Kaynanalar ve Çocuklarımız

onların yöntemi filan yo k kiçocuk kendi kendine büyümüş o yüzden eşleriyle bu kadar problemleri var

ben 2 yıllık evliyim ve kısmetse temmuzda anne olacağım. hamileliğimden midir hormonların etkisiyle midir bilmiyorum ama eşimin annesinden ve babasından nefret etmeye başladım.aslında öyle herşeye karışan tipler değillerdir birde eşim yüz vermez ki onlara bana karışsınlar ama ben hamile olunca eşimede bişey oldu. sürekli annesini savunur oldu. öyle demek istememiştir falan diyor bana ben kriz geçiriyorum. geçen ay bize gelip bi 15 gün kaldılar delirecek gibi oldum. sanki doğum yapınca evladımı benden alacaklar duygusuna kapılıyorum ve cok üzülüyorum.
bazen bebeğimi bebişim diye sevmiyormu kayınvalide benim tepem nasıl atıyor.doğumdada gelicem diye tutturdular ikiside ben onları istemiyorum ki ben sadece kendi annemi istiyorum yanımda. gelmeyin 40ım çıksın sonra gelin dedim bari lohusalığım rahat geçsin ben nasıl yatarım evde kayınpeder varken.dinlemiyorlar ben doğdugu gün gelirim diyorlar cok üzülüyorum.
sanıyorum ki bize huzur vermeyecekler anneme karışacaklar hep. vallahi psikolojim cok bozuldu.
eşim bana biraz sert cıksa kesin kaynanam büyü yapmıstır diyorum aklımı kacırmak üzereyim:84::84::84::84

off durumlar karışmış tabi bide hamilelik psikolojiside var..
belkide bu psikolojiden eşinzde nasiplenmiş,kafası karışmıştır..
ben doğum yapacak olsam kesinlikle kendi annemi yanımda isterim..kayınvalidemide severim ama
bence ne olursa olsun anneni yanına getir..
kayınvalidenlerin yanında rahat olmaman çok normal bide lohusa halinle çok zor ama eğerki kalmayı düşünüyorlar sende pijamanla dolaş,bu senin en doğal hakkın..keşke insnalar biraz daha anlayışlı olsa..kim doğumunda annesi varken kayın validesi yanında olsun isterki?

eşinle konuş bebeğini anlat kendini anlat psikolojim bozuk kendi annemi istiyorum de ama tatlı dille falan. oda annesini arasın gelmesin lohusalığın rahat geçsin ozamna. benim kayınvalide 2 sokak aşğımda. hergün geldi bebeği falan yıkadık oda vardı bende istemiyordum ama allahtan annem 2-3 gece kalıyordu yanımda o yüzden onun günüdüz bikaç saat gelmesi batmıyordu..yani sende eşinle konuş en azından kaynatan gelmesin ne o öle lohusa kadının yanında emziren kadının yanında kaynata olurmu.. benim kendi babam bile gelmedi geldi 1 saat oturdu gitti 40 gün boyunca düşün..allah kurtarsın sağlıklı olur inş. bebeğin. bi avazda inş.

benm kaynanmda annm olduğu alde geldı 40 gun boyunca ustyelık anneme ben ısı bırakcam sen gıt yorulduysan dedı kadın ağladı uzuntusnden ama gaza gtrdmkızımı ynlız bırakamm nereye gtcekmışım dedı ve gtmedı..
ıkı kaynana haytta aynı evde olmuyo sorun çıkıyo çok.
kaynann gelmesın eger mumkunse hem ann uzulur hem sen.

esın senın ıstemedığın bı evı tutmaz heralde canım.evı beğenmedım de baska ev bak sadece kendısımı yasıcakmışta bakıcaz dıyo senın beğenmedığın ev olmazkı..

kızlar kardeşim falan var ama eşim kabul etmiyor gitmek zorunda bırakıyor beni beni sevmiyor musun falan diyor. işte bazen uyuzluğu tutuyor böyle

ev konusunda da kaynanaya dedim eşim acele ediyor kış vakti bebekle taşınmak istemiyorum perişan olur ordan oraya en azından yazı bekleyelim dedim hak verdi bana (yaza kadar o ev tutulur ) bahane değil gerçekten öyle. birde ev giriş katmış eşim öğrenince istemeyecek eminimki çünkü en az 2. kat istiyor. eve bakıcam ama formaliteden. olmayacak çok şükür

