Kaynanalar nasıl sevilir?

evet aynen anneme bile bazen kendimi ifade edemiyorum dediğinde diretiyor mesela araba sürmeyi eşimden öğrenmek istiyorum diyorum tutturdu kursa gideceksin kavga edersiniz diye kayınvaldem böyle söylese kıyameti koparırdım kesin ama anneciğime kıyamam ki :26: o da eşimin annesi yazık ya ne yapmalı bilmiyorum ki:26:
evet kimse bulaşmasın bize hatta eşim bile karışmasın bu benim de hayalim ama ne diye evlendim o zaman bilmem bekarlık sultanlıkmış

En iyi kaynana ÖLÜ kaynana Şaka bir yana benim kayınvalidem yok ama saolsun görümcelerim onu çok arattılar zamanında bana... Kaynana yoksa merak etmeyin kayananlık yapan çok oluyor...

hayır!
Kural sevmek değil!
Kural saygı duymaktır!
Tabii ki karşılıklı saygı,küçüğüz diye saygı haketmediğimizi düşünenlere ithaf olunur!

katılıyorum sana canım saygı çok önemli sevgi kendiliğinden oluşur

öz annenize nasıl davranıyorsanız kayıncalidenizede öyle davranın hatta onun bir kayınvalide olduğunu bile unutun başkasına anlatırken bile annem diye anlatın ve onunda sizi ne kadar çok seveceğine şahit olun

Neden yazık ki?:26:
Bize,hayatımıza karışamadıkları için mi zavallı konumuna girdiler şimdi de?

ya ben görücü usülüyle evlendim..sevmesem olur mu....

buna çok güldüm sen sevmesen olur tabi ama ben snei çok svedim

düşünce gücü ile kayınvaldemin çok iyi bir insan olduğunu onu çok sevdiğimi benimsemeye çalıştım
tmm iyi insandır orada sorun yok ama sevmeye benim düşüncelerim yetmedi varmı destek çıkacak olan
sevmem ama saygı duyarım oda saygı duyduğu sürece tabiki
yoksa ALLAH ne verdiyse artık

Neden yazık ki?:26:
Bize,hayatımıza karışamadıkları için mi zavallı konumuna girdiler şimdi de?

kayınvaldem bana kaç kez söz verdi biliyor musun bir daha bişeyinize karışmayacağım diye ama 2 dk yanında otursam açılıveriyor ağzı tutamıyor ki kendini ne yapsın o yüzden yazık diyorum verdiği sözü tutamıyor elinde değil doğasında var

şimdiki kayınvalideler eski yoksulluk cahillik ve muhafazakar bir geçmişten geliyorlar onlar evlendiklerinde kayınvalideyle aynı evde yaşamak mecburiyetmiş kayınvalideye hizmet etmek mecburiyetmiş ama artık devir değişti herkesin kendi evi vart bayanlar çalışıyor çıkıp gezebiliyorlar onlar öyle gördüklerinden çağın değiştiğinin farkında değiller ama biz farkıdnayız 15 20 yıl sonra gelinlerimize aynı şeyi yapmayacağız bu yüzden şimdiki zamanda olan yaşlılar böyle istiyor hala eskisi gbi sanıorlar

artı benm öz kayınvalidem yok vefat etti biz evlenmeden önce keşke yaşasaymış da cadılık yapsaymış diyorum çünkü üvey anne çok daha beter mahvetti bizi hayatımda ondan nefret ettiğim kadar kimseden etmedim üvey kayınvalide öz kayınvalideden kat kat daha kötü

Son düzenleme:
o kadar konu içinde bunu aradım işte burası benim yerim
evet kızlar ben kaynanamı çok seviyorum
memlekette yaşıyo ama ben onu coğu zaman arıyamıyorum
o bazen ezgin arıyor soruyor bi ihtiyacınız varmı
ben aradıgım zaman kusura bakma uzun zaman arıyamadım annecim dıyorum çalışıyosun unutuyosun olur ben kırılmam dıyor bebegım canım kzıım dıye konusur ve benden harıc 5 gelını bır kızı var kızylada benım gıbı ama dıger gelınlerı şikayetcı anlamadım bana karşı bı sevgisi var yada gelınlerınde problem var 1 snedır tanıyorum 2.5 yalıkta evlıyım hıcte şikayetci degılım Allah bozmasın amınnnn

kızlar benim kayınvaldem iyi bir insan aslında eşi vefat ettikten sonra bile eşinin annesineyani hasta kayınvaldesine yıllarca bakmış genç yaşında dul kalmış tek başına çocuklarını büyütmüş

Ohooo benim doğamda neler var da...
İnsan olmanın verdiği iradeyi kullanıyoruz işte ara sıra.

kaynanadan hiç öz anne olur mu arkadaşlar ya, ütopya...
zaten bi kızın kaynanamı annem gibi seviyorum demeside annesine hakaret bence, tabii annesi normal standart bi anneyse, çok kötü öz anneleri kast etmiyorum yani...
ayrıca neden sevmek ya da sevmemek zorundasınız ki, neden sevmek için kendinizi zorlayasınız... zorlama sevgiyle değirmen dönmez
nötr olun, saygılı olun yeter...

bu biraz karakterle iligi bişi sanki....bnm kayınvalidem kaynanasındn çok çekmiş öyle diyo maşşallah üçgelini birbirine dolaştırıp kenara geçiyor...sürekli laf sokuyor.aynı evdede yaşamamış üstelik bilmiyorum ya...bence kötü niyetli oluyorlar çoğu oda neden gelin almayı köle alma sanıyorlar çünkü...kimiside oğlunun kendinden uzaklaştığını düşünüp gelinini kıskanıyor v.b v.b
öz kayınvalide arada birde olsa evladını düşünür..üvey olan yuvalarımı yıkılmış huzurlarımı kaçmış umursamaz ALLAH kolaylıklar versin....

ayrı şehirlerde yaşıosun ve sürekli görüşmüosun sürekli görüşseniz sizdede problem olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…