Kaynanalar ve Çocuklarımız

aynen öyle canım miden bulanınca çıkar halısının üzerine temizlesin

valla yukarda Allah var bende maddi olarak çok desteklerini gördüm hatta babam vefat ettiği için normalde kız tarafının yaptığı herşeyide onlar yaptı en iyisinden hemde ve yine Allah a şükür görümcem annem gibidir eltimler ablam gibi ben içlerinde en küçük olduğum ve yetim olduğum için hiç üstüme gelemzler bi dediğimi de iki etmezler yani kayın validem de iyidir ama biraz soğuk bi kadın bende soğuk insanlarla anlaşamam böle gülmez sevinmez devamlı yanlzım bi başımayım napayım tek başımayım böle bi acındırmalar bilmiyorum valla 5 aylık hamileyim gelir kalır heralde bizde ben şimdiden sıkılmaya başladım bile kadınla ıkı saat otur ruhun sıkıntıdan catlasın yani öle bi kadın bile böle cok dikkat eder orası temizmi burası düzenlimi Allah kolaylık versin bana ve benden çok sizlere ben kendime üzülürdüm ama beterin beteri varmış

maddi olarak bizimkilerde çok yüksekten attılar.tamam iyi şeyler aldılar bana ama bende babasız olduğum halde herşeyimi kendim aldım.beğenmiyolardı aldıklarımı aşağılıyolardı.ben gümüş getirmemişim vitrine ne koycakmışım onlar kızına almışlar.bulaşık makinamı daha eşimle tanışmadan almıştım.beyazlar daha kullanışlı dedi aldığım yer hemde öyle adi bişeyde almadım.dalga geçti kaynanam mutfaktaki herşey ankastreymiş beyaz bulaşık makinası olmazmış.geri gönder gri al dedi.bende yoo değiştirmicem dedim.bu seferde paran yoksa biz neyse öderiz böyle tepeden tepeden bakarak.annemde hiç gerek yok kızım değiştirmek isterse ben gerekeni yaparım dedi.çokta bi fiyat farkı yoktu zaten.annemde aman git değiştir 200 lira fark vericek sonrada makinayı biz aldık deyip durcak boşver dedi.

sabahları bir görseniz yüzüme nasıl ters ters bakıyor hiç kimse benimle evde konuşmuyor akşamları kapıyı 2 yaşında bebğe açtırıyorlar aman iyi oldu uyuzlar

ben Allah ın herşeyi gördüğünü ve bu yapılanların karşılıksız kalmıycana inanıyorum hepimiz bir ananın kuzusuyuz onların oğulları gibi hiçbişiy karşılıksız kalmaz bizimkiler altınları aldılar 6 ay içinde 2 katlı evlerini satmak zorunda kaldılar o altınlar onlara yar olmadı szin kaynanalarda çekerler sizde bu dünyada görürsünüz çok pişman olurlar ama iş işten geçmiştir en iyisi Allaha havale etmekte

Yazılanların hepsinde kaynanamı gördüm ve sinirden aglamamak için zor tuttum kendimi. Şimdi
yaptıklarını anlatsam sayfalar yetmez. Sinirlerimde kaldırmaz zaten. Allahından bulsun.
Ama önemli olan gerçekten koca. İş onlarda bitiyor. Onlar bizi evdirmese kimse ezemez. Ama
bizimkiler ana kuzusu oldugu için bizde böyle çekmeye mahkumuz. Allah sabırlar versin hepimize.

her 2 arkadaşımada katılıyorum ilahi adaletin tecceli edeceği günü bekliyorum ama buarada onları rezi,l etmek için yani tün kaynanaları kitabımı yazıcam isterseniz hikayelerinizi özelden mailden yıollayın isim vermicem zaten herkes yani onlar kendini çok iyi bilicekler okuyunca

