken ne soyledı nasıl basktı nasıl yanına kadar geldı bunalrda onemlı
bır anda agladıgını aglamıs olabılecegını dusundum balkondayken neyse

madem kayınvalıdenız boyle bır kadın sakalar yapmayın ona yaptıgınız saka ne komık ne sınır bozucu gereksız bısey olmus
bundan sonra saka fılan yapmayın

...

tabıkı canım bencede kayınvalıden yanında olmamalıydı bu şaka lakın ben eşimede benı yenıden ıstemeye gel söz takalım evlenelım dıye de yaptım oda bebegımızden ısterım senı artık dıye cevap verdı kalkım tokat atmadı yanı :26:

acıkcası elbette hıc hos degılde
o tokatı atarken ne soyledı nasıl basktı nasıl yanına kadar geldı bunalrda onemlı
bır anda agladıgını aglamıs olabılecegını dusundum balkondayken neyse

madem kayınvalıdenız boyle bır kadın sakalar yapmayın ona yaptıgınız saka ne komık ne sınır bozucu gereksız bısey olmus
bundan sonra saka fılan yapmayın

...

yok canım aglamadım ewet yanı kayınvalıdeye şaka yapılmıycagını 1,5 senelık gelınken anlamıs oldum ama gec oldu bıraz .

çok çocukça bir laf etmşsiniz
ama kayınvalideniz yaptığıda hoş olmamış tabi :31:

Son düzenleme:
canım kayınvaliden çok ayıp etmiş insanların hataları olduğında hemen tokatmı atılırmış büyük olarak bunu sana izah etmeliydi böyle şeyler ayıpdır kızım diyebilirdi tokatda ne oluyormuş bence biraz tavrını koymalısın

Böyle bir şaka yapmışsınız kv istemdışı bir harekette bulunmuş düşünme fırsatı olmadan insan bazen olur ya sus be diye yanındakine bir anda vurur amaç belli işin içinde sinsilik yok bence bende nişanlıyken alakası yok belki ama kvlerin yazlığa gittik annemlerle denizde güneşlenirken ay dur bir laf vardı güneş girmeyen yere doktor girer diye kv şok ama güldü :30: bende dedim ayy nasıl böyle salak birlaf çıktı ağzımdan insan bazen patavatsızlık yapabiliyor.

Böyle bir şaka yapmışsınız kv istemdışı bir harekette bulunmuş düşünme fırsatı olmadan insan bazen olur ya sus be diye yanındakine bir anda vurur amaç belli işin içinde sinsilik yok bence bende nişanlıyken alakası yok belki ama kvlerin yazlığa gittik annemlerle denizde güneşlenirken ay dur bir laf vardı güneş girmeyen yere doktor girer diye kv şok ama güldü :30: bende dedim ayy nasıl böyle salak birlaf çıktı ağzımdan insan bazen patavatsızlık yapabiliyor.

evet bu herkes için geçerli ama tokat atmaya hiç hakkı yok

ewet canım benımkıde patavatsızlık oldu bıraz ama kendımı rencide edilmiş gıbı hısseetım bır an sankı davranıslarımı kısıtlamazsam devamı gelırmıs gıbı geldı o an

eşinden ses çıkmıyorsa kayınvalidene ne oluyormuş?

seni tanıyorlarsa zaten ciddiye alınacak bir laf değil. sonra uyarsaydı.

sen kendini haklı görüyor olabılırsın tabı hos bırsey degıl yaptıgı kayınvelıdenın ama kendını onun yerıne koy gelının senın yanında toplum ıcınde bırde bu cumleyı kullansaydı ne yapardın ,bence daha fazlasını yapardın resmen eşine ve kayınvadelıdene hakaret olmus bu cumlen , aıleye hakaret kayınvalıdene degıl esınede ayrıca

ne demek darısı baçıma kayın validen yine iyiymiş bizimki olsa nerde o günler amin derdi daha bi bozardı

ewet canım benımkıde patavatsızlık oldu bıraz ama kendımı rencide edilmiş gıbı hısseetım bır an sankı davranıslarımı kısıtlamazsam devamı gelırmıs gıbı geldı o an

Şimdi kv nin uslubunu bilmediğimiz için tavrınıda göremedik yanlış olur aslında yorum yapmak tokat atılmaz tabikide ama dedim ya birde sus kız diye şaka mahiyetinde arkadaşımıza bir laf söyleyince vururuz bacaklarına atıyorum. Yada benim kv kız seni Allah ne yapmasın diye dürtse ben gülerim ama şaka yaptığım için oda güler. Devamı gelir diyebilmeniz bu olaya bağlanamaz kv ile ilişkinizde yaşadığınız başka şeylerde olduysa bilemem ama.

Back
X