- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
Yazacaktım vazgeçtim. Zira elimi yorduğuma değmez kendisi. Mesafe koy, içli dışlı olma, sınırlarını belirle ve kibarca durdurmasını bil. Yoksa başın ağrır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenene kadar yavrum yavrum diyen kadin evlendimiz gün gercek yuzunu gosterip, kaynana oldukızlar günaydın hepinize
Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim![]()
kızlar günaydın hepinize
Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim![]()
görüşmemenize eşiniz ne diyor? saygı duyuyor mu zamanında sizi zorladı mı? Benzer aşamalardan geçiyorum merak ettimnişanlılık döneminde de kötüydü evlenince daha kötü oldu bile bile evlendim ben. Büyüklerimin uyarılarını dikkate almayarak gözgöre göre. 4 senelik evliliğimin 3 senesini zehir ettiler ayrı şehirde olmamıza rağmen. Ama son 1 senedir görüşmüyorum ve çok çok mutluyum![]()
Evlenmeden önce bir melek evlendikten sonra tam bir fredi desemkızlar günaydın hepinize
ben kayınvalidemin huyunu bilmiyodum nişanlıyken dediğim gibi görüşmedik çok fazla.
sadece çok gezdıgını bılıyodum.
mahallede mimli biri oldugunu bılmıyodum.
eger bılseydım ve bekarken bu formları okusaydım kesinlikle ayrı eve cıkardım..
heh şuda var..
nişanlıyken evet görmezden geldıklerımzız oluyor.
idare ederım dıyoruz bazen ama oyle olmuyor idare edilmiyomuş maalesef.
ufak tefek şeyleri görmezden gelebılırım deniyor.
ama maalesefki tam tersi çok ufak şeyler evlenınce bıde aynı evde olunca göze batıp dahda büyüyor.