Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım bence bu konuyu kaynana görümce ve çevremizde bize kaynanalık yapmaya çalışanlardan çekenler diye değiştirsek daha geniş olur![]()
Ablam bu konudan muzdaripKayınvalidesiyle hiç geçinemiyorlar,ablam yine saygısını koruyup alttan alıyor ama nafile..
Ablamın evine gittiğinde,bulaşık deterjanı asla kullanmıyor portakal kabuğuyla yıkıyor yağlı tabakları dahi..:96: Ablam deliriyor tabi.. Bir de ablam 6 aylık hamile yerleri sildirtmiş geçen
Bende yakın bir zamanda evleneceğim,umarım kayınvalidem değişmez,hep böyle iyi kalır :18:
düğün arifesindeyim sürekli ya sabır çekiyorum
paralarının hepsini yemek ve davetiye yanında verecekleri hediyeye harcıyorlar
eşyamızın çoğunu benim babam aldı geri kalanı biz taksitle aldık
parası olmasa asla laf etmem ama olup da millete gösteriş için harcamaları beni deli ediyor
ona ayrılan parayla bize neler alınırdı neler.......
bir de ikide bir düğün salonu tutmaya gerek yoktu diyor
şehir yerinde evin önünde köy düğünü olmalıymış
şehire geleli yıllar olmuş 1 gr değişmemiş yani özünü kaybetsin demiyorum ama hiç bi gelişme yok maşallah
gelin başı için kuaför bile gereksiz onun için yani ne kadar geride kalmış anlarsınız
iyi ki aynı şehirde yaşamıcaz
nikah düğünden bi kaç gün önce olmalıymış salonda değil
ama nişanlım onun dediği hiçbişeyi takma çünkü biz ne istiyorsak o olacak diyor
o anca tüm köylüsüne yemek dağıtsın davetiye yanında hediye versin
oğlu taksitle ev eşyası alıyo umrunda değil
aslında herseyi nişanlımın karşılaması işime geliyo onun dediğini duymamazlıktan gelip istediğimi alıyorum
genelde kaynanam iyi insandır ama düşüncesizliği ve geri kafalı olması bana batıyo
kaynanalar uzak olsun![]()
Davetiye yanında hediye mi? İlk defa duyuyorum
Nikah düğünden önce olsun diyodur çünkü bildiğim kadarıyla tuzlu oluyomuş salona gelmesi memurun
Boşver siz yapın ki yarın öbür gün için ağzına laf vermemiş olursunuz
düğün arifesindeyim sürekli ya sabır çekiyorum
paralarının hepsini yemek ve davetiye yanında verecekleri hediyeye harcıyorlar
eşyamızın çoğunu benim babam aldı geri kalanı biz taksitle aldık
parası olmasa asla laf etmem ama olup da millete gösteriş için harcamaları beni deli ediyor
ona ayrılan parayla bize neler alınırdı neler.......
bir de ikide bir düğün salonu tutmaya gerek yoktu diyor
şehir yerinde evin önünde köy düğünü olmalıymış
şehire geleli yıllar olmuş 1 gr değişmemiş yani özünü kaybetsin demiyorum ama hiç bi gelişme yok maşallah
gelin başı için kuaför bile gereksiz onun için yani ne kadar geride kalmış anlarsınız
iyi ki aynı şehirde yaşamıcaz
nikah düğünden bi kaç gün önce olmalıymış salonda değil
ama nişanlım onun dediği hiçbişeyi takma çünkü biz ne istiyorsak o olacak diyor
o anca tüm köylüsüne yemek dağıtsın davetiye yanında hediye versin
oğlu taksitle ev eşyası alıyo umrunda değil
aslında herseyi nişanlımın karşılaması işime geliyo onun dediğini duymamazlıktan gelip istediğimi alıyorum
genelde kaynanam iyi insandır ama düşüncesizliği ve geri kafalı olması bana batıyo
kaynanalar uzak olsun![]()
görüşmüyorum ee bu sebebtende bişey çektiremiyor ama eline fırsat çekse ne yapardı bilmem pasif değidir hanımefendi lakin bende pek sakin sayılamam ama hiçde tartışmışlığım yoktur
ah keşke benim de daha az görüşme şansım olsaydı, belki daha normal ve huzurlu bi hayatımız olurdu
benim düğünümde kaynanamın dıdısının dıdısı akrabaları köylüleri yüzünden hiç istediğim gibi olmamıştı sırf kaynanamın akrabaları 500 kişi falandı berbat bi düğündü bütün sülalem kaç ay geçti hala ayıplıyorlar. biz bütün eşyalarımızı düğün masraflarımızı eşimin kendi birikimden karşııladık benim ailemin de çeyizimde çok büyük katkısı oldu onlar tek bir eşya da bile yardım etmemelerine rağmen şimdi gelip benim evim benim malım oğlumun evi deyip evimdeki herşeyin kendi istediği gibi olmasını istiyor ve diretiyor. evime girene çıkana herşeye burnunu sokuyor herşeyde bi tadsızlık yapıyor. yani size maddi olarak katkıta bulunmamış olmaları maalesef herşeye burunlarını sokmalarına engel olmuyor...
tuaf gelebilir ama ben hep görüşmek istemişimdir ama sağolsunlar bu durum kendi eserleri
benimkiler ilerde ne yapar bilmem ama şimdi nişanlım herşeyi kendi parasıyla aldığı için onları hiçbişeye karıştırmıyor
sonuçta annesi babasıdır gelsinler istedikleri kadar dursunlar benim için sorun değil
evlendikten sonrada karışmaya çalışsalar bile nişanlımın cevabını vereceğine inanıyorum ki ben de söylerim çok rahatsız olursam
şimdiden bile düğün alışverişinde hiçbişeye karıştırmadım ne beğendiysek onu aldık zaten babam ve nişanlım ödedi parayı onlar seyirci kaldılar
ne de olsa masrafları çok yani yemek vercekler davetiye yanında hediye vercekler bu ev eşyasından daha önemli onlar için
şuan sadece lafta kaynanam söylüyor şunu şöyle bunu böyle yapalım diye ama dediklerinden bir tanesi bile yapılmış değil
babası zaten hiçbişeye karışmaz ne istiyorsanız onu yapın der
adam para konusunda da yardım etmek istiyordu ama kaynana işte evin maddi yönetimi onda, kocası kazanır o harcar![]()
ya mesela benim yengemde 1 senelik evli onun ailesi de burda oturuyor o gelmişti geçenlerde buraya ben de evime davet ettim kaynanam bunu duydu çıldırdı. yengem nasıl avime gelmiş. e be vijdansız zaten burda kimsem yok aylardır evliyim ailemden kimse evime adım atmamış, yengem gelmiş 1 gün evime bu mu geldi senin gözüne. ama sen haftada 1 kere gelince az geliyo oğulumun evi gitmiyorum girmiyorum diye ortalığı ayağa kaldırıyorsun.
ne denir ki seninkilere örf adetlere göre sana gelen misafire onunda hoş geldine gelmesi lazım yemeğe almalı yengeli sıkılmayın bigünde bende yemekte görüşelim ee bunlar hayalden öteye gitmez sanırım yazık tatlıyken bu hale gelmek kötü gerçi siz hala ii sayılırsınız iilikle olsa nerrde ama ikdidar savaşı sanırım gelin kaynana arasındaki oğlunu bi birey olarak göremiyorlar