kaynanalarınızın davranışları nasıldı nasıl oldu ?

Kaynanamda kayinbabam da hala cok iyiler cok şükür.. Kaynanam beni eşimle ayni deger verir saolsun oglunu üstün tutmaz ama kayinbabam gelinim sen herzaman bi adim öndesin der kurban oldugum 🥰 melek gibiler cok şükür

Illa kotu Olacak degisecek diye bir durum yok. Bana da soyler tedirgin ederlerdi. Bebek gibi kayinvalidem ve gorumcem var. 10 yil sevgililik yasadik o zaman nasilsa simdi de oyleler. Siz iyi dusunun oyle olsun. :)

Ben nasılsam öyle.Hani 10 numara diyemem ama kötü dersem de çarpılırım.2 3 yanlış hareketi olmuştur oluyor bazen ama sağolsun hep arkamda o olmasa ben şu an boşanmış olurdum yuvam kurtulduysa onun ve kendi annemin sayesinde

:53:kızlar günaydın hepinize

Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim :69:
Evlenene kadar yavrum yavrum diyen kadin evlendimiz gün gercek yuzunu gosterip, kaynana oldu😡🤭

:KK53:kızlar günaydın hepinize

Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim :KK69:

Ben gerçek yüzünü evlenince görenlerdenim. Ama bunun büyük bir kısmı eşim olacak kişi yüzünden oldu. Evde yaşadığımız tüm sıkıntıları anneaine babasına kendi bakış açısıyla anlattı. Onlar da bana soğudular. Laf sokmalar tavır almalar ne olaylar... bence kaynana gelin ilişkisinde damadın rolü çok büyük. Damat eşine sahip çıktıgı zaman kaynananın olumsuzlukları sana sinek vızıltısı gibi gelir.

nişanlılık döneminde de kötüydü evlenince daha kötü oldu bile bile evlendim ben. Büyüklerimin uyarılarını dikkate almayarak gözgöre göre. 4 senelik evliliğimin 3 senesini zehir ettiler ayrı şehirde olmamıza rağmen. Ama son 1 senedir görüşmüyorum ve çok çok mutluyum :nazar:
görüşmemenize eşiniz ne diyor? saygı duyuyor mu zamanında sizi zorladı mı? Benzer aşamalardan geçiyorum merak ettim

:KK53:kızlar günaydın hepinize

Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim :KK69:
Evlenmeden önce bir melek evlendikten sonra tam bir fredi desem :işsiz:

ben kayınvalidemin huyunu bilmiyodum nişanlıyken dediğim gibi görüşmedik çok fazla.
sadece çok gezdıgını bılıyodum.
mahallede mimli biri oldugunu bılmıyodum.
eger bılseydım ve bekarken bu formları okusaydım kesinlikle ayrı eve cıkardım..
heh şuda var..
nişanlıyken evet görmezden geldıklerımzız oluyor.
idare ederım dıyoruz bazen ama oyle olmuyor idare edilmiyomuş maalesef.
ufak tefek şeyleri görmezden gelebılırım deniyor.
ama maalesefki tam tersi çok ufak şeyler evlenınce bıde aynı evde olunca göze batıp dahda büyüyor.

Burayı okumasan da ayrı eve çıkman gerekmio muydı?

Sevgililikte çok iyi, nisanlilikta kıskanç,mahalle ağızlı, şirret bir şey oldu. Ben şok oldum tabi.
Evlilikte ehhhh işte. Ama hic sevemiyorum artık onu çünkü resmen sevgilikle ve nisanlilik arasında uçurum vardı. Şimdi ne yapsa genelde sinir olurum. O da sinir edecek biri zaten.

Eşimle sevgiliyken buz gibi, nişanlıyken eh işte, şimdi can ciğer kuzu sarması 😅 Biraz karşılıklı böyle şeyler tabii ama karşındaki da görgülü olursa iyi niyetini anlayıp yaklaşıyor. Maşallah diyeyim.

Back
X