Kaynanalar ve Çocuklarımız

bende yedim bi ara dayak .sonra tehdit ettim polis çağırırım apartmanı ayağı kaldırırım dedim.rezil olun dedim bidaha yapmadı ama belli olmaz sağı solu

ne rezil olacak zaten o işi yaparken yeteri kadar iğrenç olduklarını gösteriyorlar eli kırılsın kaynananında çenesi kopsun:95:

bu kadar eğitim kalite şu bu düştüğün duruma bak yazıklar olsun tüüüüüüüühhhhh

valla ben bile bile geldim belliydi bunlar.nişanlıyken bizi biyere göndermiyolardı başbaşa hep beraber gidilcekmiş yemeğe gezmeye falan.biz zaten tanıştık 1,5 ay sonra nişanlandık flört edemedik ben zaten çok yoğun çlışıyodum nadiren pazar izin oluyodu ondada diyodum hadi çıkalım dolaşalım hemen annesi biz şuraya gitcez sizde gelin gidiyoduk nişanlım bi köşede ben bi köşede onların yanında konuşmak falan da yok.her izin günümde böyle yapıyolardı o yüzden hep kavga ediyoduk.kaçkere nişan atma noktsına geldik ama barıştım hep çok sevdim çünkü evlenince adam ederim dedim.çok zor oldu ama baya gelişme oldu eşimde.şu an eskisi kadar değil arada sapıtıyo ama yola geliyo.

bir de bu eğitme olayı o kadar emek ver sonra boşa yap işlet devret modeli olmasın diye boşanmıyorum valla

canım sende kendini bile bile ateşe atmışsın... Allah kötülüklerine müsade etmesin inşallah...

ne rezil olacak zaten o işi yaparken yeteri kadar iğrenç olduklarını gösteriyorlar eli kırılsın kaynananında çenesi kopsun:95:

valla o kadına hiç acımam eşimde aklını kullnırsa benim sevgimden faydalanır yok akıllı durmazsa basar giderim ana oğul beraber yatsınlar.meraklı zaten.yazın istanbula eşimin kuzenin düğünü vardı bi gece kaldık.eşimle ben halasında kaldık kadın bize yatak odasını verdi sağolsun.eltimle kocası kaynanayla kayınpeder düğün evinde kaldılar.orasıda baya kalabalıktı yatma sıkıntısı olmuş.eltimde bari kadınlar bi odaya erkekler bi odaya yatalım demiş.kaynanam almış yastıkları çarşafları geçmiş bi odaya biz gelin oğlan adam burda yatcaz demiş.eltimde anne ben babamın karşısında yatamam yaz zaten sıcak uyurken insanın sağı solu açılır olurmu hiç demiş.kaynanamda olur olur ne var evladımdan utanmam ben demiş.eltim bütün gece uyuyamamış bana anlattı onun evladı ama ben nasıl yatayım kocamla kayınpederin karşısına dedi.ben bile nasıl sinir oldum eltim sesini çıkaramamış ben olsam burnundan getiririm anlayışsız insanlar

bir de bu eğitme olayı o kadar emek ver sonra boşa yap işlet devret modeli olmasın diye boşanmıyorum valla

ah anacım hangi enayiye devredicem bunları.ben çok yıprandım ama bidaha aynı şeyleri taşıycak gücüm kalmadı.ya bunlara verdiğim çabayı işime veririm en azından biyerlere gelirim.böyle hep boşa çabala.şu an burda duruyosam birazda olsa umudum var eşimden ama o umut tükendiği gün yoluma bakarım kararlıyım

ben onun yerinde olsam bırak yatmamayı onlarla aynı yerde yatmazdım bile kocama sölerdim kalmak istemedigimi üstüne basa basa belirtirdim Allaha büyük konuşmayim asla öle bişey olamaz zaten görüşmekte istemiyorum bu sorunlularla

iyi olur canım çokta güzel olur.böylece saf zavalllı gelinler gözünü açar belkide kendini ezdirmez okadar eziyet gören insan vardırki biz burda konuşuyoruz bikaç kişi kimbilir nerelerde ne acı yaşayan köle gibi olan insanlar var bunlarda egitimsizlikten geçiyor insan biraz okusa hayatın dersini alsa neyin neoldunu az çok anlar ve butür olaylara fırsat vermez

kesinlikle haklısın
ama eğitimli bir insanda saygısından cevap vermek istemiyor
ve içine atabiliyor

kocam askerde beş aylık gitti mecburen kayınvalidemin yanında kalıyorum
ben çalıştığım için çocuğuma da o bakıyor allah razı olsun iyi de bakar
ama bebişime yemek yedirirken kaşığı her defasında ağzına sokuyor kızıyorum sigara içiyoruz biz diyorum anlamıyor bir şey olmaz bir şey olmaz ben 4 çocuk büyüttüm böyle diyor

bir de oğluşuma arka arkaya yediriyor diyorum ki obez olacak çocuk daha 9 aylık bu kadar yedirme yine yediriyor çocuğun bazen öğürtüsü geliyor yemekten iki dk geçmiyor yine yediriyor

bir de oğluşum benden çok uzak hep onu görüyor ona daha yakın geçenlerde düştü hemen kucağımdan aldı sen anlamazsın dur korkutursun çocuğu dedi

