nediceksin biliyormusun hepimizi yaratn Allah çigi yumurtaya can veren Allah senin böle yorum yapman çok günah seni yaratan Allah nasıl yaratmışsa bebgimide böyle yaratmış çok şükür saglıgı yerinde saglıklı olarak dünyaya geldiyse şikretmemiz lazım diceksin dengesiz kayınvaldene
ay diyorum neler demiyorum ki...çocuğum daha bir aylık diyorum ne gözü oturdu ne kafa şekli..anlamıyo ki ..anlasa zaten söylemez..du bakim kendi kızı ne doğuracak çok merak ediyorum..nasıl bişey çıkacak.Allahım vicdan versin bize de sabır..ne zor iş kaynanalarla uğraşmak hele bi de altlı üstlü oturuyorsak..
daha önce defalerca burda yazmıstım kayınvalıdemın bana ve anneme yaptıklarını tekrar yazmıcam ama canım kayınvalıdeciğim oğluyla aramın ıyı olmasına dayanamadı herhalde baktı tek basınada benle basa cıkamıyor gorumcemı kaynatamıda benım ustume salmak istedi gecen gun esım ben ve bu ucu otururken basladı bana sen saygısızsın terbıyesızsın benı sevmıyorsun dıye ağlamaya timsah gözyaşlarıyla hemde durup dururken obenı cok sevıyormus kızı gıbı gorup elımı sıcak sudan soğuk suya sokmazmıs neler neler.. ustelık oğlum hasta olduğu içinsaatlerce ağlayıp arkasından onu uyutmaya calısıryordum bıde..kaynatam bız senı cok sevıyoruz dedı sustu ama gorumcem dururmu sen annemı uzuyorsunda abım sana saygılı olmayı oğretememıs haddımı bılecekmısımde annesı ne soyluyorsa ıyı nıyetıyle soyluyorda bılmem ne.. benım ..... kocamda ağzını acıp tek kelıme edemedi anasının korkusundan yeter artık sutumu kestınız zaten daa ne ıstıyorsunuz dedımde ondan sonra esım sadece tamam kapatalım bu konuyu dedı nasıl olduysa ama eve gelınce bana bıdunya laf ettı yok annesı yaslanmıs ne dediğini unutuyormus aslında ıyınıyetlıymıs hosgormem gerekırmıs...aklı gayet yerinde okadarda kurnaz masallah yıne aramızı bozmayı basardı kına yakmıstır bı tarafına
haklısın canım.herzman diyorum hepte diyecegim küçüklerden küçüklük beklenmesin tek taraflı ne saygı oluyo nede sevgi büyük büüklügünü bilip olgun olsa küçükte bunları yapmaz zaten.ben bazen düşünüyorum kayınvaldem 60 yaşında ben 28 benim yaşıma iniyor benle bir oluyor ve ben şimdiye kadar saygısızlık yapmadıgım halde tavırlar laf sokmalar çocuksu hraeketelr yapmaktan kendinden soguttu.eşinin yanında o aglamları yapmacıktır böle yaparak eşin sen haklı olsanda seni haksız duruma düşürecegi için bu yöntemi kullanmış .eşinde olgun biriyse bazı şeyleri görüp anlamalı haklıdan yana olmalı o anasıysa sende eşisin.şunu idrak edemiyorlar afedrsin eş oluyosun her özelini yatagını paylaşıyorsun bunlara ragmen ana kuzusu erkekleri anlayamıyorum.kaynana var kayınvalde var herkez ektigini biçer.sende taviz verme ayrıca görümceninde öle konuşmya hakkı yok verseydin agzının payını sende sessiz kaldıkça insanın üstüne üstüne geliyorlarallah yardımcın olsun
daha önce defalerca burda yazmıstım kayınvalıdemın bana ve anneme yaptıklarını tekrar yazmıcam ama canım kayınvalıdeciğim oğluyla aramın ıyı olmasına dayanamadı herhalde baktı tek basınada benle basa cıkamıyor gorumcemı kaynatamıda benım ustume salmak istedi gecen gun esım ben ve bu ucu otururken basladı bana sen saygısızsın terbıyesızsın benı sevmıyorsun dıye ağlamaya timsah gözyaşlarıyla hemde durup dururken obenı cok sevıyormus kızı gıbı gorup elımı sıcak sudan soğuk suya sokmazmıs neler neler.. Ustelık oğlum hasta olduğu içinsaatlerce ağlayıp arkasından onu uyutmaya calısıryordum bıde..kaynatam