onların yöntemi filan yo k kiçocuk kendi kendine büyümüş o yüzden eşleriyle bu kadar problemleri var
ben 2 yıllık evliyim ve kısmetse temmuzda anne olacağım. hamileliğimden midir hormonların etkisiyle midir bilmiyorum ama eşimin annesinden ve babasından nefret etmeye başladım.aslında öyle herşeye karışan tipler değillerdir birde eşim yüz vermez ki onlara bana karışsınlar ama ben hamile olunca eşimede bişey oldu. sürekli annesini savunur oldu. öyle demek istememiştir falan diyor bana ben kriz geçiriyorum. geçen ay bize gelip bi 15 gün kaldılar delirecek gibi oldum. sanki doğum yapınca evladımı benden alacaklar duygusuna kapılıyorum ve cok üzülüyorum.
bazen bebeğimi bebişim diye sevmiyormu kayınvalide benim tepem nasıl atıyor.doğumdada gelicem diye tutturdular ikiside ben onları istemiyorum ki ben sadece kendi annemi istiyorum yanımda. gelmeyin 40ım çıksın sonra gelin dedim bari lohusalığım rahat geçsin ben nasıl yatarım evde kayınpeder varken.dinlemiyorlar ben doğdugu gün gelirim diyorlar cok üzülüyorum.
sanıyorum ki bize huzur vermeyecekler anneme karışacaklar hep. vallahi psikolojim cok bozuldu.
eşim bana biraz sert cıksa kesin kaynanam büyü yapmıstır diyorum aklımı kacırmak üzereyim:84::84::84::84
ben 2 yıllık evliyim ve kısmetse temmuzda anne olacağım. hamileliğimden midir hormonların etkisiyle midir bilmiyorum ama eşimin annesinden ve babasından nefret etmeye başladım.aslında öyle herşeye karışan tipler değillerdir birde eşim yüz vermez ki onlara bana karışsınlar ama ben hamile olunca eşimede bişey oldu. sürekli annesini savunur oldu. öyle demek istememiştir falan diyor bana ben kriz geçiriyorum. geçen ay bize gelip bi 15 gün kaldılar delirecek gibi oldum. sanki doğum yapınca evladımı benden alacaklar duygusuna kapılıyorum ve cok üzülüyorum.
bazen bebeğimi bebişim diye sevmiyormu kayınvalide benim tepem nasıl atıyor.doğumdada gelicem diye tutturdular ikiside ben onları istemiyorum ki ben sadece kendi annemi istiyorum yanımda. gelmeyin 40ım çıksın sonra gelin dedim bari lohusalığım rahat geçsin ben nasıl yatarım evde kayınpeder varken.dinlemiyorlar ben doğdugu gün gelirim diyorlar cok üzülüyorum.
sanıyorum ki bize huzur vermeyecekler anneme karışacaklar hep. vallahi psikolojim cok bozuldu.
eşim bana biraz sert cıksa kesin kaynanam büyü yapmıstır diyorum aklımı kacırmak üzereyim:84::84::84::84
derya cım yandın sen artık valla üzüldüm evin yakınlaşması herşeyi daha kötü eder hani seni kötü yönlendirmiş gibi olmayım ama bu işler böyle oluyor bende yaşadığım için zaten olaylar kişler aynı olunca sonuçta aynı oluyor
esın senın ıstemedığın bı evı tutmaz heralde canım.evı beğenmedım de baska ev bak sadece kendısımı yasıcakmışta bakıcaz dıyo senın beğenmedığın ev olmazkı..
3gün bişey değil deryacım bazen benim eşimde bayi toplantıları için şehir dışına gidiyo bende başka bi yerde kalmak istemiyorum tek kalıncada gece korkuyorum kaynanam in burda kal diye tutturuyo bende samimi bi arkadaşım var bekar o gelip kalıyo benimle iyi oluyo.annen kardeşin arkadaşın gelemezmi yanına olmazsa sen git bi yakınına kaynanaya gitmekten iyidir.ev meselesine gelince aman aman deryacım sakın yakın oturma bi şekilde boz o işi.uzakken bile yetiyomuş zaten o bişey değil onun yüzünden eşinle aran bozulur
yokmu 3 gunluğune yanında kalıcak kımse...ben geleyim oğlumlabahaneler uydur cocuk zaten huysuz duzenımızı bozmalayalım bısuru sey hazırlamak lazım simdi falan fıstık bazen ıse yarıyor ama yanında bırı kalacaksa yoksa napsan yemezler..gitmek zorunda kalırsanda cocuğu al kucağına yok altını değiştiricem yok uyutucam bahaneleriyle uzak tut..ben nezamn kaynanam elıne alsa yenıde değiştirsem altını değitiricem doyurucam uykusu geldi falan diye alıyom kucağından...valla tasınmak ıcınde Allah kolaylık versın en korktuğum sey yakınlarına tasınmak..bu measefeden yetiyorlar bıde aynı mahalle cekılmez..annelerinin bulduğu evi gor ama onada bıseyler uydur aklına gelen tum abuk soruları sor madem yeni bi ev şuankınden cok daha ıyı olmalı dımı..gormıcem falan dersen bukez adamlar ınadına gorucez yapıyo zaten sen annemleri istemiyon falan dıyorlar..benim en uyuz olduğum sey kaynanamın benim oğlumdan dolayı duyduğu mutluluk hep dua ederim oğlumada tembihlerim oğlum orda huysuzluk yapsın ağlasın onların kucağına gıtmek ıstemesin ama bebek tabi ne anlar
istanbul kavacıktaa çookk vaarr gelseneee
derya 67 benim kayınvaldemde torunu ve oğlu içi geliorr dün akşam geldi hiç yüz vermedim kızımı otutturmuşş otutturma anne dedim ama büyümüş oturur diyorr anne dedim 3 aylık çocuk otururmu dedimm ya sabırr allah a havale ediyorummm çok sıkıldım artık
ayhhh kaynana deme bana deliriyorum yaa.
