Ilk olarak bir dur ve kendine gel.Suanda önemli olan tek sey bebegin gerisi hikaye.Ayni seyi yasadim ve sutum geri gelsin diye haftalarca ugrastim.Cok sukur geri geldi.Sunda geriye donme sansim olsa asla takilmaz ve sutum kesilene dek uzulmezdim.Bu olay bana cok büyük kamci oldu.Simdi dunya yansa umrum degil.Bebegime odaklandim,buyuk oglumun okuluna odaklandim,kendime odaklandim,stresten aldigim kilolari veriyorum,evimi guzellestiriyorum...Inan yasam cok kisa ve kimseyi takmaya degmez.Eskiden saatlerce agladigim sozler simdi sinek viziltisi gibi geliyor.O kocaman yükü hemen at sirtindan.Baskalarinin keyfi icin zamanindan harcama.Bugunler geri gelmeyecek daha kucucukken öp,kokla bebegini.Unutma onlar asla degismeyecek ama sen degisirsen onlarin onune bir duvar oreceksin ve yaptiklari o duvara carpip kendilerine donecek.Tecrubeyle sabit...
aynen babam en basta tawrini koydu kizima is yaptirmayin bile dedi.ama ben hamileyken bile yaptim kiymetide olmadiAllah babandan razı olsun
Şimdi ki genç kızların aklı beş karış hava da, bir an önce evlenelimle kimin evinde ne şartlarda otururuz önemli değil deyip sonra yetişin başbaşa kalamıyoruz herşeyimize karışıyorlar çünkü onların evinde oturuyoruz vs. konular kaynıyo burda
Dua et haftada bir görüyorsun, baban olmasa hergün her saat görüşecektin belkide..
cumartesi gunu gitmicem bakalim neolacakGitme gitmiyorum istemiyorum gidersen sen git de
Sutumu kestirdiniz vicdansizlar de
Hepsini biliyor arkadasim onun istegi aramizda mesafe olmasinmis filansütünün kesildiğini eşin biliyor
arkandan konuştugunu bilmiyormu
baban arkanda neden eşine rest çekmiyorsun canım
sevmek ayrı bişey
bebişin sana ihtiyacı var sütün kesilmiş kıyamam
Başkası seni nereye kadar savunacakaynen babam en basta tawrini koydu kizima is yaptirmayin bile dedi.ama ben hamileyken bile yaptim kiymetide olmadi
Hic birsey sen herseferinde kocana uyup gidersen birseyler düzelmez onlar sana uysuncumartesi gunu gitmicem bakalim neolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?