sağol baharcım. evet annem hep ahiretini düşünerek yaşar, o yüzden kin gütmez, kendisine taş atana ekmek atar. ama ben de annemin kızı olarak hiçbir zaman onun gibi sabırlı ve iyi niyetli olamadım. sen de çok haklısın. ama eşine çok dikkat canım. anne baba haksızlığı o kadar ciğerine işliyor ki insanın. işte dedim ya babam 35 inde neredeyse göçüp gidecekmiş. onsuz büyüyecektim ben kimbilir ne hallerde hemde. ve hala o yılların eziyetinin bedelini öder babam. kalp, şeker, tansiyon ne ararsan var. içine atıp atıp derdini büyütmekten saçları gencecikken bembeyaz oldu. bana çocukken babam için deden mi diye sorarlardı. eşine sahip çık, daha çok sev onu. o emin ol senin 5 katın üzülüyordur. özellikle sağlığına çok ama çok dikkat et eşinin. dert sahibi olmasın babam gibi.
hala aklım almıyor. bir insan nasıl evladına acı çektirebilir, nasıl kıyar. benim yavrumun tırnağının ucu acısa benim canım yanıyor, onunla oturup için için ağlıyorum ben de. bunlar nasıl insanlar. sabırlı ol, eşin için. ve naçizane tavsiyem, girme aralarına, annen babandır boşver de, kötüleme yine de. bak ne güzel zaten görüyormuş eşin herşeyi, sana saygısı sevgisi daha da artsın. benim iyilik budalası annem, ölümlü dünyada anayla babayla küslük olmaz, ben gitmem ama sen yine de git hayır dualarını al derdi hep babama. o yüzden de babam hep annemin tarafındaydı, hatta o kadın annemin eline düştüğünde boşver dedi, bakma istersen, o bunu haketmiyor dedi. ama kıyamadı yine annem.
kötüyle kötü olma sen de. onlar bulacaklar zaten hakettiklerini.
kaynana vukuatları bitti galiba
benimkisi birkaç gündür bana çok iyi davranıyor kızlar hergün evime geliyor ama çok yardımcı oluyor yemeğimi yapıyor hatta ceviz kırıp ayıklayıp önüme bile veriyorevde daha az yorulmaya başladım. tabi bütün bunların sebebi sütümün bol olması ama olsun sonuçta oğlum için yapılıyor herşey gözardı edemem
karıştığı oluyor ama eskisi kadar değil katlanıyorum o kadarına artık geçici bir durum çünkü. orda kalırken yaptıklarını bir kenara koydum ama unutmadım. kinci biri değilimdir yapılan iyiliği de kötülüğüde unutmam...
kaynana vukuatları bitti galiba
benimkisi birkaç gündür bana çok iyi davranıyor kızlar hergün evime geliyor ama çok yardımcı oluyor yemeğimi yapıyor hatta ceviz kırıp ayıklayıp önüme bile veriyorevde daha az yorulmaya başladım. tabi bütün bunların sebebi sütümün bol olması ama olsun sonuçta oğlum için yapılıyor herşey gözardı edemem
karıştığı oluyor ama eskisi kadar değil katlanıyorum o kadarına artık geçici bir durum çünkü. orda kalırken yaptıklarını bir kenara koydum ama unutmadım. kinci biri değilimdir yapılan iyiliği de kötülüğüde unutmam...
benimki kızımı oğlum diye seviyor
çok gücüme gidiyor ama nasıl ikaz edeceğimi bulamadım
canım çocugun olunca onu göstermeme korkusuyla oyüzden iyi olmuştur göstermelik yani .inşllh hep böyle devam ederde huzurlu olursunuz
vukuat biter miyaklaşık 20 hafta sonra ben başlıycam anlatmaya
seninkine maşallah diyelim
bende öyle bişey olmaz.hiçbir işimi yapmaz.gelir ancaaaa dır dı vır vır çene yapar
ben de mutfağa kaçıp yemek yaparım artık naapalım
belki anneciğimin yanına kaçarım çok daraltırsayol da uzak ama naapalım ruh sağlığım için gerekli.
