Kaynanalar ve Çocuklarımız

kayınpeder benimkni prensesler gibi yaşatıyo 100 yaşına kadar ölmez bizim kocalarımız azıcık bizle ilgilense hemen şımartmayın karıları tepenize çıkar diye dolduruyolar oğlanları.

kız allah senin iiliğini versin öldüm gülmektenama şöyle bi gözümde canlardımda senin gdo yu burnunu senin göğsüne yapıştıracak gibi yaklaşmasını benim bile şöyle enseye şaplatasım geldi gıcık şey gir dibime gir b.... var sanki

yumycim haldır haldır örgüye başlamışsınbi ara bende dantel örüyodum sarmıştı baya kaynana vızır vızır konuşuyodu duymamazlıktan geliyodum hıı ne dedin falan kaptırmışım örgüye diyodum kuduruyodu.iyi oluyo hem deşarj oluyo insan.

üsttede doğru söylemişsin aynen onu istiyolar ama avuclarını yalasınlar.kaynanam yıkamaya yolluyo yıkasada kendi yıkamıyo bize yıkatıyodu şimdi hepimiz yıkamaya yolluyoruz halıları hem onunkileri yıka hem kendimizinkini canımız çıkıyodu.artık zaten bişeyine sürmem elimi 4 aydır bişeyime yardım etmedi o kadar çektim

ben 3 yıllık ewliyim ama 3 yıl burnumdan geldi kaynanam sürekli eşimin başında ve sürekli fısır fısır eşime bişeyler söylüyo. bizde altlı üstlü oturuyoruz ve bana sen annene daha çok gidiyosun bana az geliosun falan diye sürekli çemkirir. ben sevmiyorum onu önce severdim ama şimdi yaptıklarıyla soğuttu beni bana yüzüme bakarak beddua bile edyo benimle saygılı konuş falan senin karşında kaynanan var falan diye başımın etini yiyo ben çocuk doğursam ne anneme ne bana göstermez bundan eminim.bana dio ki sen doğur ben bakarım sana hiç baktırmam bile ben ilgilenirim herşeyiyle falan dio kafayı yicem evimi taşıyacak durumdada değilim sürekli huzurssuzum ve mutsuzzzz

wala aynen çocuk yapmak istemiyorum ya kafayı yicem ben aynı apt manda oturmak istemedim eşime eğer buraya taşınmazsanız sana hakkımı helal etmem dedi ve biz oraya taşındık allah kahretsin gelenime gidenime bile karışıyo mahvoldum ben ya

valla öyle gibi görünüyor ben neler yaşadım halen daha neler neler yaşıyorum artık anlatacak güç klamdı da işi delilğe vurdum canım ne diyi m geçmiş olsun sana kendini başka şeylere vermeye çalışi başka yolu yok NO WAY OUT kaynana işi böyle

ay cok kotu yaa kaynanan yuzunden en buyuk hakkın olan annelıkten mahrumetme kendını hamıle kalıncada soylemeye basla
bebegıme kendım bakıcam kendım oğrencem herseyı kımsenın lafyla hareket etmıcem ben becerıklıyımdr zaten falan fılan de
ben hamıleyken demıştım çnku bnde senın gbı kokruyodum herseye karışır dıye ama sımdı kucaklarına bıle cekınerek alıyolar.
hamıleyken daha baslıyolar cunku ahh benm bebeğim bı doğsun soyle yapcam bole yapcam falan dıye sankı kendılerı doğuruyo.
bn hamıleyken daha soyluyodum bana gelıp gelıp sunu ver bunu ver demeyın hatta dedımkı ben bebeğin 40 ı cıkmadan öpülmesıne karsıym falan yapamadılar tbı.
annelık bı kadının en doğal hakkı bu hakkı elınden eşıbıle alamaz.sen uzuleceğine tavrını koy o uzulsun