istanbul kavacıktaa çookk vaarr gelseneee

valla iş imkanımız falan olsa 1 dk bile durmam tutarım kocişin kolundan çeke çeke getiririm olmadı kaçırırım

benimkinide 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyor bugün baktım limon emdriyor parmağını kırmızı lahananın suyuna batırmış veriyor benim oğlumda 3 buçuk aylık la havleeeee afedersin ama tam mal bunlar

ayhhh kaynana deme bana deliriyorum yaa.
biz karşılıklı oturuyoruz.
bugün halılarımı yıkamacıya verdimm ve kaynanam hemen halı yıkamayla yıkasaydın ne gerek var diyor.
yaa ben 8 martta sezaryen olucam
son günlerim yani
9. ayın içindeym ve bana halaa iş yaptırma peşinde.
eşimde neyseki bnm kafadan.annesine cevaplarını veriyor ve bana fırsat kalmıyor.

bugün beni gıcık etti gdo
oğlumu emzirmek için hala sıkıntı çekiyorum kendini kasmaları bitmedi ama uyurken emziriyorum falan kendimce bazı yöntemler buldum memeyi bırakmasın diye.

kaynana kara kazanda kayna diyoki

bu çocuk doymuyor mama yapalım ( sütümü sağdım verdim)

senin sütün yetmiyor (yetmiyorsa 10 günde 500 gr nasıl aldı )

oğlumu emzirirken yanaştı soktu kafasını dibime yutup yutmadığını kontrol ediyor ahanda böyle
çakasım geldi

birde daha ek gıda almaya başlamayan oğluma meyve suyu verelim 30 cc diyor
afedrsiniz ağzımı bozacam biraz ohaaaaa!!!!
yeter artık ya bundan kurtulmak için yemeğine fare zehiri atıcam en sonunda töbe töbe

öyle diyeceğine kızım niye verdin ben yıkardım dese ya utanmadan hamile kadına iş yaptırmaya kalkıyor

canım 3 günlügüne çok bi süre degil anlıyorum seni onlarla olmak istemiyosun senin ailenden biri gelse yanlızda kalma canım evde hırsızlık olayları vs oluyomuş .üzüldüm ya neden eşin onların yakınından ev bakıyoki senin ailen uzakmıydı sana?gel canım bu taraflara bana komşu ol buralarda ev çoküzme kendini hakkında hayırlısı olur inşllh canım

iyi ediyorsun taviz verme eşinlede kötü olma onun için mazaretler bul eşin anlamıyorsa öle gitme.

hayırlısı olsun canım sizin adınıza.benimkide 59 60 yaşlarında kötüye çok bişey olmuyo canım yinede Allah bilir tabiki

evet canım içi rahat etmeyecek evde kalırsam. eşim bakmadı canım kaynanam bulmuş kendi çevresinden ama olmayacak büyük bir ihtimalle istemiyorsam zorla getirecek değiller ya inşallah olmaz.

öyle diyen çok az canım nadirdir.böyleleri hizmet bekler yardım etmez vicdan merhamet yok bunlarda

yani o kadar ağır işte yaptırılır mı güç kuvvet lazım normal insan bile zorlanıyor. hem artık kolaylık var ne yani bende veriyorum yıkamaya harcadığın suya yorgunluğuna deymiyor ki hamile kız çok ayıp

bence kaynanız haklı halınızı kendiniz yıkayın arta kalan zamanlarda onun evini temizleyin hatta evlere işe gidin doğumu da artık sokakta bir ağaç kovuğunda yapın tek başın a niye demeyin gelin siniz ya ondan böylece kaynananız biraz tatmin olurbelki geberesice dicem ayıp olmaz umarım

ah canım seni çok iyi anlıyorum.bende temmuzda doğurcam ve biz aynı apartmandayız benimkilerde aynı eltime yaptıklarından biliyorum çocuk olunca neler yapacklarını .aynen şimdiden sinir oluyorum.ama ben dayanamam çıngar çıkartırım eşimede dedim hem beni savunmuyosun hem laf ettirmiyosun bundan sonra cevaplarını vercem karışma dedim.şimdilik ses yok.inşallah korktuğumuz gibi olmaz diye allaha dua ediyorum hep çokta sinirlenmek istemiyorum çocuğumda benim gibi sinirli olur diye ama elimde değil.

geçmiş olsun canım dediğim gibi kimsenin lafıyla hareket edecek değilsin bakacak olan büyütecek olan sensin hem senin sağlığından önemli değil sen iyi olmalısın önce ve kendini hazır hissetmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…