meraba arkadaşlaaaarr.benimki konuşmuyo benimle küstü galiba geçen anneme giderken haber vereyim diye ziline bastım görümcem gelmiş o açtı kapıyı.ben gidiyorum annem rahatsız falan dedim baya konuştuk kapıda evdeymiş ama gelmedi kapıya hiç çokta umrumda.geçen biraz eşime şikayet ettim onu ağlattı beni neymiş ben şakır şakır kusuyorum eşim görüyo beni aşağı çağrıyo misafir gelcekmiş.bende tersledim dayanamadım ona kızdı heralde.aynı akşam bursadan eşimin kuzeni aradı nasılsın dedi bende çok kötüyüm berbat kusuyorum dedim.amaan ne nazlısın sende falan demezmi.hal hatır sormayamı arıyolar laf sokmyamı anlamadım.sinirimden ağladım eşimede söylüyorum artık herşeyi.napiyim bu sefer bilmeyince beni suçluyo
rabbim seni anlamarı için aynı sıkıntıyı versinde görsünler.beddua etmeyi sevmem ama zorla söytiyolar insana ya.nazlıysam nazlıyım varmı bee deyip çarpacan suratına telefonu.
eşimin kuzeni beni görmüyo ne biliyo naz yapıyomuşum.ama hep kaynanamın eşe dosta yaptığı laflar bunlar.onlarda öyle sanıyo ama allah görüyo olsun.ben naz yapsam bu halimle kalkıp evimi temizlemeye çalışmam.kendisi gibi ona buna yaptırırım.kendi sapasağlam bişeyi yok hergün biyerde geziyo evini başkalarına temizletiyo kimin naz yaptığı belli.eşim bana bişeye elleme temizlikçi çağırayım diyo ben olsun yaparım diyorum laf yapmasınlar diye.ona rağmen naz yapıyo diyo bide temizlikçi çağırsam neler der.çekmeyen anlamıyo napiyim.göz damarlarım çatlamıştı kanama yaptı gözlerimde o zamandamı nazdı
Sizinkini bilmem ama benimkinde vukuat bitmez..
Bu da bugünkü bombası:
'Peliniiimmmm senin sidiğini içerim ben.' !!!???!!
Sözün bittiği yerdeyim valla yorum bile yapamıycam bu lafın üzerine!...
numunelik bunlar
bir bardak ikram etsen çişinden acaba hayır dermi
neyse çişe alıştırma dönemi gelince bol bol yapıyorlar o zaman doya doya içsin
Küssün. Daha iyi ya. Zırt pırt bişey demez artık.. Kendi kendine homurdanır durur..meraba arkadaşlaaaarr.benimki konuşmuyo benimle küstü galiba geçen anneme giderken haber vereyim diye ziline bastım görümcem gelmiş o açtı kapıyı.ben gidiyorum annem rahatsız falan dedim baya konuştuk kapıda evdeymiş ama gelmedi kapıya hiç çokta umrumda.geçen biraz eşime şikayet ettim onu ağlattı beni neymiş ben şakır şakır kusuyorum eşim görüyo beni aşağı çağrıyo misafir gelcekmiş.bende tersledim dayanamadım ona kızdı heralde.aynı akşam bursadan eşimin kuzeni aradı nasılsın dedi bende çok kötüyüm berbat kusuyorum dedim.amaan ne nazlısın sende falan demezmi.hal hatır sormayamı arıyolar laf sokmyamı anlamadım.sinirimden ağladım eşimede söylüyorum artık herşeyi.napiyim bu sefer bilmeyince beni suçluyo
İçsin valla!!numunelik bunlar
bir bardak ikram etsen çişinden acaba hayır dermi
neyse çişe alıştırma dönemi gelince bol bol yapıyorlar o zaman doya doya içsin
Fondip fondip!!içte kurtulalım sizden
meraba arkadaşlaaaarr.benimki konuşmuyo benimle küstü galiba geçen anneme giderken haber vereyim diye ziline bastım görümcem gelmiş o açtı kapıyı.ben gidiyorum annem rahatsız falan dedim baya konuştuk kapıda evdeymiş ama gelmedi kapıya hiç çokta umrumda.geçen biraz eşime şikayet ettim onu ağlattı beni neymiş ben şakır şakır kusuyorum eşim görüyo beni aşağı çağrıyo misafir gelcekmiş.bende tersledim dayanamadım ona kızdı heralde.aynı akşam bursadan eşimin kuzeni aradı nasılsın dedi bende çok kötüyüm berbat kusuyorum dedim.amaan ne nazlısın sende falan demezmi.hal hatır sormayamı arıyolar laf sokmyamı anlamadım.sinirimden ağladım eşimede söylüyorum artık herşeyi.napiyim bu sefer bilmeyince beni suçluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?