kaynanalar neden@boyle

Evlenmeden önce @ eşinizin maaşı o eve girdiği için , evlendikten sonra bu düzen bozulduğu için kv ler genelde arıza çıkarır.Neye nasıl takacaklarını bilmezler,bazıları bişey bulamaz saçmaladıkça saçmalar , sizinki de o yolda ilerliyor.Ben de yok kv problemi.Allahtan rahatım @

Aynı demeyin ama benzer durum bendede var mesela evime misafir cagırırım kaynana gorumce hepsi gelmek ister buda bana tuhaf gelıyor cunku ev cok kalabalık olunca insan diger misafirle ilgilenmeye konusmaya dogru duzgun oturmaya fırsat olmuyor dusuncesız olmaları beni çileden cıkarıyor e dıywmıyorsunda sız gelmeyin ne yapmalıki acaba yolu nedir

Acik sozlu olcaksin. Davet etmedigin halde mi geliyorlar? O zaman haber verme misafirin olcagini bilmesinler.gelip gittikten sonra ogrensinler. Bir iki bir iki anlarlar herhalde.

Acik sozlu olcaksin. Davet etmedigin halde mi geliyorlar? O zaman haber verme misafirin olcagini bilmesinler.gelip gittikten sonra ogrensinler. Bir iki bir iki anlarlar herhalde.
Haber vermeye gerek olmuyor mesela onların tanıdığı biri oldugu için direk haberleri olmuş oluyor onlara kalsa ordek ailesi gibi heryere birlikte gıdelim modundalar bende hiç sevmem alışık degilim kalabalık falan

Gercekten cekilir dert degil. Bir aileyi agirlayip ilgilenmekle 3 aileyi birden agirlayip ilgilenmek bir mi yani. Esas misafirleriniz arada kayniyordur.

Ve tanrı kaynanayı yarattı

Gercekten cekilir dert degil. Bir aileyi agirlayip ilgilenmekle 3 aileyi birden agirlayip ilgilenmek bir mi yani. Esas misafirleriniz arada kayniyordur.
Aynen oyle oluyor onlar heryere birlikte gittikleri için normal gelıyor onlara bakalım bir yol bakıcaz artık :)

Aynen kızına karıssalar bitarafini tavana vurur.. aman bişeyler alsada başına kakar sonra..

Kaynanalarla değil de; bu olanları normal karşılayıp izin veren, annesiyle göbek bağını hala kesemeyen kocalarınız için açılmalı bu konular bence

Ayy sürekli iç içe olmak çok kötü bir durum biz evlendik ve 3 Ay Türkiyede kaynanam gille aynı şehirde kaldık bi rahat vermediler sabahın köründe kahvaltıya çağırmalar zırt pirt gelmeler bi gün biz onlarda öbür gün onlar bizde diğer gün eltimlerde hemen ertesi günü anneannesi diğer gün teyzesi ve kim nereye gidiyorsa cümbür cemaat orada hepsi kafayı yiyordum evliliğimden birşey anlamadım aileme gitmeye yemin ederim gün kalmıyordu bıktım artık ama şimdi çok şükür yurt dışındayim rahatım gelenim gidenim yok tabi burada olduğum müddetçe Türkiyeye dönsek durum aynı o yüzden hiç ama hiç dönmek istemiyorum :-((

Eş onemli bence. Benim kaynanam da boyle yapmaya calisti ama esim onunu aldi. İkimiz de hayatlarimiza karisilmasindan hoslanmayiz..

konu dışı olacak ama avatarınız hep dikkatimi çekiyor..
bu kadın kim???
konuya gelecek olursak kayınvalide işte poffff

Oğullarini hic kimseyle paylasamiyorlar da ondan iste hatta ellerinden gelse evlendirmezlerde emin ol.... Yaa bise dicem bu @ aşkı nerden geliyor herkeste :)))

... ....@.........@........ @
... ...@.........@......@
@.@..............@.@
... .@..........@.....@
... ...@.........@........@

Son düzenleyen: Moderatör:
Has nicktir yyyyeeeeaaaahhhhh şeklimi yaptn bakınız yukarıda neyse, konu sahibi valla burda nelerini okuyoruz ya, cevap standard; iş kocanda bitiyo...

KK

konu dışı olacak ama avatarınız hep dikkatimi çekiyor..
bu kadın kim???
konuya gelecek olursak kayınvalide işte poffff

Sürekli ayni bayanin farkli farkli fotolarini avatar yapiyor degil mi ? Benimde dikkatimi cekti...

Sürekli ayni bayanin farkli farkli fotolarini avatar yapiyor degil mi ? Benimde dikkatimi cekti...

Evet...
Cevabını da sabırsızlıkla bekliyorum :)
Sanırım ladı n düşünür yahut filozof tur.
Bizde tanıma şansı elde ederiz bu vesile ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…