ah kızalr ah benmkiyle aran cok iiydi herkes derdi böyle kayınvalide varmı diye ama cocuk dogduktan sonra bi acayipleşiyolar sezeryanla dogum yaptım 1gün kaldım cıktım iiyim diye ama eve gelnce onerde bu nerde annem kayınvalidem sordu sürekli ayaktaydım cok agrım olduyanımda kimse kalmadı ki istemedimde zatne sabahtan annem geldi aksama kdar ama gece kalmadı neyse ben 1 haftalık logusayım gözümü accak halim yok uykusuzluk yorgunluk agrı bunlar geldi aksam üzeri cat kapı biz geldik diye içer girdi bende kızımı emziriyodum daha nasılsın diye sormadan hiç arayıp sordugunuz yok zeynep hanım diyo kaldım cvp vermedm içimden dedm cüş yane ben ne haldeym bu daha nasılsın demedn dedgine bak eşime söeledim yaslı bosver oda merak ediyo diyo neyse 2gnde bir bizdeler zatn ben kızmı emziriyorum sütün varmı var diyorum emiyomu bu sefer 10 dkda bir ilk dogdugunda bide benm gögsmn ıucu yoktu ama azda olsun sütüm gelmişti sesnnde sütün yok anne ilk gnden geldi daha nolsun var işte4e diyorum seennde gögsnn hiç ucu yok emmiyo dedm emer bu sütü sorma olyı bir ay sürdü bazen sinirlenp eşime söyluyorum ama oda takma bosver diyo ne desin neyse cocuk büyüdükce karısmalarıda artıyı 30 temmuzda dogum yaptım kızım 50 gnlüktü tatile gitcez dedk bana diyoki hasta edersn gtmeyn dedm ben bakarım kızıma hasta olmas herkesten cok ben düsünyürım zatn neyse gttk geldk klasik on alra gttk yine cocuk acıkmıs aglıyo aldım emziriyorum bu seferde gazı geldi emerken aglıyo niye aglıyo dedm gazı gelmiş olsun bniye aglıyo dedim ya sabır
neyse kzım smdi 6 aylık son bir aydır iice cileden cıkadı beni onlara gttgmzden kalkana kadar kucagında dedm anne yatıralım kucaga alısıyo alıısın nolcak tövbeee diyorum cvp vermiyorum içime atıyorum diyorum saygıszlık yapımıyım neyse bize geldiller cocuk kucagnda dedm anne yatıralım niye yatırıyoruz dedm kcuakta geziyo sonra bana iş yaptırmıyo ii annesi öle diyo dedi yatırdı neys eyemek yicez yatırdım ana kucagına sessz duruyo cocuk alcaksan aglarken al sesszken yatsın diyorum yokkk tam oturcaz yemege benm içim el vermez sen orda öyle yatarken yemek yemeye gel benm kucagımda otur dedi sanki ben blmiyorum kucagmda yemek yemeyi dedm anne yatıralım orda yatıyo biz yemek yerken hermzn deim yok 2 dedm yok 3.de dedm anne yatıralım artık ltfen orada yatıcak kucakta oturmıcak dedm ablmda vardı aldı yatırdı bide ilk zmnlr geliyolr cock uyyuyıo dyrum ben geldm uyansn diyo gidip uyandırıyo ya cıldryodm ben zatn zor bela uyutmusm neyse gecenlerde gttk dedi burda kalın dedm nasıl kalalım nerde yatck eskiden yatkmı varmıs ben yere yatk yaprım ona bsy olmas dedm anne yatgn bi köşesne yatırıyorum gece öbür kösesnde buluyorum düser olmas dyorum bsey olmas diyo hala ya sabır gene sus zeynp dedm kaynm vardı dedi anne düser sustu kapttık konuyu sonra kızım aglıyo beni sitiyo alıyorum kucagıma sen ver bana diyip alıyo dedm aglıyo anne ben alıyım olsun bende susar dedi iice gerildim dedim hade kalkıyoruz biz ertesi gün bize geldiler ama bu sefer gayet normal cok almadı kucagına al yatır yerine falan laf dnleme modunda gecenlerde yine karıstı biseye eşime söylüyorum allah razı olsun dnliyo am anapsın söylyo arda anne söyle yapma byle yapma falan ama neyse gecen dedm yine ben tahammül edemiyorum arttık yeter dem sende beren konusunda iice taktın anneme dedi dedm yapma dedklermi yapmasın ozmn buaralar varya kızlar iice kötüyüm delirmek üzüreym eşimede anlatmaktan sıkıldım walla cok iyi geldi okadar uzun yazım sıkmamısımdır inşş ama ay kendime geldm azda olsun kmsyede analtamıyosun ay delircem neyse cok sagl arkadasım bu konuyu acmısın iiki herkese slmlar görüsürüz

sabahları bir görseniz yüzüme nasıl ters ters bakıyor hiç kimse benimle evde konuşmuyor akşamları kapıyı 2 yaşında bebğe açtırıyorlar aman iyi oldu uyuzlar

aman boşver be bakmazsa bakmasınlar daha iyi muhatap olmasınlar sende hiç bozuntuya verme gayet neşeli al kucağına çocuğunu hep onla ilgilen onlara fırsat kalmasın daha iyi

valla bakıcı alıcaktım inadına vazgeçtim baksın bu kadar uyuz bir ortamda bakalım nasıl oluyomuş...hiçbişeyede elime sürecek vaktim yok zaten işteyim ne yaparlarsa yapsınlar oh hhh ohhhh kitabımıda yazıyım da çatlasınbütün kaynanalar

Son düzenleme:

Allah'tan yanımda değil. Benimki ben hamileyken bizde kalan arkadaşımı kıskanıp beni dövmeye kalkmıştı. Yanımda olsa öldürürdü herhalde. Allah bizi korusun.

