canım ya öyle 5 gün 10 gün görmeyle aynı şehirde olmak arasında aynı şehirde olmakla da aynı binada olmak arasında dağlar kadar fark var bizzat yaşadım
cnmcım bak abartmıyorum eskisi kadarda takmıyorum ama hoca muska işleride var...sürekli eşime bişiler anlatıp gaza getirmeye çalışmada var....
dalga geçme aşağılamaya çalışmada var .....ayrıca herkezlede küsss böle olunca demekki bende sorun yk diyorum
çaydanlık aldıysa sev bakhay allahııııım hiç gülüceğim yoktu çok yaşa sen
Evet takma canım ya sanırım psikolojik sorunları var Alzheimer hastası olarak kabul et sen onu en iyisi unutuyor gerçekleri o yüzden uyduruyor
bende GELİNLER NASIL SEVİLİR diye bir topik açsam ama destek olan çıkmaz.orayıda gelinler basar, çünki kaynanalar internet ve bilgisayar kullanmayı bilmez .en iyisi ben oturduğum yerde oturayım
yalanı ortaya çıkıyo sonra ağlamaya başlıyo ben ne biliyim ...öyle sandım diyo....
bende GELİNLER NASIL SEVİLİR diye bir topik açsam ama destek olan çıkmaz.orayıda gelinler basar, çünki kaynanalar internet ve bilgisayar kullanmayı bilmez .en iyisi ben oturduğum yerde oturayım
bak işte dediğim gibi hasta o hasta iyi davran ahiretin için çok sevap olur
maalesef evlatları gibi görmiycekler hiç bir zaman.. evladını her gün arar ama cep telefonundan, işyerine gönderir babasını oğlu iyi mi, yemek yiyo mu, zayıfladı mı diye kontrol etsin diye.. bizim eve gelmez.. ev telefonundan arayınca da bana sadece "selam" söyler.. böyle işte.. üzülüyormuyum? aksine çook rahatım, neyin tavrını yapıyosa, neye kırıldıysa lütfen uzuuunca sürsün.. çook rahatım :)) yüzyüze geldiğimizde de hiiç bişi olmamış gibi davranıyorum, deliriyo eminim ki :))tamam biz pozitif düşünelim de karşı taraf ne olacak??annemiz gibi gördük diyelim onlar bizi evlatları gibi görebiliyor mu sanki.bi anne evladına böyle yapar mı bu kadar üzermi hiç.sevmiyorum işte.sorun bende değil karşı tarafta ben kendimi ne kadar değiştirirsem değiştireyim.karşı taraf insan olmadıktan sonra vicdanı merhameti olmadıktan sonra ne işe yarayacak...
ay benim kayınvaldem çok iyi bilgisayar kullanır her işini de internet bankacılığından falan halleder facebooku bile var ya burayı da okuyorsu yandım ben çok fazla kişisel bilgi verdim mi kızlar ya korkuyorum
ay benim kayınvaldem çok iyi bilgisayar kullanır her işini de internet bankacılığından falan halleder facebooku bile var ya burayı da okuyorsu yandım ben çok fazla kişisel bilgi verdim mi kızlar ya korkuyorum
adın doğum tarihin nickin zatenn
şey anneciğim aslında ben öyle demek istemedim yanlış anladın
cnmcım bak abartmıyorum eskisi kadarda takmıyorum ama hoca muska işleride var...sürekli eşime bişiler anlatıp gaza getirmeye çalışmada var....
dalga geçme aşağılamaya çalışmada var .....ayrıca herkezlede küsss böle olunca demekki bende sorun yk diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?