- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
oyy benden kaç tane var mış,1 yılım dolmadı,ve hamıleyım ha tek farkım benım esım gıt annemın evını temızle vs demedı hıc,hatta gıttı kendısı halısnı yıkadı koltuklarını yıkadı makıneyle ben elımı surmedım bı o konuda hakkını yıyemem ama cokk dayagını yedım hamıleyım bu dahıll
inşallah öyle olmaz canım, bakarsın daha iyi olur, ama ayrı oturmadıkça asla tam olarak iyi olmaz, aynı şehirde oturmak bile büyük bir zulumken, birde aynı apartmanda oturmak kabus gibi.. Aslında sanırım evlenmeden önce daha dikkatli olmak gerekiyor, ama işte o dönemler erkeklerin yalan sözlerine inanılıyor, gelinlerde biraz saf ve evlenecek olmanın verdiği farklı duygularla bu gibi ayrıntılara dikkat edilemeyebiliyor, baştan oturmamak lazım esasen, sonradan çok zor olur ayrılması...
valla ben bile bile geldim belliydi bunlar.nişanlıyken bizi biyere göndermiyolardı başbaşa hep beraber gidilcekmiş yemeğe gezmeye falan.biz zaten tanıştık 1,5 ay sonra nişanlandık flört edemedik ben zaten çok yoğun çlışıyodum nadiren pazar izin oluyodu ondada diyodum hadi çıkalım dolaşalım hemen annesi biz şuraya gitcez sizde gelin gidiyoduk nişanlım bi köşede ben bi köşede onların yanında konuşmak falan da yok.her izin günümde böyle yapıyolardı o yüzden hep kavga ediyoduk.kaçkere nişan atma noktsına geldik ama barıştım hep çok sevdim çünkü evlenince adam ederim dedim.çok zor oldu ama baya gelişme oldu eşimde.şu an eskisi kadar değil arada sapıtıyo ama yola geliyo.
ne rezil olacak zaten o işi yaparken yeteri kadar iğrenç olduklarını gösteriyorlar eli kırılsın kaynananında çenesi kopsun:95:
canım sende kendini bile bile ateşe atmışsın... Allah kötülüklerine müsade etmesin inşallah...
bir de bu eğitme olayı o kadar emek ver sonra boşa yap işlet devret modeli olmasın diye boşanmıyorum valla
valla o kadına hiç acımam eşimde aklını kullnırsa benim sevgimden faydalanır yok akıllı durmazsa basar giderim ana oğul beraber yatsınlar.meraklı zaten.yazın istanbula eşimin kuzenin düğünü vardı bi gece kaldık.eşimle ben halasında kaldık kadın bize yatak odasını verdi sağolsun.eltimle kocası kaynanayla kayınpeder düğün evinde kaldılar.orasıda baya kalabalıktı yatma sıkıntısı olmuş.eltimde bari kadınlar bi odaya erkekler bi odaya yatalım demiş.kaynanam almış yastıkları çarşafları geçmiş bi odaya biz gelin oğlan adam burda yatcaz demiş.eltimde anne ben babamın karşısında yatamam yaz zaten sıcak uyurken insanın sağı solu açılır olurmu hiç demiş.kaynanamda olur olur ne var evladımdan utanmam ben demiş.eltim bütün gece uyuyamamış bana anlattı onun evladı ama ben nasıl yatayım kocamla kayınpederin karşısına dedi.ben bile nasıl sinir oldum eltim sesini çıkaramamış ben olsam burnundan getiririm anlayışsız insanlar
valla ben kitap yazmayı düşünüyorum bu konularda eğer isterseniz hikayelerinizi bana mail atın ban bunları isism vermeden yazıp bastırıp herkese de dağıtmayı düşünüyorum acı en güzel edebi kaynakmış benim canım çok yandı birazda kendini okuyup bilsin insanlar
yardım ve4 desteklerinizi bekliyorum bundan sonra herşey kızım için onları alt etmenin en güzel lşekli bu olur bence ne deresiniz kızlar
iyi olur canım çokta güzel olur.böylece saf zavalllı gelinler gözünü açar belkide kendini ezdirmez okadar eziyet gören insan vardırki biz burda konuşuyoruz bikaç kişi kimbilir nerelerde ne acı yaşayan köle gibi olan insanlar var bunlarda egitimsizlikten geçiyor insan biraz okusa hayatın dersini alsa neyin neoldunu az çok anlar ve butür olaylara fırsat vermez
