benim yazılarımı okuyunca diyosunuzdur ne cadaloz gelin.bende öyle hemen yapmıyorum.çok sabrettim çok sustum çok şans verdim olmadı çıkardım tırnaklarımı bende hırrrrrrrrrrr
Yumycim sana özel bi fıkra yazıyorum:
Bi gün gelinler ve kaynanalar uçakla seyahate gidiyolarmış.Uçak düşmüş , bütün kaynanalar ölmüş. Gelinler gerdan kırıp oynuyolarmış, kaynanal öldü die.. Bi bakmışlar ki içlerinden biri ağlıyo. Nie ağlıyosun demişler.. Benim kaynanam bu uçağa binmemeişti ona ağlıyorum demiş..
Senin ki iyiymiş benim ki de 1,5 yaş ara ile doğum yapmış üstelik kazara olmuş..Çok sıkıntı yaşamış yine de bana diyor ki ikisi bir iyi oldu büyüdü..Bir tane de olsa dışarı çıkılmıyor 2 tane de olsa çıkılmıyor ikisi bir büyüdü gitti üstelik ben şuan 36. haftamdayımbunu bana sürekli söylüyordu 2- 3 aylık evli iken..Bunların hepsi uçmuşşşş çatlak kremitler
sende iyi demişsn onlara inat hakediyorlar bu lafları.eşine bende çok kızdım onların ailesiyle hep aynı yerdesin zaten annenleri almışsın yemege nevar bunda başka zamanda onları alırdın kıskançlık işte kaynana denilen illetler kıskanıyolar ne muzurluk yapsamda huzurları kaçsa diye planlar yapıyorlar eşin hatasını anlamış umarım bidaha aynısını yapmaz canım.ev sadece eşinin degil ikinizin evi tabi böle ayırımcılık huyunu çıkarıyolar işte sen bildini yap canım:13:
kızlar moralim çok bozuk 2 nedenden dolayı
eşim önümüzdeki ay 3 günlüğüne kıbrısa gidecek işi gereği tutturmuş annemlerde kalacaksınızevde kalmak istiyorum diyorum kabul etmiyor. ( bu aralar çevremizde hırsızlık olayları oldu 5 tane eve girmişler) yalnız bırakmak istemiyor ne olursa olsun evimde kalmak istiyorum oğlumun ve benim düzenimiz bozulsun istemiyorum. nasıl geçecek 3 gün 3 yıl gibi geliyor bunların yanında
birde eşim şuan oturduğumuz evden taşınmak istiyor. yaza kadar sabredelim kışın zor olur hem bebekte var dedim dayanamadı gitmiş söylemiş kaynanaya onlarda kendi evlerinin yakınından ev bulmuşlar. eşim tutturdu pazar günü bakıcaz diye. ya istemiyorum zaten gün aşırı burdalar artık sabah akşam çıkmazlar evimdenoğlum için geliyorlar ama bazen sevmelerini bile istemiyorum
devir kötülük devrikötülük yapana kötülükle karşılık vereceksin bu devirde
ah ah özel şirket olmasa iste tayinini bas git başka şehirlere ama nerdeeeee bende o şans
varmı kızlar çevrenizde boş ev geleyim dertleşiriz bol bol
derya cım yandın sen artık valla üzüldüm evin yakınlaşması herşeyi daha kötü eder hani seni kötü yönlendirmiş gibi olmayım ama bu işler böyle oluyor bende yaşadığım için zaten olaylar kişler aynı olunca sonuçta aynı oluyor
eşim önümüzdeki ay 3 günlüğüne kıbrısa gidecek işi gereği tutturmuş annemlerde kalacaksınızevde kalmak istiyorum diyorum kabul etmiyor. ( bu aralar çevremizde hırsızlık olayları oldu 5 tane eve girmişler) yalnız bırakmak istemiyor ne olursa olsun evimde kalmak istiyorum oğlumun ve benim düzenimiz bozulsun istemiyorum. nasıl geçecek 3 gün 3 yıl gibi geliyor bunların yanında
birde eşim şuan oturduğumuz evden taşınmak istiyor. yaza kadar sabredelim kışın zor olur hem bebekte var dedim dayanamadı gitmiş söylemiş kaynanaya onlarda kendi evlerinin yakınından ev bulmuşlar. eşim tutturdu pazar günü bakıcaz diye. ya istemiyorum zaten gün aşırı burdalar artık sabah akşam çıkmazlar evimdenoğlum için geliyorlar ama bazen sevmelerini bile istemiyorum
ah ah özel şirket olmasa iste tayinini bas git başka şehirlere ama nerdeeeee bende o şans
işten eve akşam gelince kimse yüzüme bakmıyor konuşmuyor bende kızın çorbasını yedirip doğru odama gidiyorum...aldım 3 -4 tane yün kıza oynassın diye battaniye örüyorum...aradabirde içiyorum çok rahatlatıyor kızlar:80:
kimsenin lafına bkmayın kızlar kendiniz neye ne zaman hazır hissederseniz o zaman.bende yaşları yakın olunca daha iyi olur diye düşünüyorum ama belli olmaz zamana bırakıyorum herşeyi
canım çok sevindim senin adına sen hangi şehirdesin şuan izmire iş dolayısıylamı gidiyosunuz?iyi canım ya Allah yüzüne baktı kurtuluyosun onlardan inşllh güzel olur herşey amin canım
derya 67 benim kayınvaldemde torunu ve oğlu içi geliorr dün akşam geldi hiç yüz vermedim kızımı otutturmuşş otutturma anne dedim ama büyümüş oturur diyorr anne dedim 3 aylık çocuk otururmu dedimm ya sabırr allah a havale ediyorummm çok sıkıldım artık
Bir tek kendileri çok iyi bilir canım biz onlara göre cahiliz bişey bilmeyiz..Kendi bildikleri doğrudur zaten doktorlar kendi çaplarında takılıyorlar onların ki doğru değil..
bilgi:88: mi kaynana mı ikisini birarada düşünemiyorum su ve yağ ne kadar karışırsa bu da öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?