Oo sen daha dur ikinci kızı doğur bide o zaman da üzülme 3.erkek olur diyorlar sanki erkek istiyorum da kız olunca üzülüyormuşum gibi. Ahahaha bazı insanlar gerçekten çok salak. Kızlarımı dünyaya değişmem
Erkek olunca altinmi oluyo anlamiyorum okdr erkk evlat gordukce sahit oldukkki annelerini olduruholar topluma bi faydasi yok hep kotu isler.. allah herseyin hayirlisini versin kiz erkek evlat ayrimi olmamali bence
Belki eski sartlarda cocuk olunca bi sekilde buyutuluyordu ama devir simdikiyle ayni degil kayinvalidelerin ozellikle amaclari ne bilmiyorum ama kendilerine gebe gibi bir omur yasamamizi istiyolar herhlde yada ogullarindan kaynakli kiskandiklarini dile getiremeyip yaptiklariyla kanitliyolar herhlde cok boss sacma ve gereksiz
9aydir gebelik olmuyo kaynanamda hastane gidip muayene oldugumu biliyo suanlik bu surecte bi sknti yok ama gecenlerde bi baska komsunn yannda benim kiz kardesimden bahsetti hamile oldugunu soyledi bizimkinden gayretli cikti dedi ogun biraz yuzumu astim ama pek uzatmadim sonrasinda sabah aradi ben oyle dedim acaba alindinmi diye bunda bisey yokkki vs diyip daha cok sinir etti olur zamanla allah hayirlisini versin vs dedi ondan baska boyle baski yapan yok bana madem alincak bisey yoktu neden aradi yada benmi fazla kuruntu yaptm kafamda bilemiuorum