Son düzenleme:

ayyy aynı benimkisi.bende çok tereddüt ettim çocuk konusunda ama ben panter gibiyim hakkından geliyorum benimkinin.seninkide çok edepsizmiş canım ah çok zor biliyorum .ama ağırlığını koy ne demek o bakacakmış sen annesisin verme ona.ah bu kocalarda tam dayaklık eğer çocuğun olursa elbette senin annende ilgilenecek bunu ona hissettir.asla taviz verme torununu annesinden ayırarak uzaklaştırarak o masuma ne kadar büyük kötülük edecek bunu biliyomu acaba.canım ömür boyu çocuksuz kalacak değilsin o cadı yüzünden bence doğur ayağınıda yere vur sessiz kalmakla ömrü billah çekersin rabbim yardımcın olsun kötüye fırsat vermesin.

ben hamıle kaldığımda eşime sey demiştim
''bu zamana kadar herseyıme karıştılar ama cocuğumla ılgılı en ufak bışeye bıle karışamıcaklar ben ıstedığım gbı buyutucem bubenım hakkım demıştım''
annecı olan esım annesını karstrtmadı bensız bebeğime ığne bıle alamadı annesıyle kavga bıle ettı
o onun cocuğu herseyı kendısı beğencek dedı ılle bışey alcaksan parasını ver dedi
babasının adını koyalım dıye baskı yaptılar kocama ama ben ıstemedığım ıcın konmadı kustuğuyle kaldı kaygana
kendılerını bı b.. sanıyolar ama hıç bışey değillerr zavallılar

evet canım bende şimdiden ahkam kesiyorum şöyle olacak böyle olacak diye.asla fikir bile vermesine müsade etmiyorum.geçen bebeğin eşyalarını almaya beraber gidelim dedi.bende daha erken dedim.eşimle dışardayken aaaa çok güzel şeyler varmış dedim soktum mağazaya herşeyini aldım kaygana görünce kudurdu. çatladı sinirden.bende geçerken gördük hoşumuza gitti aldık dedim çıtını çıkaramadı.

benim eşimde anneci ama bende hayır ben nasıl istersem onu alcam benim annem karışmıyo seninkide karışmıcak dedim.çocuk benim düzenime göre yetişecek diyorum annesi boyuna gezer gittiği yerden kalkmak bilmez bide bizide katıyo peşine eltimin oğlan uykusuz kalıyo yazık perişan oluyo orda burda kaynanayı gezdirirken ben asla öyle olmasına izin vermem.

hiç sorma yaa çıldırtacak bu kadın beni

Allah'ın belası bi kaynana daha!!

türkiyenin yarı nüfusunu kaplamış bunlar o yüzden ab.ye giremiyoruz işte

dün göğsümü sağarken diyoki uyuzz karııııı
ineği sağdık oğlum diyo ayyyyyyyy ne desem artık bilmem ki
içimden dedimki ben ineksem sende danasın

hiç sorma yaa çıldırtacak bu kadın beni

Allah'ın belası bi kaynana daha!!

türkiyenin yarı nüfusunu kaplamış bunlar o yüzden ab.ye giremiyoruz işte

o kaynanaysa bende gelinim yapıyorum yapacağımı oh canım sağolsun gitmiyorum aramıyorum sormuyorum

Süper olmuş bence sadece sen istediğin için canım eşin de artık bazı şeylerden sıkılmış olmalı ki tavrını çok net bir şekilde ortaya koymuş.. İyi de olmuş hak etmişler =))) Benim ki de isim konusunda kendi ailesinden örnek verdi geçen gün birisi babasının ismini koymuş da adam çok onurlanmış çok sevinmiş ucundan dokundurttu gibi geldi ama umurumda mı değil oğlumun ismi hazır zati hiç sormadık bile sorunca fikir veriyorlar yapmazsan da küsüyorlar e sadece fikir danışsan bile sıkıntı o yüzden ben herkese daha 3 aylık iken başladım ismini söylemeye Erkek istiyordum Rabbimde hamd olsun nasip etti =))

dün göğsümü sağarken diyoki uyuzz karııııı
ineği sağdık oğlum diyo ayyyyyyyy ne desem artık bilmem ki
içimden dedimki ben ineksem sende danasın

aklınca espri yapıyo güya.laf söyledi balkabağı......
benimkide öyle sevimsiz espriler yapar kimse gülmeyince suratını görmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…