- Konu Sahibi EYLULUM2222
Merhaba size blr olay anlatıcam..bir gün önce kayınpederimle öğlen yemeği alıp bize gelmesini konusunda konuşmuştuk..uzun zamandır diyordu kızım okuldan gelince yemek alayım ona diye..bende er te si gün için yemeğim yok alabilirsin dedim..hatta hepimize al beraber yiyelim dedim.kayınvalimde dahil..kaınvslşdemde ertesi gün köye gidecek..hadi dedim oda tok karnına gider..yemeği yer bizde diye düşündüm..sonra k pederin k.valideme söylemiş..oda ben gidicem diyemi yaptınız plan demiş..k.pederim söyledi..bende alınmasın yanlış anlamışsın diye aradım dedim sen zaten yemek saatinden sonra gideceksen,yani ben o amaçla yapmadım ki dedim..yok dedi sem alınma..baban ortalığı karıştırır..söyle dedim böyle dedim..neyse kapadık konuyu..ertesi gün oldu öğlen saati k.pederim geldi..k.validem zaten bizdeydi...bana ve kızıma yemek almış dışardan neyse biz yedik..sonra bende şaka ve güler yüzle aaaa kızım yarın nereye gitsek babaannende yok dedim..kötü amaçla fırsatlık yaparak demedim..çünkü biz şakalaşan herşeyi konuşan anne kız gibiyiz..10 senedir evliyim...k.validem bana ne çirkin laflar bunlar dedi böyle suratı bozuk kızgın bir halle..ben şaşırdım,öyle bir tepki beklemiyordum çünkü...aldı başını böyle sinirlili sinirli wc ye gitti..zaten ters geldimi ona bi şey ya kaçar,ya tamam kapatalım uzatma der...neyse çıktı wcden..bende dedim ben mi hatalıyım şimdi ben mi suçluyum...dedim sende espiri olarak karşılık ver dedim..biz dedim dün akşam senle konuştuk konuyu,kapadık..ben niye kasıtlı yapayım ki dedim sana..sen söyleyince iyi,biz sana ters gelen bir laf ettik mi hemen kötü oluyoruz tavır yapıyorsun bize dedim..sonra kızdım sinirlendim ve ağlıyacaktım..aldım kızımı..hadi sen gideceksen git biz yAtıyoruz dedim..güle güle sizlere dedim.aldım kızımı gittik odaya.kapıyı de kapadım...k pederim gitti hemen..k validem o kadar muhabbete kaldı biraz daha belki beni bekledi..çamaşırlarımı katlamış çamaşırlıktan almış..öğlenden beri içime dert oldu.