Kaynanalar nasıl sevilir?

Evet takma canım ya sanırım psikolojik sorunları var Alzheimer hastası olarak kabul et sen onu en iyisi unutuyor gerçekleri o yüzden uyduruyor

bende GELİNLER NASIL SEVİLİR diye bir topik açsam ama destek olan çıkmaz.orayıda gelinler basar,çünki kaynanalar internet ve bilgisayar kullanmayı bilmez.en iyisi ben oturduğum yerde oturayım

bende GELİNLER NASIL SEVİLİR diye bir topik açsam ama destek olan çıkmaz.orayıda gelinler basar,çünki kaynanalar internet ve bilgisayar kullanmayı bilmez.en iyisi ben oturduğum yerde oturayım

nedenki çok var artık pc kullanmayı bilen kaynana .bnm arkadaşımın kayınvalidesinin vardı.facesi fln neyse..arkadaşımın ilkokul arkadaşıyla yazışmasını görmüş duvarında gizli bi yazışmada değil kızı iffetsizlikle suçladı ...kocasıyla arasını açtı....

buda çok güzel ama egemmm bari burda özgürce at koşturalım yahu karışan görüşen yok ohh mis

maalesef evlatları gibi görmiycekler hiç bir zaman.. evladını her gün arar ama cep telefonundan, işyerine gönderir babasını oğlu iyi mi, yemek yiyo mu, zayıfladı mı diye kontrol etsin diye.. bizim eve gelmez.. ev telefonundan arayınca da bana sadece "selam" söyler.. böyle işte.. üzülüyormuyum? aksine çook rahatım, neyin tavrını yapıyosa, neye kırıldıysa lütfen uzuuunca sürsün.. çook rahatım :)) yüzyüze geldiğimizde de hiiç bişi olmamış gibi davranıyorum, deliriyo eminim ki :))

ay benim kayınvaldem çok iyi bilgisayar kullanır her işini de internet bankacılığından falan halleder facebooku bile var ya burayı da okuyorsu yandım ben çok fazla kişisel bilgi verdim mi kızlar ya korkuyorum

Kızlar hızınıza yetişmek ne mümkün hepsini okuyup yorum yapayım dedim okuyamadım.
Öncelikle ben nötrüm kayınvalideme karşı, sevgi de nefrette yok, çünkü kadın dünyadan elini eteğini çekmiş, hiçbir işe karışmaz, yararı yok zararı da ama eşimin annesi seveyim diye düşünmüyorum çünkü hiç birşey hissetmiyorum kadına karşı konuşmuyoruz bile.
Ayrıca eşimi doğurmuş büyütmüş onun için seviyorum diyenler çıkmış, ne alaka benim için mi doğurdu sanki beni de annem doğurdu büyüttü, hem kadın o dönemlerde erkek evlat doğurdu diye kimbilir ne kadar pohpohlandı, şimdi ben de bu nedenle onu daha çok mu sevicem.

ay benim kayınvaldem çok iyi bilgisayar kullanır her işini de internet bankacılığından falan halleder facebooku bile var ya burayı da okuyorsu yandım ben çok fazla kişisel bilgi verdim mi kızlar ya korkuyorum

belkidn senin kayınvaldenim

şöyle düşünün kızlarr o sevdiğiniz aşık olduğunuz adamı o kadın doğurmuş o sevdiğiniz adam haline o kadın getirmiş. kocanızı seviyorsanız onu bu yaşa bu olgunluğa bu değe yargılarına getireni de sevelim

cnm benımkındede hoca muska işleri var.
benımkıde herkesle küs.bende sorun yok o zaman dıyorum bende bazen kendıme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…