Kaynanalar ve Çocuklarımız

Böylesi anormal insanla görüşmeye kalkma herşey beklenir bu kadından nasıl terbiyesizce konuşmuş öyle Allah ıslah etsin.Sen eşinle kenetlen huzurunu bozdurma

eşimi çok seviyorum gerçekten iyi bir insan kişiliği mükemmel
o öyle olmasaydı şuan onunla olmazdım farkındayım hep arada kalıyor ama ben de onlar tarafından takdir edilmek istiyorum

Allah bozmasın canım eşinle.sen neden onları bukadar takıyosun kafaya çokmu önemli seni taktir etmeleri gelin milleti yaranmaz bunu bişmiyormusun canım neyaparsan yap karşındaki insanlar eşinle mutlu olmanı istemiyorsa hiçbirşeyini taktir etmezler seni eşin taktir etsin gerisi boş

canım senin ki yanında değilmiş yılda bir iki hafta bir şekilde çekilir hiç duymazsın olur biter

valla burda okunanları görünce ben de biraz rahatladım tamam çocuğa karışıyor ediyor ama lithium84 ün yaşadıklarını duyunca ben halime şükredeyim dedim... onun kaynanası kaynana değil tam bir akıl hastasıymış anlattığı şeylere göre... kapıyı çalıp kavga etmeye geldim ne ya

O onların edepsizligi olmuş kendileri çeker bunları.benimde babam ben çocukken vefat etti annemlerle ayrı şehirlerdeyiz seni anlıyorum canım böle olunca insanı daha bi ezmeye çalışıyorlar ama ben buna müsade etmedim ailem uzaktada olsa güçlü olmaya çalıştım manevi anlamda.Onlar kendi rezilliklerine yansın sen eşinle mutluysan sorun yok

oo konu düğüne kadar gelmiş :) düğünümde annemin ve benim moralimi çok bozdular müsait olunca anlatıcam şimdi oğlum uyandı. ama şunu söyleyim düğünden sonra takılan bütün bilezik küçük altın ve paraları alıp borca verdiler. düğünde takı merasimi bittikten sonra gelin odasında kollarımı boşalttılar ben saklamak için sanmıştım meğer niyetleri farklıymış. takılarımı birtek takıldığı anda gördüm üstelik balayına bile gidemedik çünkü neyimiz var neyimiz yok aldılar. taktıkları 4 bilezik 1 setide kuyucumdan emanet almışlar meğer çok merhametlilermiş sadece set bana kaldı

seninkiler gösteriş meraklısıymış deryacıgım.çok ayıp etmişler keşke senin ailenden biride gelseydi takıların çıkarılacagı vakit senin tarafın taktıkları takılarıdamı aldılar yoksakendini bilen insan çocugunun mutlulugunu düşünür takılarına tenezzül etmez.gelin damadın taksiti borcu vs derken takılar borca gidiyo zaten ama bu takıları onların sizden izinsiz alıpta borca vermeleri çok yanlış.benim dügünümde takılar takıldıktan sonra dinlenme odasına geçmiştik eşimin teyzesi ve başka bi teyzesinin kızıda vardı takıları çıkardık vs.daha dügündeyim teyzesi oglumuzu üzme sakın demezmi?sanki ogulları bana gelin geliyorbende neden üzeyim oglunuzu bizim hiç bi sorunumuz yok gayetde mutluyuz dedim.salna girerken biraz moralim bozulmuştu.bide o an hiçbiri gelip bişey lazımmı ihtiyacın varmı bişeye demediler ben tek kızım kızkardeşim yok abim var oyüzden baya bi zoruma gitmişti.anca kırdırıp göbek atmasını bildiler