dün akşam da kalkmış memesini vermiş çocuğa alllahım yarabbim olcak iş miii :117::117::117::117::117:
oh oğlumda ısırmış bi güzel

yok Allahtan benim eşim öyle degil.çünkü kendisi bana anlattı eşim bekarken eşimi çok ezmişler babası heryerde eşimi bozarmış.anasıda kocasını tastiklermiş sanki eşim üvey evlat gibi.eşim kardeşini ezdirmemiş kaynımı oda şimdi babasına bile karşılık veriyor ve adam sesini çıkarmıyor hiç benim eşim saygısını bozmuyor ama eşime hep ters laflar ediliyor eşiminde sabrı var kimse taş degil o kendi kesti görüşmeyi ben baskı yapmadım bişeyde demedim.bişey olsa hemen gelinden biliniyor zaten içleri fesat olunca herkezi kendileri gibi sanıyorlar.bizimde dügünümüz oldugunda sabahı telefon geldi annesi aradı gelin misafiri yolcu edin diye eşimde kızdı bizim ne işlimiz var diye bende gitmek istemedimi söyledim.sonra bir gün sonra evlerine gittik aynı mahalledeydik kaynananın yüzü bi karış ben yeni gelinim kızım hadi sende ye gel otur deme yok.bişey yapardı yemek gibi ben sofrayı hazırlardım bana dedigi kelime ters ters yiceksen yeeee sende tafralı konuşmalar.kayınbabam namazda babam nerde biz çıkıyoruz görseydim dedim dedigi namaz kılıyor o gelemez biyere daha neler neler.ee bende taş degilim kızlar böylesi soguk nevaleyle daha fazla yakın olamadım.onun yanında kalarak onun gibi buzdolabı olmak istemedim bendegörüşmeyi kestim ve Allah günah yazmasın içimde bu nefret nasıl böle olmuş bende anlamıyorum hastalık olunca bile okadının yüzünü göresim yok ister beni kınayın ister kınamayın.komşusu tarafından eşime telefon açıldı okadından ayrıl kuru fasulye şişirip sizi ayırıcam diyen bi kadınla kanka oldu benim kayınvaldem bu laflar yutulur cinsten degil.ben buna ragmen konuştum kaynanayla ama baktım her fırsatta benimö sevmedigim insanları metediyor övüyor toz kondurmuyor bende benden uzak olsun o yılanlara yakın olsun diyerek görüşmeyi kestim ve görüşmeyide hiç düşünmüyorum.benim gözüm karadır sabrım taşarsa kimseyi tanımam heleki yapmacıklıgı yagcılıgı beni öldürselerde okadına ve kimselere yapamam.aşımı ekmegimi onlar vermiyor.Benim Allahım var onlar gerekmiyor hayatımda inşllah bu yazdıklarımdan bişeyler anlayıp yapmak isteyip cesaret eedemediginiz şeyleri yapmaya başlarsınız

kesinlikle haklısın
ama eğitimli bir insanda saygısından cevap vermek istemiyor
ve içine atabiliyor

canım benim cevap derken argo terbiyesizce demiyorum usulune göre demek istyiyorum karşındaki insan neyi hakediyorsa onu vereceksin ben zamanında bu hataları yaptım çok iyilik yaptım karşıgında nankörlük gördüm bazı insanlardan oyüzden canını yaktıklarında aslında hayattan ders almış oluyorsun ve başkalarının canıda yanmasın diye uyarıyorsun.içine attıkça ya sinir hastası oluyosun ya patlıyacak bir volkan yada huzursuz bir eş haksızmıyım?oyüzden yerine göre usulunce insanların bay bayan farketmiyor hakkını aramalarından yanayım...

Tam benim düşündüklerimi yazmışsın.
İnsan artık bi noktadan sonra ne halin varsa gör diyo di mi..

keser döner sap döner, gün gelir devran döner...

benimkinin hepinizinin kaynanasını alt edeceğine gönülden inanıyorum.sizden beterleri de var yani.anlatsam dudaklarınız uçuklar sayfalar yetmez.yuh dersiniz.çevirdiği entrika ve yazdığı senaryolardan dizi yapılabilir o derece

Kayınvalidemin yaptıklarından sonra , bi de eşimin beni hiç anlamamasıyla birlikte benim kayınvalideme de eşime de olan saygım ne yazık ki bitti.
Eşimin bana değer verdiğini hissedersem ben de ona değerli davranırım. Ama bana süprüntü muamelesi yapıldığı sürece kimse de benden bişey beklemesin..
Şu anda bu evlilik hala devam ediyosa bi tek kızım için...

valla benimkinin de entrikaları var başkalarının arkasından söylediklerini ve yüzüne konuştuklarını duydukça şok oluyorum nasıl bir insan böyle yapar diyorum kafasından devamlı bir şeyler üretiyor o yüzden ben iyi geçinme politikasını uyguluyorum hem cahil yani ne kadar anlatsam da anlamıyor..

canım sende çocuklarına sıkıca sarıl anneligi senden görsünler kayınvaldenden degil tamam yardım edebilir güzel birşey ama herkez yerini bilmeli sen Anne oda babanne konumunu degiştirmemelisiniz.bunlar sana baglı sen ölçülü olup gerektigi şekilde davranırsan kendi çocugun tabiki sana yaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…