Evet onun söylemi baya yanlış olmuş bi de hassas dönemler kolay değil o yüzden gözünüzden bi tık daha büyümüştür sıkmayın canınızı Allah hayırlı evlatlar versin9aydir gebelik olmuyo kaynanamda hastane gidip muayene oldugumu biliyo suanlik bu surecte bi sknti yok ama gecenlerde bi baska komsunn yannda benim kiz kardesimden bahsetti hamile oldugunu soyledi bizimkinden gayretli cikti dedi ogun biraz yuzumu astim ama pek uzatmadim sonrasinda sabah aradi ben oyle dedim acaba alindinmi diye bunda bisey yokkki vs diyip daha cok sinir etti olur zamanla allah hayirlisini versin vs dedi ondan baska boyle baski yapan yok bana madem alincak bisey yoktu neden aradi yada benmi fazla kuruntu yaptm kafamda bilemiuorum
Boyle daha niceleri var iste bu belkide son damlaydi niyetni bilemiyorum ama hastane sureclerimiz oldugu icinde pek hos gelmedi kardesimle beni kiyaslamasi gayrete bagku degil sonucta kaderimiz allahin elinde kendiside ilk evkendgi zamanlar 3 sene olmamis beni daha iyi anlamasini beklerken bu tarz davranislar dusuncesizlikte baska bisey degil ve onunda kaynanasi ayni sekilde baya yiprattilar beniEvet onun söylemi baya yanlış olmuş bi de hassas dönemler kolay değil o yüzden gözünüzden bi tık daha büyümüştür sıkmayın canınızı Allah hayırlı evlatlar versin
Bebekle gayretin ne ilgisi varmis, aradiginda direk soyleyecektin ben demeden once anlamasi lazim
Yine senin iyiymiş, benim kv ultrasonda dr un kiz bu demesine ragmen ,bi daha bakin belki erkektir demisti.Islak helâ terligiylen vurasim var cinsiyetcilere...9aydir gebelik olmuyo kaynanamda hastane gidip muayene oldugumu biliyo suanlik bu surecte bi sknti yok ama gecenlerde bi baska komsunn yannda benim kiz kardesimden bahsetti hamile oldugunu soyledi bizimkinden gayretli cikti dedi ogun biraz yuzumu astim ama pek uzatmadim sonrasinda sabah aradi ben oyle dedim acaba alindinmi diye bunda bisey yokkki vs diyip daha cok sinir etti olur zamanla allah hayirlisini versin vs dedi ondan baska boyle baski yapan yok bana madem alincak bisey yoktu neden aradi yada benmi fazla kuruntu yaptm kafamda bilemiuorum
Valla haberi oldugu halde boule diyebiliyosa haberi yokken kim bilir neler derDensizlik yapmış kv resmen ya. İşte her şeyi söylememek gerekiyo bunlara. Sonra bu örnekteki gibi can sıkıcı şeyler söylüyolar.
Cahillikten kaynaklandigini dusunuyorum baska bisey degilYine senin iyiymiş, benim kv ultrasonda dr un kiz bu demesine ragmen ,bi daha bakin belki erkektir demisti.Islak helâ terligiylen vurasim var cinsiyetcilere...
Benim 1.cini ornekti bu diger tonlarcasini saysam bekkide ne demek istedgimi anlarsin gerci konularimiz farkli ama ikiside can skici durumYine senin iyiymiş, benim kv ultrasonda dr un kiz bu demesine ragmen ,bi daha bakin belki erkektir demisti.Islak helâ terligiylen vurasim var cinsiyetcilere...