canım ne var ne yok aldılar kendi annemin babamın akrabalarımın taktıklarını bile üstelik benim tarafım daha çok takı takmıştı onların akrabaları hep hediyelik bilezik taktı. ailem onlardan böyle birşey beklemediği için gelme ihtiyacı duymadı kız kardeşim vardı onu dışarı çıkarmışlar çok üzülmüş ağlamış duyunca o kadar üzüldümki anlatamam biz salona girince herkes bakakaldı kollarımı boş görünce. annem yanlarına gitti tartışmışlar en azından bilezikler kolunda kalsaydı herkes ayıpladı diye birde üste çıkmaya çalışıyorlarmış. benden isteselerdi zaten verirdimki öyle takıda parada gözüm yok sadece sormadan hepsini bozdurmaya kalkmalarına üzüldüm. düğün önceside konuşmuştuk ailenin ve bizim taktıklarımız kalır diğerlerini borca veririz diye ama sözlerinden döndüler. annem düğün sonrası el öpmeye gidince öğrendi hepsinin gittiğini ve annemlede aramız bozulmuştu onların yüzünden kaynanamı aramış tartışmışlar hani birkaç gün bilezikleri takıp hevesini alsaydı sonra bozdursaydınız diye düğünün ertesi günü yangından mal kaçırır gibi bozdurmaya gittiler.
düğün ortasında moralimi bozdular ağlamamak için kendimi zor tuttum. annem çok ağladı ama düğünümde çok üzülmüş zaten kızı gidiyor yarası var

oğlumuzu üzme sakın ne demek yaa üzmek için evlenmiyorsun mutlu etmek için evleniyorsun. babam düğün sonunda eşimin alnından öpüp kızıma iyi bak demişti böyle olması gerekiyor bu tarz konuşmalar

çok üzüldüm canım yaseninkilerin taktıklarını almaya hiç hakları yoktu annenler kesinlikle haklı yazık onlarda üzülmüşler haklılar canım ya neden sana taktıklarını kayınvaldenler alsınki hangi hakla sende izin vermicektin buna sanada kızdım biraz.ama insan o an o heyecanla naptını bilmiyor.donup kalıyosun dimi?senin hakkını yemilşler kul hakkı bu.isteselerdi verirdim nedemek ailenin taktıgını asla verme ölede düşünme.madem durumları yoktu ozaman elaleme sırf gösteriş olsun diye bi anlık takıp geri almasalrdı.özellikle ailenin taktıklarına göz koymaları çok sinirlendirdi beni kul hakkıdır buinşllh daha iyileri nasip olur üzme canım kendini buda sana ders olsun sen çocuk degilsin takını kendinde bozabilirsin yada satabilirsin onları ilgilendirmez bu annenler nasıl şimdi konuşuyolarmı bu tarafla?

deryacım kız tarafı hep ılımlıdır mutlu olmalrı için çabalarlar ama erkek tarafı öle degildir bence.onlara göre o laf normal geliyor çocumuzu üzme lafı.patavatsız insanmı yok herkez anlayışlı olsa bu hayat böylemi olurdu?

ya gerçekten neler yaşamışsın sen öyle... okudukça hayret ediyorum..

ya niye veriyorsunuz takılarınızı ben anlamıyorum sizi gerçekten... kıyameti koparırdım eğer bana ver deselerdi...

dün ben işteyken evi,n şeklini şemalini bir güzel benim hayvan kocamla bir olup değiştirmişler zaten onlar geldiğinden beri kızım da hasta bir de üstün eniye yaptınız diyince bana n3e hakaretler..ben evimi kadını değilmişim bilmem ne evi hotel olarak kullanıyormuşum her sabah bebeğin yemeklerini tabağıonı çatalına karad bırakıyorum 2 öğün sabha akaşam yemeklerinide sütünüde ben veriyorum zaten bütün gün işteyim 2 aydır kzım için nöbete bi,le kalmıyorum oüğlu eve uğramaz bana neler söylüyor koca olacak o pislik te bana manyak karı diyor al işte ben bunları kitap yazıp rezil etmezsenm en adiyim geberesiceler
valla kızlar desteğinizi bekliyorum kitabım içinintikam almazsam ben ölücem çünkü artık sınır diye bişey kalmadı bunlarda reziller

Son düzenleme:

çok çirkin şeyler yaa.tamam belki o altınlara ihtiyacı olabilir ama böyle rezillik yapması tamamen kasıt bence.ben kayınvalidenin yerinde olsam.bunu uygun bi dille açıklarım.ama bunu açıklamak içinde sizi üzmemek için balayından dönmenizi beklerdim kesinlikle.seni çok iyi anlıyorum bende olsam sinir krizi geçirirdim.amacı belli size balayında huzur vermemek en mutlu zamanınızı burnunuzdan getirmek.günah ya vallahi.benimkide düğünde eşin dostun taktığı para ve altınları yangından mal kaçırır gibi kendi kasalarına kaçırdılar.kuruşunu göstermediler.düğün masraflarını ödemişlermiş.bende masraf yaptım ama benimkileri anneme yıktılar.

çalışıyorsun sanırım, neden boşanmıyorsun?

bu laf cuuukkk diye oturmuş baharcım

Tam benim düşündüklerimi yazmışsın.
İnsan artık bi noktadan sonra ne halin varsa gör diyo di mi..
evet onlar için boşa çabalayıp üzüleceğime dünya ve ahiret için çalışırım
cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zormuş.ama bunlar şeytanlığa gelince maşallah bilmedikleri yok
bunlara iyilik yaramaz boşver hiç karışmamak daha iyi.benimkide evi varken yeni kata çıkıyo çatı katı manzarası güzel diye .bence onun bilinç altında insanlara tepeden bakmak var ondan en son kata çıkıyo bide bir sürü iş çıkarmak için bize kendi ellemiyo bişeye bende hamileyim hiç yapamam .zamanında yaptıkta noldu
seninkayınvaliden ruhhastası ben teşhisi koydum.delidir napsa yeridir.kendi haline bırakıcaksın yavrum ilgilenme
gözleri doymuyo ondan
Sanki biz onların oğullarıyla bize altın taksınlar die evleniyoruz di mi..
bu kadar ağlayacağımı bilseydim dünyaları verseler istemezdim.annem onların yüzünden kaçkere hastanelik oldu tansiyonu fırladı bide annemin yanına giderken izin alcakmışım.bende sizden izin alana kadar kadın ölcekti müdahale edilmeseydi dedim
canım ben aynen dediğini yapıyorum şuan ama eşim tutturuyo gitcez diye bende bu ara bulantılarımı bahane edip görüşmüyorum.kusmalar bazen işe yarayabiliyozorla götürürse inadına tuvalete gitmem evin ortasına kusuveririmkusura bakmayın sabah sabah biraz iğrenç oldum ama napiyim dinsizin hakkından imansız gelir

canım kızım 2 yaşında kolay değil kimsem yok birde zaten uyuz kadın onun için çaba gösteriyor niye ona bu fırsatı veriyim ki

canım senin için boşanmak kolay görünmüyo hiç değilse anneciğin sen kendine bi düzen oturtabilene kadar yaşayıp başında olsaydı .ama allah onu senden daha çok sevmiş demekki.iyi insanlar fazla yaşamıyo zaten.bende babamı kaybettim ama annem ve abilerim var.çok zor durumda kalırsam onların yanına sığınırım.bi abim evli ve yengem benim ablam gibi düğünümüzde cenazemizde herşeyimizde evin kızı gibi bi abla oldu bana allah razı olsun.yengemle herşeyimizi konuşuruz 14 yıldır.abimle kavga etse önce bana anlatır ben her zaman yengemden yana oldum abime kızarım hep.aynı şekilde benim eşimle yaşadığım sıkıntılardada bana moral verdi akıl verdi yatıştırmaya çalıştı.annem bile bilmez bazı şeyleri oda el kızı sonuçta ama insan iyi olunca olabiliyo demekki

benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz ama senin anne ve babanın olmayışı seni kat kat fazla yaralamış belliki.ama şunu unutma annesiz babasız insanın ahını alanların sonu hiç iyi olmuyo allah sana yardımcı olucaktır ve bu insanlardan kurtarıcaktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…