ya niye veriyorsunuz takılarınızı ben anlamıyorum sizi gerçekten... kıyameti koparırdım eğer bana ver deselerdi...
dün ben işteyken evi,n şeklini şemalini bir güzel benim hayvan kocamla bir olup değiştirmişler zaten onlar geldiğinden beri kızım da hasta bir de üstün eniye yaptınız diyince bana n3e hakaretler..ben evimi kadını değilmişim bilmem ne evi hotel olarak kullanıyormuşum her sabah bebeğin yemeklerini tabağıonı çatalına karad bırakıyorum 2 öğün sabha akaşam yemeklerinide sütünüde ben veriyorum zaten bütün gün işteyim 2 aydır kzım için nöbete bi,le kalmıyorum oüğlu eve uğramaz bana neler söylüyor koca olacak o pislik te bana manyak karı diyor al işte ben bunları kitap yazıp rezil etmezsenm en adiyim geberesiceler
valla kızlar desteğinizi bekliyorum kitabım içinintikam almazsam ben ölücem çünkü artık sınır diye bişey kalmadı bunlarda reziller
canım kızım 2 yaşında kolay değil kimsem yok birde zaten uyuz kadın onun için çaba gösteriyor niye ona bu fırsatı veriyim ki
ayy okudukça şoka giriyorum yaa
siz bu kadar haksızlığa zulme uğrarken o kocalarınız ne iş yapıyor pardon
oturup izliyor mu
allah hepinize sabır versin
asıl sorun orada zaten yoksa kaynanalar umrumda değil ama şu kocalar bizi savunsa laf söyletmese hadi onuda geçtim onun lafıyla gelip bana saldırmasa oda yeter
kocalar ne mi yapıyor?? aaa onlardan çok güzel süs biberi oluyor canımcım bilemedin mi?
kocalar ne mi yapıyor?? aaa onlardan çok güzel süs biberi oluyor canımcım bilemedin mi?
o biber umarım birgün kendilerinide cayır cayır yakar
valla kızlar benim kaynanada çok fena düğün altınları bizdede alındı sizi boşatıcam dedi evlendiğimizin 2. günü Allaha çok şükür 5 yıldır evliyim çokta mutluyum benim en büyük şansım eşim annesiyle karşı karşıya getirmez beni.bende yeni doğum yaptım 6.günüm gelip bana bakacağına uzaktan laf yetiştirio herkesin ortasında mı emzirio diye eşime soruyo böylesi gelsede sinir eder 1 haftaya gelio gerçi geldikten sonra döktüğü incileri yazarım çok şükür annem burda yanımda o olmasa ne yapardım
sevgili gereeneyeseg bizde burda b,r sinerji yapıp birbirimize sahip çıktık:13:
Allah bozmasın canım eşinle.sen neden onları bukadar takıyosun kafaya çokmu önemli seni taktir etmeleri gelin milleti yaranmaz bunu bişmiyormusun canım neyaparsan yap karşındaki insanlar eşinle mutlu olmanı istemiyorsa hiçbirşeyini taktir etmezler seni eşin taktir etsin gerisi boş
çok üzüldüm canım yaseninkilerin taktıklarını almaya hiç hakları yoktu annenler kesinlikle haklı yazık onlarda üzülmüşler haklılar canım ya neden sana taktıklarını kayınvaldenler alsınki hangi hakla sende izin vermicektin buna sanada kızdım biraz.ama insan o an o heyecanla naptını bilmiyor.donup kalıyosun dimi?senin hakkını yemilşler kul hakkı bu.isteselerdi verirdim nedemek ailenin taktıgını asla verme ölede düşünme.madem durumları yoktu ozaman elaleme sırf gösteriş olsun diye bi anlık takıp geri almasalrdı.özellikle ailenin taktıklarına göz koymaları çok sinirlendirdi beni kul hakkıdır bu inşllh daha iyileri nasip olur üzme canım kendini buda sana ders olsun sen çocuk degilsin takını kendinde bozabilirsin yada satabilirsin onları ilgilendirmez bu annenler nasıl şimdi konuşuyolarmı bu tarafla?
deryacım kız tarafı hep ılımlıdır mutlu olmalrı için çabalarlar ama erkek tarafı öle degildir bence.onlara göre o laf normal geliyor çocumuzu üzme lafı.patavatsız insanmı yok herkez anlayışlı olsa bu hayat böylemi olurdu?
dün ben işteyken evi,n şeklini şemalini bir güzel benim hayvan kocamla bir olup değiştirmişler zaten onlar geldiğinden beri kızım da hasta bir de üstün eniye yaptınız diyince bana n3e hakaretler..ben evimi kadını değilmişim bilmem ne evi hotel olarak kullanıyormuşum her sabah bebeğin yemeklerini tabağıonı çatalına karad bırakıyorum 2 öğün sabha akaşam yemeklerinide sütünüde ben veriyorum zaten bütün gün işteyim 2 aydır kzım için nöbete bi,le kalmıyorum oüğlu eve uğramaz bana neler söylüyor koca olacak o pislik te bana manyak karı diyor al işte ben bunları kitap yazıp rezil etmezsenm en adiyim geberesiceler
valla kızlar desteğinizi bekliyorum kitabım içinintikam almazsam ben ölücem çünkü artık sınır diye bişey kalmadı bunlarda reziller
canım heyecandan ne yaptığımı bilmiyordumki bulutların üzerindeydim sonradan kafama dank etti. verirdim dememin sebebi vermeseydim bile borç başımıza kalacaktı eşim ödeyecekti. belki 5 yıldızlı bir balayı yapacaktık ama sonradan sıkıntı çekecektik. çünkü düğün masraflarının çoğunu eşim karşıladı eşyaları bile eşim ödedi. evet en çokta ailemin taktıklarına üzüldüm ama iş işten geçmişti. ailem görüşüyor arada onlarla. kaynanam istersen görüşmeyiz demiş ama annem olur mu öyle şey arada evlatlarımız ortak noktamız var onlar üzülmesin demiş. ne mübarek kadın şu annem büyüklük onda kaldı. bu dünyada hakkımı yemiş olabilirler ama Allah görüyor canım o yüzden artık kafama takmıyorum. eşim çok iyidir bana da annesinden daha çok bağlıdırdüğünde verdiklerimi tek tek almaya başladı canım kocam
aynen canım kız tarafı hep alttan alıyor. herkes anlayışlı olsa iyiyi kötüyü ayırt edemezdik baharcım boşver herşey ölçülüyor tartılıyor bu dünyada olmasada öbür dünyada hak ettiklerini bulacaklar
valla bu aralar epey moralim bozuk hergün stresle eve gir çık ayrı bir sorun benim durum çok vahim[/Üzme canım kendini Allah yardımcın olsun inşllh hasta olursan kimseden hayır yok oyüzden dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?