Doğrudur canım sen olayların içindesin daha iyi yorumlarsın ama işte insan yargılamayı severler dediğiniz gibi kendisinin 3 sene olmadıysa anlayışlı olması gerekir ama işte size destek olma taraftarı değil anladığım kadarıylaBoyle daha niceleri var iste bu belkide son damlaydi niyetni bilemiyorum ama hastane sureclerimiz oldugu icinde pek hos gelmedi kardesimle beni kiyaslamasi gayrete bagku degil sonucta kaderimiz allahin elinde kendiside ilk evkendgi zamanlar 3 sene olmamis beni daha iyi anlamasini beklerken bu tarz davranislar dusuncesizlikte baska bisey degil ve onunda kaynanasi ayni sekilde baya yiprattilar beni
Yuzunuze karsi anliyomus empati kuruyomus gibi davraniyo ama arkadan daha farkli anlatiyo yada bikac gun gecince tekrr ayni baskilara basliyo cozemedim kendinisiDoğrudur canım sen olayların içindesin daha iyi yorumlarsın ama işte insan yargılamayı severler dediğiniz gibi kendisinin 3 sene olmadıysa anlayışlı olması gerekir ama işte size destek olma taraftarı değil anladığım kadarıyla
Bi benzerini eşimin teyzesi söylemişti bana neymiş tembel çıkmışız biz9aydir gebelik olmuyo kaynanamda hastane gidip muayene oldugumu biliyo suanlik bu surecte bi sknti yok ama gecenlerde bi baska komsunn yannda benim kiz kardesimden bahsetti hamile oldugunu soyledi bizimkinden gayretli cikti dedi ogun biraz yuzumu astim ama pek uzatmadim sonrasinda sabah aradi ben oyle dedim acaba alindinmi diye bunda bisey yokkki vs diyip daha cok sinir etti olur zamanla allah hayirlisini versin vs dedi ondan baska boyle baski yapan yok bana madem alincak bisey yoktu neden aradi yada benmi fazla kuruntu yaptm kafamda bilemiuorum
Aynn onuda soylediler daha fazlasi.. tembellikleye gayretke hicbir ilgisi yok bu konunun sadece cahil ve dusuncesiz anlayissz olduklarindan adim kadar eminim boyle insanlar hayat enerjimizide mahvediyo malesefBi benzerini eşimin teyzesi söylemişti bana neymiş tembel çıkmışız biz
Soykesemde anliycagini sanmiyorum cunku anliycabilcek dusunebilcek kafada insanlar degiller malesef keske ben demeden anlayabilse aramasinda bile alincak bisey yokki diyenden ne beklerki insan en iyisi seviyesine dusmeden sessiz kalmak uzaktan olaylari izlemek smdilik yapabilcegim kararlar arasinda bu varBence kayınvalidene bu konularda hassas olduğunu söyle kimsenin seni üzmeye hakkı yok benim kayınvalidemde çok ısrar ederdi bir düşüğüm olduğunu söyledim o günden sonra ağzını acmadı bazen direk söylemek gerekiyor anlamıyorlar eski kafalar
40yasinda pekte eski kafali oldugunu sanmiyorum akil yasta degil basta nede olsa ben bile 22 yasinda neyin yanls neyin dogru oldugunu anlayabiliyoke onun anlamakta israrci olmasi seviyesine dusmemem icin en dogru karar benceSoykesemde anliycagini sanmiyorum cunku anliycabilcek dusunebilcek kafada insanlar degiller malesef keske ben demeden anlayabilse aramasinda bile alincak bisey yokki diyenden ne beklerki insan en iyisi seviyesine dusmeden sessiz kalmak uzaktan olaylari izlemek smdilik yapabilcegim kararlar arasinda bu var
Sen bilirsin ama tepkini bir şekil belli et içinde tutma ben alındığım ne varsa söylerim oh ben takacağıma o taksnSoykesemde anliycagini sanmiyorum cunku anliycabilcek dusunebilcek kafada insanlar degiller malesef keske ben demeden anlayabilse aramasinda bile alincak bisey yokki diyenden ne beklerki insan en iyisi seviyesine dusmeden sessiz kalmak uzaktan olaylari izlemek smdilik yapabilcegim kararlar arasinda bu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?