Kaynanalar ve Çocuklarımız

valla ben isim konusunda huylarını bildiğim için hamile kalır kalmaz isim listesi yaptım eşime seçtirdim.fırsat vermedim yani.bi kere eşim babamın ismi olsun dedi bende senin baban sağ benimki vefat etti benimkini koyalım deyince bidaha konu açılmadı.

Geri ya keşke sende bişey söyleseydin..Sende mi böyle sağıyordun felan iyi olurdu

valla o anda aklıma gelmedi canım keşke bişeyler soksaydım bende

aklınca espri yapıyo güya.laf söyledi balkabağı......
benimkide öyle sevimsiz espriler yapar kimse gülmeyince suratını görmen lazım

ha ha ha gıdıklasında güleyim hadi ordan öküz arabası demek vardı

Son düzenleme:

Çok zekice =))) Rabbim mekanını cennet eylesin inş.

Ben hamile Olduğumu öğrendiğim gün dedim oğlumun adı kayra ne biliyorsun dediler öyle dedim..Sonra babası da yusuf dedi inş. hayırlısı ile gelsin kuzuşum Yusuf Kayramız =)) Kayınvalide 2 isim uzun koymayın dedi e eşimde 2 isimli üstelik onun ki daha uzun güldüm madem öyle sen koymasa idin demi =)))

Geçen gün kendi akrabalarından biri isim düşündünüz mü dedi koyduk bile dedim =)) en iyisi anne ve babanın koyması dedi kadın eskiden hep karışırlardı..Kayınvalidem ezik işte ya yok biz koyduk kimse karışmadı dedi..Kadın da zaten saçma dedi başkasının koyması ama benim kayınvalide pişkin pişkin gülüyor sanki kaynana olan benim de kadın bana laf söylüyor

sağol canım.
hiç üzerlerine alınmazlar zaten öyle olur.çok güzel isim adı gibi güzel bi ömür geçirsin yavrucuğun inşallah.

sağol canım.
hiç üzerlerine alınmazlar zaten öyle olur.çok güzel isim adı gibi güzel bi ömür geçirsin yavrucuğun inşallah.

Amiiiiiiiiiiiiiiiin inş. teyzesi inş.

Artık sabırsızlanıyorum =))) sonra da zamanından önce gelme diyorum çok tuhaf ama bir o kadar da güzel bişey bu duygu..korku heyecan panik sevinç hepsi bir arada..

bi kersinde biyere oturmaya gittik cadalozla.konu kaynanalardan açıldı gittiğimiz ev sahibininde kızı bekar.dediki kadın ya kızım evlendiğinde korkuyorum valla ne edepsiz insanlar var gelinleri annelerine gitmesin isterler laf sokarlar surat yaparlar dedi.bizimkinde çıt yok

Amiiiiiiiiiiiiiiiin inş. teyzesi inş.

Artık sabırsızlanıyorum =))) sonra da zamanından önce gelme diyorum çok tuhaf ama bir o kadar da güzel bişey bu duygu..korku heyecan panik sevinç hepsi bir arada..

bende bi kerecik çıksın seveyim mıncıklıyım gene yerine koyarım diyorum.

Sanırım seninkini tarif etmiş =))) Kendi öyle yapmasa kolay kolay susmazlar..

Sanırım seninkini tarif etmiş =))) Kendi öyle yapmasa kolay kolay susmazlar..
bi bozuldu bi bozuldu.dese ya aaa ben gelinlerime bişey demem gitcek tabi annesine gitmek hakkı.dermi hiç hem dese bende hııııııııııı hiç sorun etmezsin bilmem mi derdim

bende öyle diyorum insan heyecan yapıyor ayyyy az kaldı..Rabbim yardımcımız olur inş.

inşallah.çok merak ediyorum bebişimi.bide nasıl doğurcağımı :44:

Biliyor başına gelecekleri de ondan susuyordur =)))

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. benim ki hep normal normal dediler şimdi sezaryan oğluşum azcık iri kemikli imiş başı ondan sezaryan diyorlar..Özele gidiyorum birazdan dev. hastanesine gideceğim bakalım oradaki doktor ne diyecek..

hayırlısı neyse öyle olsun canım

kızlar doğum yapacaklar Allah hepinize bebişlerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bi avazda kurtulun inşallah... ve sakın kaynana koca takmayın canınız nasıl ıstıyorsa oyle bakın cocuğunuza kimi istiyorsanız o kalsın yanınızda istemediklerinizide gonderin kımseden lafınızı esirgemeyin isteyen kussun kırılsın..ben tekrar cocuk dusunmuyorum ve okadar pısmanımkı loğusalığımın bebeğimin ilk gunlerinin tadını cıkaramadığım için..şimdi hep soyluyorum esımede kaynanamada ne hamılelık ne loğusalık yasattınız sutum bıle kesıldı dıye ama ne fayada bu saatten sonra..bılıyorum zor oluyor arada kalmak ama bosverin kımse onemlı değil o vakıt önemlı olan sizsiniz bebişleriniz..valla geri gelmıyor ogunler..

3 gelini olan kaynana ölünce gelinler millet laf etmesin diye ağlıyorlarmış 1. gelin uzağa gömünnnnn uzağaaa
2. gelin derine gömün derineeeeeeeee
3.gelinde yine de gelir yinede gelirrrrrrrrrrr diye ağlıyormuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…