Evet bazen sirf karsimdaki yanks anlamasn diye cok icime attigm zamanlar oldu bu bende huy oldu artik yapim geregi bu huyumdan nasil kurtulurum bilemiyorum ins bigun biyerden bende baslayabilirimSen bilirsin ama tepkini bir şekil belli et içinde tutma ben alındığım ne varsa söylerim oh ben takacağıma o taksn
Görmezden duymazdan geleyim diyorum ama olmuyo hemen öfkeleniyorum kayınvalide almış yanına bi akrabasını kadın bana diyoki sonra olmaz bian önce yapın dedim bana akıl vermeyin biz çocuk değiliz ki evlendik lütfen bana bidaha konuyu açmayın dedim dahada duymadım kaynanadan akrabalara da düşünmüyoruz diyorum üsteleyen olursa da benden çok siz meraklısınız falan filan devamAynn onuda soylediler daha fazlasi.. tembellikleye gayretke hicbir ilgisi yok bu konunun sadece cahil ve dusuncesiz anlayissz olduklarindan adim kadar eminim boyle insanlar hayat enerjimizide mahvediyo malesef(
Annecim size çekmişim ,tembellikte sizde üç sene yapamamissiniz . benim 2 Senem ver ondan rahatım diyiver. şakayla karışık kullan 3 seneyi bak bir daha diyormuBoyle daha niceleri var iste bu belkide son damlaydi niyetni bilemiyorum ama hastane sureclerimiz oldugu icinde pek hos gelmedi kardesimle beni kiyaslamasi gayrete bagku degil sonucta kaderimiz allahin elinde kendiside ilk evkendgi zamanlar 3 sene olmamis beni daha iyi anlamasini beklerken bu tarz davranislar dusuncesizlikte baska bisey degil ve onunda kaynanasi ayni sekilde baya yiprattilar beni
Kaynanayla bu tip ozelinizi paylaşmayın9aydir gebelik olmuyo kaynanamda hastane gidip muayene oldugumu biliyo suanlik bu surecte bi sknti yok ama gecenlerde bi baska komsunn yannda benim kiz kardesimden bahsetti hamile oldugunu soyledi bizimkinden gayretli cikti dedi ogun biraz yuzumu astim ama pek uzatmadim sonrasinda sabah aradi ben oyle dedim acaba alindinmi diye bunda bisey yokkki vs diyip daha cok sinir etti olur zamanla allah hayirlisini versin vs dedi ondan baska boyle baski yapan yok bana madem alincak bisey yoktu neden aradi yada benmi fazla kuruntu yaptm kafamda bilemiuorum
40yasinda pekte eski kafali oldugunu sanmiyorum akil yasta degil basta nede olsa ben bile 22 yasinda neyin yanls neyin dogru oldugunu anlayabiliyoke onun anlamakta israrci olmasi seviyesine dusmemem icin en dogru karar bence
Özel bir durumunuzla ilgili bu kadar detayı en başından söylemezseniz böyle yüzgöz olmazsınız. Henüz sadece muayene olmaya gitmişsiniz ve kayınvalide biliyor. Yarın öbür gün tedavi gerekse yine söyleyecek misiniz?9aydir gebelik olmuyo kaynanamda hastane gidip muayene oldugumu biliyo suanlik bu surecte bi sknti yok ama gecenlerde bi baska komsunn yannda benim kiz kardesimden bahsetti hamile oldugunu soyledi bizimkinden gayretli cikti dedi ogun biraz yuzumu astim ama pek uzatmadim sonrasinda sabah aradi ben oyle dedim acaba alindinmi diye bunda bisey yokkki vs diyip daha cok sinir etti olur zamanla allah hayirlisini versin vs dedi ondan baska boyle baski yapan yok bana madem alincak bisey yoktu neden aradi yada benmi fazla kuruntu yaptm kafamda bilemiuorum
Esimn tahlillerinn temiz ciktigini biliyoOğlundan dolayı olmuyor çocuğumuz de bak bakalım bi daha ağzını açabiliyor mu
Evet haklisnzCahil insanla başetmek zor.
Herkese her şeyi anlatmayın.
Kadınla bir şey paylaşmamanız gerektiğini öğrenmişsiniz.
Saygı çerçevesinde lafınızı esirgemeyin.
Böyleleri saygı hak etmiyor ama evliliğine ve eşine olan saygından belli çizginin dışına çıkmadan davranmakta fayda var.
Bu saatten sonra bende artik oyle yapicam herkesjn herseyi bilmesine gerek yokmus onu ogrendmBen kaynanam dahil bütün soranlara erken daha doğurmayacam demistim kimse o gündür bugündür ağzını açmadı aylardır tedaviye gidiyorum kendi ailemin bile haberi yok kimseye söylemedik eşimde bende gerek yok özelimi bilmelerine artık hiç bir şekilde kaynana deme daha da bisi derse oğlunda da tık yok dersin ayrıca de ki ben muayne mı oldum hiç bir sıkıntı yok daha nasibi var diye bana hic konusunu açamıyor kaynanam ters tepki vereceğimi biliyor
Tabikidr artik hayir bu sondu bunu soylerken ben soylemek istemedim zaten esim bianda soyledi sonradan onada kizdimÖzel bir durumunuzla ilgili bu kadar detayı en başından söylemezseniz böyle yüzgöz olmazsınız. Henüz sadece muayene olmaya gitmişsiniz ve kayınvalide biliyor. Yarın öbür gün tedavi gerekse yine söyleyecek misiniz?
Onuda tedavu etmeye baslarlar sora soranbikkinlik gelir valla hepsi ayri dertOğlundan dolayı olmuyor çocuğumuz de bak bakalım bi daha ağzını açabiliyor mu
Keske doyebilsem ben hlkendimden cok herkesi dusunuyorum diyemiyorum bi turlu yuz hoz olmak istemiyorum . Ins zamanla bende bazi seyleri dike getirebilirimAnnecim size çekmişim ,tembellikte sizde üç sene yapamamissiniz . benim 2 Senem ver ondan rahatım diyiver. şakayla karışık kullan 3 seneyi bak bir daha diyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?