biz karşılıklı oturuyoruz.
bugün halılarımı yıkamacıya verdimm ve kaynanam hemen halı yıkamayla yıkasaydın ne gerek var diyor.
yaa ben 8 martta sezaryen olucam
son günlerim yani
9. ayın içindeym ve bana halaa iş yaptırma peşinde.
eşimde neyseki bnm kafadan.annesine cevaplarını veriyor ve bana fırsat kalmıyor.
kızlar moralim çok bozuk 2 nedenden dolayı
eşim önümüzdeki ay 3 günlüğüne kıbrısa gidecek işi gereği tutturmuş annemlerde kalacaksınızevde kalmak istiyorum diyorum kabul etmiyor. ( bu aralar çevremizde hırsızlık olayları oldu 5 tane eve girmişler) yalnız bırakmak istemiyor ne olursa olsun evimde kalmak istiyorum oğlumun ve benim düzenimiz bozulsun istemiyorum. nasıl geçecek 3 gün 3 yıl gibi geliyor bunların yanında
birde eşim şuan oturduğumuz evden taşınmak istiyor. yaza kadar sabredelim kışın zor olur hem bebekte var dedim dayanamadı gitmiş söylemiş kaynanaya onlarda kendi evlerinin yakınından ev bulmuşlar. eşim tutturdu pazar günü bakıcaz diye. ya istemiyorum zaten gün aşırı burdalar artık sabah akşam çıkmazlar evimdenoğlum için geliyorlar ama bazen sevmelerini bile istemiyorum
devir kötülük devrikötülük yapana kötülükle karşılık vereceksin bu devirde
ah ah özel şirket olmasa iste tayinini bas git başka şehirlere ama nerdeeeee bende o şans
varmı kızlar çevrenizde boş ev geleyim dertleşiriz bol bol
şimdi bende inat 2-3 günde bir annemi çağırıyorum zaten gelmek zorunda yemek yapamıyorum o kadınınkilride yiyemiyorum herşeye sarımsak katıyo biliyo tiksindiğimi söyledik inadıma yapıyo.bende hiç ne arıyorum ne soruyorum gitmiyorum.eşim mız mızlanmaya başladı yine gitmiyorum diye ama bende taviz vermiyorum
evet cnm bayındırda oturuyorum ben izmirde görümcem var şirketi var oraya taşınıcaz rahatlıcamm ayrıca kaynanalarınız kaç yaşında benimki 59 annesi 95 yaşına kadar yaşamışş yandımm bennn
öyle diyeceğine kızım niye verdin ben yıkardım dese yautanmadan hamile kadına iş yaptırmaya kalkıyor
canım 3 günlügüne çok bi süre degil anlıyorum seni onlarla olmak istemiyosun senin ailenden biri gelse yanlızda kalma canım evde hırsızlık olayları vs oluyomuş .üzüldüm ya neden eşin onların yakınından ev bakıyoki senin ailen uzakmıydı sana?gel canım bu taraflara bana komşu ol buralarda ev çoküzme kendini hakkında hayırlısı olur inşllh canım
öyle diyen çok az canım nadirdir.böyleleri hizmet bekler yardım etmez vicdan merhamet yok bunlarda
Belki ama ben kendime güvenemiyorum canım..Geçen sene çikolata kistinden amelyat oldum..36. haftamdayım ve amelyat olalı daha 1,5 sene bile olmadı..Zor bir hamilelik geçiriyorum e şimdi de sezaryan olacak seneye bir tane daha bebek düşünmüyorum açıkcası önce benim sağlığım yerinde olma ki bebeğime kendime evime eşime bakabileyim..Sırf ikisi bir büyüsün die kendimden vazgeçmek istemiyorum..Benim sağlığım yerinde olmadıktan sonra 2. bebek düşüncesi bana mantıklı gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?