bız senı cok sevıyoruz dedı sustu ama gorumcem dururmu sen annemı uzuyorsunda abım sana saygılı olmayı oğretememıs haddımı bılecekmısımde annesı ne soyluyorsa ıyı nıyetıyle soyluyorda bılmem ne.. Benım ..... Kocamda ağzını acıp tek kelıme edemedi anasının korkusundan yeter artık sutumu kestınız zaten daa ne ıstıyorsunuz dedımde ondan sonra esım sadece tamam kapatalım bu konuyu dedı nasıl olduysa ama eve gelınce bana bıdunya laf ettı yok annesı yaslanmıs ne dediğini unutuyormus aslında ıyınıyetlıymıs hosgormem gerekırmıs...aklı gayet yerinde okadarda kurnaz masallah yıne aramızı bozmayı basardı kına yakmıstır bı tarafına
hıcbır zaman saygısızlık yapmadım tek yapmadığım anne demedım mecbur kalmadıkca yada seslenmek falan gerekmedıkce dıyemedım cunku cok oncesınden tanıyordum ve bı turlu alısamadım zamanlada bana davranısları yuzunden ıcımden gelmedi..ama benım esım cok duskun annesıne kayınvalıdemde zannedıyorkı artık onu değil benı sevıyor oğlu...asla kabul edemedi hep yarıstı benle ben 32 o 64 yasında ama ben canta aldım oda ıstedı ben rende aldım oda ıstedi vs vs..onun yanında oğlu bana sarılırdı oda diğer taraftan gelır onun elını tutardı eşim benı operdı oğlunu bahanelerle yanına cağırırdı onlara gıdınce hıc oturmazdım masa hazırla bulasık falan evlendığımız ılk gece aradı napıyorsunuz oğlum senı cok ozledım diye ağladı yetmedı yarn gelıcekmısınız dıye sordu bızde gıttık hemde hergun herseyine rağmen hıc saygısızlık yapmadım ben..ama hamıleyken dusuk rıskıyle yattım ılk 4 ay onlarada dusuk yapabılırım dr yatmalısın dedı dediğimde bana aman bosver bısey olmaz diyerek sureklı benden bısyeler yapmamı ıstedı herkese naz yapıyor dedi hemde ılk bebeğimi kaybettiğimde nekadar uzulduğumu bıle bıle..ozaman artık yeter dedım ama bu onun dahada costurdu annemede banada yapmadığı kalmadı ailem hep benım arkamda olunca ortalığı ıyıce karıstırdı doğum yapar yapmaz oğluyla aramı bozdu sureklı yalanlarına ınandırmak ıcın oğluna karsı enıyı sılahını gozyaslarını kullandı aradan 5 ay gecti baktı aramuz duzeldı yıne dayanamadı ortalığı bıde boyle karıstırayım dedi..ama ben cok yoruldum ne evlılığımden ne hamılelığınden ne doğumumdan bısey anlamadım sayesınde bılıyorumkı onla gorusmeyı kesmediğim surece hıcbısey duzelmeyecek ama esım asla buna ızın vermeyecek cunku o hep annesınden yana sadece babam esın senı uzerse alır cocuğunu gelırsın dedı oda oğlunu alırım dıye korkudan yalandan guya ıyı davranıyor bana
valla ben kitap yazmayı düşünüyorum bu konularda eğer isterseniz hikayelerinizi bana mail atın ban bunları isism vermeden yazıp bastırıp herkese de dağıtmayı düşünüyorum acı en güzel edebi kaynakmış benim canım çok yandı birazda kendini okuyup bilsin insanlar
Yardım ve4 desteklerinizi bekliyorum bundan sonra herşey kızım için onları alt etmenin en güzel lşekli bu olur bence ne deresiniz kızlar
daha önce defalerca burda yazmıstım kayınvalıdemın bana ve anneme yaptıklarını tekrar yazmıcam ama canım kayınvalıdeciğim oğluyla aramın ıyı olmasına dayanamadı herhalde baktı tek basınada benle basa cıkamıyor gorumcemı kaynatamıda benım ustume salmak istedi gecen gun esım ben ve bu ucu otururken basladı bana sen saygısızsın terbıyesızsın benı sevmıyorsun dıye ağlamaya timsah gözyaşlarıyla hemde durup dururken obenı cok sevıyormus kızı gıbı gorup elımı sıcak sudan soğuk suya sokmazmıs neler neler.. ustelık oğlum hasta olduğu