Kaynanalar nasıl sevilir?

ayrı şehirlerde yaşıosun ve sürekli görüşmüosun sürekli görüşseniz sizdede problem olur cnm

bendede kaldı dugunden bı hafta once geldı
sonrada burda baska dugun ıcın geldıler yıne 10 gun kaldı ama
cok ıyıyız gelınlerde kıskanmaya basladılar benı sevmıyolar ama umrumda deıll

aynı şehirde olmak kesinlikle çok etkiliyor...ayynı şehirde olunca kendi istekleri doğrultunda sürekli bnm istdiğim olsun geline kıyaet alınırken bile ben seçeyyim bnmle 50 yaş üzerine
kadınların olduğu gezmelere gelsin .....
zaman geçtikçe dikenleri çıkıyor...uzakta olsada yetiyor çoğu zaman.

canım hoşgeldin...Allah bozmasın inş..kandilin mübarek olsun bu arada..

evet benımde kayınvalıdem üvey.onlar daha bı baska versıyon oluyorlar.
bencil oluyorlar içlerinden kopmamış ya anne gibi olamıyorlar işte.belllide edıyorlar bunu sözleriyle bazen.
oğlu öz değilki el kızı öz kızı gibi olsun..

Olabilir aslında bizde uzaktayız..belki o yüzden iyi anlaşıyoruzdur..

yok canım ben o gozluklerı cıkaralı cok oldu
sımdı cıplak gozle bakıyorum
ha ılle de gozluk takacaksın dedıklerınde o zaman gunes gozlugumu takıyorum o kadar

sen bilirsin canım hayat senin sonuçta...inş bizlerede kötü tecrübeler yaşayıp pembe gözlükleri çıkarmak zorunda kalmayız..

kızlar biz biraz yakın olsak iyi davransak tatlı dil göstersek belki onların da kalbi yumuşar çok kavgalar ettim kayınvaldemle ama iyi huyları da var hamileyken tez yazıyordum çok yardımları oldu bana herşeye de karışır ama kendini şöyle savunuyor senin iyiliğin için bir anne gibi söylüyorum diyor
biraz iyi taraflarını mı görmeye çalışsak

olmaz öyle tek taraflı..benim sevmemle iş bitseydi baştan sevdik,eminimki başdan herbirimiz aşık olduğu adamın annesi diye sevdi saydı bağrına bastı,ama onlar cinlik peşinde olduğu için iyi niyet sevgi törpülendi..zoraki bi saygı kaldı işte..

o beni kızı gibi görecek,öz kızının üzüleceği bişeyi banada yapmıcakki bende kul köle olayım..çifte standart oldumu işte içimdeki ferhunde ortaya çıkıyor :)) ama yok ferhundenin çevirmediği dolap yoktu,o olmim..içimdeki şeytan diyim işte

Son düzenleme:
bendede kaldı dugunden bı hafta once geldı
sonrada burda baska dugun ıcın geldıler yıne 10 gun kaldı ama
cok ıyıyız gelınlerde kıskanmaya basladılar benı sevmıyolar ama umrumda deıll

canım ya öyle 5 gün 10 gün görmeyle aynı şehirde olmak arasında aynı şehirde olmakla da aynı binada olmak arasında dağlar kadar fark var bizzat yaşadım

nerden başlayıp yazsam bilmem ama kötü kalpli, fesat,sürekli kafasından bişi uydurup milleti birbirine takan....evliliğim etkilenmesin diye susup ,zorla gülümseyince bana
yaranmaya çalışıyo ,yalaka glin diyen,çocuk sahibi olamayınca kısır gibileirinden laf sokan hediye alınca burun kıvıran ....evi pislikten görülmezken gelip senin evinde kusur arayan......
iyi yönü var ama bi kere bana çaydanlık almıştı cnmmm yaaaa:))))

Valla ben kayın valdemi seviyorum.. Tamam belki gerçek annem kadar çok sevmiye bilirim... Ama gerçektende çok seviyorum hasta olduğu veya üzüldüğü zaman bende çok üzülüyorum... Bana nekadar laf skara soksun nedense kadını seviyorum içimden geliyor... Sanki kendi annem bana hiç laf sokmuyormu?
Birgün yolda giderken ayağı takılıp düşmüştü ay nekadar üzülmüştüm kalbim parçalandı resmen ağladım o gün anladım kaynanmı gerçektende çok sevdiğimi canım kaynanam iyiki varsın.. Allah onu ve annemi başımdan eksik etmesin..

offf bu da çok fenaymış ne diyeceğimi bilemedim hadi gel de sev:26: Ama çaydanlık almış bak

Ne güzel ya sevindim senin adına
aslında hiçbirimiz kötü kalpli insanlar değiliz ki hastalansa ben de üzülüyorum ama biraz susmayı becerebilseler

Ne güzel ya sevindim senin adına
aslında hiçbirimiz kötü kalpli insanlar değiliz ki hastalansa ben de üzülüyorum ama biraz susmayı becerebilseler

Ya onu yapamıyorlar işte anneme bakıyorum oda yaşlandıkça başladı her şeye takılmaya o yüzden kaynanum yaptığı gafları görmemezlikten geliyorum tamam diyorum öyle yaparım diyorum...Ya gerçi benim kaynanamda anlayışlı kadın hakkını yiyyemem...

offf bu da çok fenaymış ne diyeceğimi bilemedim hadi gel de sev:26: Ama çaydanlık almış bak

cnmcım bak abartmıyorum eskisi kadarda takmıyorum ama hoca muska işleride var...sürekli eşime bişiler anlatıp gaza getirmeye çalışmada var....
dalga geçme aşağılamaya çalışmada var .....ayrıca herkezlede küsss böle olunca demekki bende sorun yk diyorum

çaydanlık aldıysa sev bak hay allahııııım hiç gülüceğim yoktu çok yaşa sen

ya işte annem de çok müdahaleci olabiliyor bazen ama aynı şeyi kayınvaldem söylerse rahatsız oluyorum cahil bir kadın da değil görmüş geçirmiş çok sıkıntı çekmiş ama biraz benim dediğim olsun bana göre yaşasınlar istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…