- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Acik sozlu olcaksin. Davet etmedigin halde mi geliyorlar? O zaman haber verme misafirin olcagini bilmesinler.gelip gittikten sonra ogrensinler. Bir iki bir iki anlarlar herhalde.Aynı demeyin ama benzer durum bendede var mesela evime misafir cagırırım kaynana gorumce hepsi gelmek ister buda bana tuhaf gelıyor cunku ev cok kalabalık olunca insan diger misafirle ilgilenmeye konusmaya dogru duzgun oturmaya fırsat olmuyor dusuncesız olmaları beni çileden cıkarıyor e dıywmıyorsunda sız gelmeyin ne yapmalıki acaba yolu nedir
Haber vermeye gerek olmuyor mesela onların tanıdığı biri oldugu için direk haberleri olmuş oluyor onlara kalsa ordek ailesi gibi heryere birlikte gıdelim modundalar bende hiç sevmem alışık degilim kalabalık falanAcik sozlu olcaksin. Davet etmedigin halde mi geliyorlar? O zaman haber verme misafirin olcagini bilmesinler.gelip gittikten sonra ogrensinler. Bir iki bir iki anlarlar herhalde.
Gercekten cekilir dert degil. Bir aileyi agirlayip ilgilenmekle 3 aileyi birden agirlayip ilgilenmek bir mi yani. Esas misafirleriniz arada kayniyordur.Haber vermeye gerek olmuyor mesela onların tanıdığı biri oldugu için direk haberleri olmuş oluyor onlara kalsa ordek ailesi gibi heryere birlikte gıdelim modundalar bende hiç sevmem alışık degilim kalabalık falan
Ve tanrı kaynanayı yarattıslm kizlar ya bu kaynanalar neden herseye karisiyorlar gencligimizin tadini aldirrmiyorlar ins bende kaynana olacagim hic birini yapmama gelinim rahat etsin su ucluk dunyada ben kaynanamla haftafa 3 gun gunduz 2 gece gorusuyoruz bir yere gitsek@beraber gidiyoruz ama kayinvaldem yine bize gelmiyorsunuz diye sitem ediyor ogluma birsey alsam ki annemlerin durumu iyi onlar aliyor cogunu niye aliyorsunuz basliyor kiyafeti cok oyuncagi cok basliyor kayinbabam calismiyor evime birini cagirsam@oda geliyor kafinlarla oturuyor gunde 4 defa ariyor bir yere rahat gidemiyorum kim ne getirdi hepsi@soruluyor evime birini cagiramiyorum esim tabi beni haksiz buluyor ama benimde bi hayatim var benimde kararlarim var bunu bilseler keske ki@ben annemlere hafyada 1 kez gideri; oda annemi@ozlerim annem bize gelmez bilmiyorum ya benmi coka bartiyorum hepsimi boyle ben calisan biri degilim devamli para cok harciyorsunuz der oyle tatilim@filan yok kuafor pek nadir ne yapim calisan degilim esimin kazancida anca yetiyor off doluyum@yine uzun@oldu
Aynen oyle oluyor onlar heryere birlikte gittikleri için normal gelıyor onlara bakalım bir yol bakıcaz artık :)Gercekten cekilir dert degil. Bir aileyi agirlayip ilgilenmekle 3 aileyi birden agirlayip ilgilenmek bir mi yani. Esas misafirleriniz arada kayniyordur.
Eş onemli bence. Benim kaynanam da boyle yapmaya calisti ama esim onunu aldi. İkimiz de hayatlarimiza karisilmasindan hoslanmayiz..
konu dışı olacak ama avatarınız hep dikkatimi çekiyor..
bu kadın kim???
konuya gelecek olursak kayınvalide işte poffff
Sürekli ayni bayanin farkli farkli fotolarini avatar yapiyor degil mi ? Benimde dikkatimi cekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?