canım inşallah senin eşinde hatasını anlarda senden yana olurbenim eşim Allaha şükür ana kuzusu degil olsaydı hiç iyi olmazdı sanırım.sagolsun hep yanımda oldu.Allah başımdan eksik etmesin:nazar ben bile ana kuzusu olamadım annem başka şehirde uzak mesafeler özlüyorum ama napim. eşimin ailesi yakın ama analık babalık yapamadılar benim babam vefat etti ben küçükken demedilerki biz destek olalım sevgiyle yaklaşalım bunaltıllar beni iyice hayırlısıyla uygun bi iş olursa çalışıcam kafam dagılır biraz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

hadi yaa ben saolsun kocamında cok destegını gordum ben aldım o ödedi ama herkez benım aldıgımı sandı hıc bısı demedı kımseye aman bana bısı demesınler dıye zaten ben sonradan babamdan ceyız parası aldım sıgortadan onuda eşımın elıne saydım al dedım verdıklerının karsılıgı sımdı ıcım rahat bereket ama bızde mesela gelınlık eğlence mevzuunda baya takıldık sımdı ben açığım eşimin ailesi kapalı istediğim gibi gelinlik giyemedim illa bolero olcak dediler hatta kaynanam uzun kollu dedı de bende dedım ben gıymem uzun kollu neyse yıne kocam araya gırdı halloldu bide nikah oldu bizim sonrada yemeğe gittik bende aksam arkadaslarla eğlenceye gitmek biraz gelinliğimle oynamak istedim ama onuda yapamadım yok efendim ne deyipte atlatıcakmısız eşimin abilerini kuzenlerini gidemedik içimde kaldı ama evlendiğimizden beri başının etini yiyorum kocamın

İnşallah canım inşallah istediğin hibi bir iş bulursun. Eşiminde düzelecegini hiç sanmıyorum yetiştirilmeyle alakalı bu durum. Dün eşimi aradım seninle bişey konuşucam ama önemli dedim
telefonda olmaz dedim akşam edememiş bir türlü. Bide anneme ugradım akşam iş çıkışı tamam
demiş benim için kesin ayrılmaya karar verdi ailesine söylemeye gitti. Öyle bişey yok hakbuki. Ondan ayrılmamda bu kadar korkuyor ama gene yapacagını yapıyor cnm. Hakkımızda hayırlısı.

Canım sigortadan nasıl çeyiz parası alınıyor anlamadım?

inşallah canım çalışınca daha iyi oluyo bende istiyodum eşim göndermedi hazır işimi bıraktım malesef.çalışsaydım kaynanadan uzak olurdum daha iyi
ya bari düğünde karışmasalarmış istediğin gibi olsaydı sonradan eşinin istediği gibi giyinirdin valla ben kına geceside yaptım düğünde hiç oturmadım hep oyndım halbuki çok moralim bozuktu ne saçımı beğendiler ne gelinliğimi aslında herkes bayıldı bi kaynanam saçın ne biçim olmuş falan dedi ya insana böyle denirmi düğününde bende ona inat arkadaşlarımla bi oynadım bi oynadım düğünden sonra videoları izlerken hep laf soktu ayıpmış gelinler oynamazmış o kızını hiç oynatmamış düğünde falan bende canım sağolsun oynarım tabi dedim.benim gelinliğim straplezdi açık maçık dedi kendi kızınınkide öyleydi.hadi biz genciz giyiyoruz ya ona ne demeli güya kapalı düğünlerde şifon giyiyo kollar falan belli bide çıkıp döktürmezmi.kendine bakmadan bana laf söylüyo.allahtan eşim karışmaz bana

canım babam öldüğü zaman emekli maaşının bi kısmı anneme bi kısmı bana verilcekti.ama ben babam öldükten 1 hafta sonra işe alındım sigortalı olarak ve benim payım anneme devredildi..kızlar sigortalı olmadığı sürece evlenene kadar babadan kalan maaşı alıyolar ve bide evlenirken devlet çeyiz parası veriyo.ben sigortalı işim olduğu için bu haktan yararlanamadım.erkek çocuklar 18ne kadar alabiliyo maaştan ama 18 dolunca evlide olsa bekarda olsa alamıyo

eşimin kuzeninin düğünü olacaktı bizde görümcemle anlaşırız beraber alışverişe çıktık kıyafet bakıcaz ikimizde bi türlü bişey seçemedik aslında ben beğendim ama biraz açıktı eşim kızar belki diye almadım.oda bişey almadı düğüne 1-2 gün kala eşimle alışveriş merkezinde gezerken eşim bi kıyafet beğendi bi denesene dedi.bende giydim benim açık dediğim kıyafet onun kanında kapalı kaldı.göğüs dekoltesi baya açıktı.eşimi çağırdım kabine.çok açık hiç çıkmiyim burda bak dedim.olmaz bu falan dedim.eşimde gel aynada bak falan dedi çok güzel ben bunu beğendim bunu alıyoruz dedi.apar topar aldı çıktık.bende eşim nasıl istiyosa öyle giyinen bi insanım neyse düğün günü ben bu kıyafeti giydim kaynanam söylendi tabi eşimde ben beğendim deyince buda ona kapak oldu ha bu arada aynı düğünde kendini görmeliydiniz özellikle kırmızı rujunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…