canım aynılarını banada yaptı daha ilk gecenin sabahı aşağı kahvaltıya çağırdı.zaten düğün yorgunluğu geç yattık.belki biz geç kalkarız ama anlayış nerde.bende hep ezildiysem eşimin yüzünden.hep anneme gitceksin orda durcaksın git işlerini yap.bende hep yaptım huzursuzluk olmasın diye ama baktım yaranamıyorum kestim ayağımı.eşim o yüzden seni boşıycam ananın evine git diye resmen kaçkere kovdu beni.daha 1-2 aylık evliyken hemde.şimdi aynı şeyleri yapsın 2dk durmam git aç derim davayı.o boşanmayıda burnundan getiririm.asla korkmam.çünkü zamanında hep sustum onların acısı var içimde bidaha aynı şeylere sabrım kalmadı.eğer çocuk doğduğunda biz boşanmazsak dahada boşanmayız heralde.çünkü bebek doğunca çıkmaz benim evden yapar gene yapacağını.bozar aramızı.öyle bişey olursa ve eşim gene ona uyup bana kötülük yaparsa alırım çocuğumu giderim yüzünüde göstermem bidaha.gözümü kararttım artık
kesinlikle haklısın
ama eğitimli bir insanda saygısından cevap vermek istemiyor
ve içine atabiliyor
ben lafımın akasındayım isterse bütün dünya duysun ben zaten kimseden saklamadım olanları eşimin akrabalarıda biliyo benimkilerde.şuan karışamıyo kaynanam.çünkü biliyo durmam.eşimede söyledim.tahminim bebek doğunca bu fırtına öncesi sessizlik bozulcak ve dananın kuyruğu kopacak.eğer ayrılırsam ne yapacağım bile belli.annemin yanına giderim yeniden çalışmaya başlarım annem bakar çocuğuma bakamazsa kreşe veririm ben güçlü bi insanım napar eder ayağa kalkarım yeterki allah izin versin sağlık versin bana ve aileme .o eşim olacak ana kuzusunada yüklü bi tazminat davası açarım cimriler ya bana verdikleri para dert olsun onlara.oğlumunda yüzünü göstermem.zaten mahkeme anneden yana .bu çocukları bırakıp gidenleride anlamıyorum.ben açsam oda aç kalır ama yinede kaynanama bırakmam o çocuğu.aslanlar gibi bakarım
ben eşimi deli gibi seviyorum ona aşığım.ama mantığımı onurumu gururumu bir daha ayak altına almasına izin vermem.ben hayatta herkese bi şans veririm hatasını düzeltmesi için.ama olmuyosa zorlamam.benim ona verdiğim değerin yarısını bile vermedi bana.her istediğimi aldı yaptı ama beni çok ezdi.sanki ben onun karısı değil o evin eğreti geliniydim.eğreti gelinleri bilmeyen varsa çok eskiden varlıklı aileler oğullarını ilk cinsel deneyimlerini kazansınlar diye kimsesiz fakir kızları evlerine alıp onlara para ve o evde kalmalarına izin verilirmiş.diğer zamanlardada evin işleri gördürülürmüş.tabi daha sonra kendilerine layık gördükleri soylu ailelerden eve hanım olarak ayrı eş nikahlarlarmış oğullarına.
keser döner sap döner, gün gelir devran döner...
benimkinin hepinizinin kaynanasını alt edeceğine gönülden inanıyorum.sizden beterleri de var yani.anlatsam dudaklarınız uçuklar sayfalar yetmez.yuh dersiniz.çevirdiği entrika ve yazdığı senaryolardan dizi yapılabilir o derece
kocam askerde beş aylık gitti mecburen kayınvalidemin yanında kalıyorum
ben çalıştığım için çocuğuma da o bakıyor allah razı olsun iyi de bakar
ama bebişime yemek yedirirken kaşığı her defasında ağzına sokuyor kızıyorum sigara içiyoruz biz diyorum anlamıyor bir şey olmaz bir şey olmaz ben 4 çocuk büyüttüm böyle diyor
bir de oğluşuma arka arkaya yediriyor diyorum ki obez olacak çocuk daha 9 aylık bu kadar yedirme yine yediriyor çocuğun bazen öğürtüsü geliyor yemekten iki dk geçmiyor yine yediriyor
bir de oğluşum benden çok uzak hep onu görüyor ona daha yakın geçenlerde düştü hemen kucağımdan aldı sen anlamazsın dur korkutursun çocuğu dedi
dün akşam da kalkmış memesini vermiş çocuğa alllahım yarabbim olcak iş miii :117::117::117::117::117:
oh oğlumda ısırmış bi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?