Kaynanalar ve Çocuklarımız

ya niye veriyorsunuz takılarınızı ben anlamıyorum sizi gerçekten... kıyameti koparırdım eğer bana ver deselerdi...
ay çok alemsin valla :)

allah sabır versin sana canım diyecek başka bir şey bulamadım işin zor

canım kızım 2 yaşında kolay değil kimsem yok birde zaten uyuz kadın onun için çaba gösteriyor niye ona bu fırsatı veriyim ki

haklısın boşanmak öyle kolay olmuyor yuva kurmanın kolay olmadığı gibi eşinle konuşsan seni hiç sevmiyor mu neden böyle yapıyor o da annesine ayak uyduruyor

ayy okudukça şoka giriyorum yaa
siz bu kadar haksızlığa zulme uğrarken o kocalarınız ne iş yapıyor pardon
oturup izliyor mu
allah hepinize sabır versin

ayy okudukça şoka giriyorum yaa
siz bu kadar haksızlığa zulme uğrarken o kocalarınız ne iş yapıyor pardon
oturup izliyor mu
allah hepinize sabır versin

asıl sorun orada zaten yoksa kaynanalar umrumda değil ama şu kocalar bizi savunsa laf söyletmese hadi onuda geçtim onun lafıyla gelip bana saldırmasa oda yeter

kocalar ne mi yapıyor?? aaa onlardan çok güzel süs biberi oluyor canımcım bilemedin mi?

evet
öyle görünüyor
çok üzüldüm ama
sanki gelinlerini rakip gibi görüyorlar:43
kocaların susmasına ne demeli
bizim annemiz eşimize azıcık laf edicek olsa hemen susturuz

valla kızlar benim kaynanada çok fena düğün altınları bizdede alındı sizi boşatıcam dedi evlendiğimizin 2. günü Allaha çok şükür 5 yıldır evliyim çokta mutluyum benim en büyük şansım eşim annesiyle karşı karşıya getirmez beni.bende yeni doğum yaptım 6.günüm gelip bana bakacağına uzaktan laf yetiştirio herkesin ortasında mı emzirio diye eşime soruyo böylesi gelsede sinir eder 1 haftaya gelio gerçi geldikten sonra döktüğü incileri yazarım çok şükür annem burda yanımda o olmasa ne yapardım

güle güle büyüt bebeğini canım.allah mutluluğunuzu bozmasın.eşinede aferin çok takdir ettim.kaynanalar ne kadar kötü olursa olsun iş kocada bitiyo.sende boşver kaynananın arada bir dengesizliklerine kulak asma üzülme.önemli olan eşinin sana sahip çıkması

sevgili gereeneyeseg bizde burda b,r sinerji yapıp birbirimize sahip çıktık:13:

canım buraya yazmaya başladığımdan itibaren çok rahatlamaya ve deşarj olmaya başladım.hemde yazdıklarıma yorum yapan destek veren moral veren arkadaşlar edindim.yanlız olmadığımızı gördüm buda beni dahada güçlendirdi

valla bu aralar epey moralim bozuk hergün stresle eve gir çık ayrı bir sorun benim durum çok vahim

insan çok bozuluyor
nasıl takmıyım?

valla onlar ortalığı karıştırıp rahatlıyor pisliğiyle uğraşıp durmak ve gerilip hastalanıp yorulmak bize kalıyor:95::84:

canım heyecandan ne yaptığımı bilmiyordumki bulutların üzerindeydim sonradan kafama dank etti. verirdim dememin sebebi vermeseydim bile borç başımıza kalacaktı eşim ödeyecekti. belki 5 yıldızlı bir balayı yapacaktık ama sonradan sıkıntı çekecektik. çünkü düğün masraflarının çoğunu eşim karşıladı eşyaları bile eşim ödedi. evet en çokta ailemin taktıklarına üzüldüm ama iş işten geçmişti. ailem görüşüyor arada onlarla. kaynanam istersen görüşmeyiz demiş ama annem olur mu öyle şey arada evlatlarımız ortak noktamız var onlar üzülmesin demiş. ne mübarek kadın şu annem büyüklük onda kaldı. bu dünyada hakkımı yemiş olabilirler ama Allah görüyor canım o yüzden artık kafama takmıyorum. eşim çok iyidir bana da annesinden daha çok bağlıdır düğünde verdiklerimi tek tek almaya başladı canım kocam

aynen canım kız tarafı hep alttan alıyor. herkes anlayışlı olsa iyiyi kötüyü ayırt edemezdik baharcım boşver herşey ölçülüyor tartılıyor bu dünyada olmasada öbür dünyada hak ettiklerini bulacaklar

canım ya üzme kendini Allah yardımcın olsuneşin neden böle ana kuzusu niye böle davranıyor sana ya?sen onun eşi degilmisin ciddi şekilde konuş göz dagı ver sende.sen çalışıyorsun taktir edeceklerine laf sölüyolar bide Allahlarından bulsunlar canım inşllh eşinin aklı başınqa gelir

Amin canım inşallah.Buarada sunucu defnenin ölümüne çok şaşırdım üzüldüm ya Allah rahmet eylesin ölüm yaşa bakmıyor Allah hayırlı ölümler versin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…