içinsaatlerce ağlayıp arkasından onu uyutmaya calısıryordum bıde..kaynatam bız senı cok sevıyoruz dedı sustu ama gorumcem dururmu sen annemı uzuyorsunda abım sana saygılı olmayı oğretememıs haddımı bılecekmısımde annesı ne soyluyorsa ıyı nıyetıyle soyluyorda bılmem ne.. benım ..... kocamda ağzını acıp tek kelıme edemedi anasının korkusundan yeter artık sutumu kestınız zaten daa ne ıstıyorsunuz dedımde ondan sonra esım sadece tamam kapatalım bu konuyu dedı nasıl olduysa ama eve gelınce bana bıdunya laf ettı yok annesı yaslanmıs ne dediğini unutuyormus aslında ıyınıyetlıymıs hosgormem gerekırmıs...aklı gayet yerinde okadarda kurnaz masallah yıne aramızı bozmayı basardı kına yakmıstır bı tarafına
bir kerecik haklı olayı ezilmememyi korunmayı kollanmayı çok isterdim amam artık bunun hiç mümkünü olamdığını anladım yazmam lazım yoksa çıldırıcam kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm edin bana
ben lafımın akasındayım isterse bütün dünya duysun ben zaten kimseden saklamadım olanları eşimin akrabalarıda biliyo benimkilerde.şuan karışamıyo kaynanam.çünkü biliyo durmam.eşimede söyledim.tahminim bebek doğunca bu fırtına öncesi sessizlik bozulcak ve dananın kuyruğu kopacak.eğer ayrılırsam ne yapacağım bile belli.annemin yanına giderim yeniden çalışmaya başlarım annem bakar çocuğuma bakamazsa kreşe veririm ben güçlü bi insanım napar eder ayağa kalkarım yeterki allah izin versin sağlık versin bana ve aileme .o eşim olacak ana kuzusunada yüklü bi tazminat davası açarım cimriler ya bana verdikleri para dert olsun onlara.oğlumunda yüzünü göstermem.zaten mahkeme anneden yana .bu çocukları bırakıp gidenleride anlamıyorum.ben açsam oda aç kalır ama yinede kaynanama bırakmam o çocuğu.aslanlar gibi bakarım
canım aynılarını banada yaptı daha ilk gecenin sabahı aşağı kahvaltıya çağırdı.zaten düğün yorgunluğu geç yattık.belki biz geç kalkarız ama anlayış nerde.bende hep ezildiysem eşimin yüzünden.hep anneme gitceksin orda durcaksın git işlerini yap.bende hep yaptım huzursuzluk olmasın diye ama baktım yaranamıyorum kestim ayağımı.eşim o yüzden seni boşıycam ananın evine git diye resmen kaçkere kovdu beni.daha 1-2 aylık evliyken hemde.şimdi aynı şeyleri yapsın 2dk durmam git aç derim davayı.o boşanmayıda burnundan getiririm.asla korkmam.çünkü zamanında hep sustum onların acısı var içimde bidaha aynı şeylere sabrım kalmadı.eğer çocuk doğduğunda biz boşanmazsak dahada boşanmayız heralde.çünkü bebek doğunca çıkmaz benim evden yapar gene yapacağını.bozar aramızı.öyle bişey olursa ve eşim gene ona uyup bana kötülük yaparsa alırım çocuğumu giderim yüzünüde göstermem bidaha.gözümü kararttım artık
ben eşimi deli gibi seviyorum ona aşığım.ama mantığımı onurumu gururumu bir daha ayak altına almasına izin vermem.ben hayatta herkese bi şans veririm hatasını düzeltmesi için.ama olmuyosa zorlamam.benim ona verdiğim değerin yarısını bile vermedi bana.her istediğimi aldı yaptı ama beni çok ezdi.sanki ben onun karısı değil o evin eğreti geliniydim.eğreti gelinleri bilmeyen varsa çok eskiden varlıklı aileler oğullarını ilk cinsel deneyimlerini kazansınlar diye kimsesiz fakir kızları evlerine alıp onlara para ve o evde kalmalarına izin verilirmiş.diğer zamanlardada evin işleri gördürülürmüş.tabi daha sonra kendilerine layık gördükleri soylu ailelerden eve hanım olarak ayrı eş nikahlarlarmış oğullarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?