- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Allah yardimcin olsun canim, kardesin belki de bu tesptlerinden kv bahsettiyse ondan icerlemistir, gercekten kardesin yasina gore akilli ve dikkatli, ee bu da kv isine gelmedigi icin fesat olarak yorumluyor, her ne kadar kardesinin yaninda konusmasan da o bircok seyin farkinda sanirim, insAllah en kisa surede evini ayirirsin, o zaman kardesini rahat rahat agirlarsin, bence kardesini hemen gonderme, kv alisir, onun tepkisinin ardindan gonderince hep bunu bekler, rahatsiz oldugumu soyleyim o da uygulasin diye. Rahatsiz oldugunu bile bile gondermemen bile ona cevaptir aslinda.Çok haklısın.. Ama kv ve kayın pedr çalışmama izin vermiyor . Ayrı eve çıkınca çalışacağım . Eşimin de elimden birşey gelmiyor. Az daha sabredersem kurtuluyorm zatn inşallah. Hemde başka şehre gideceğim. Anlamadan kendmi gerçekten ezdirdim , çok kez kırdı başlarda daha da sessiz kalıyordum. Zamanla öyle kırdı ki benim bile cevap vermeme sebep oldu. Sonuçta eşimin annesi dedim hep saygı duydum,sustum. Çevremizdekilere laf vermemek için de dışardakilerim yannda daha bir dil döküyor yalakalık yapıyor bana.benden de aynısını bekliyor.. Ama ben yapmıyorm yalakalık yapamıyorm . Bu yüzden de onunla ilgileneyim diye rol yapıyor çoğu kez tabi rol yaptığının sonradan farkında oluyorm . Anlatsam bitmez . Bugün kardeşime duş aldırdım bana duşta iken sessiz sessiz abla bana soruyosun mutlu musun diye ben mutluyum ama sen mutlu musun burda eniştemsiz diye sorması kendimi sıfırlattı bana .. Daha 8 yaşında ama herşeyin benden çok farkında . O kadr masum ve akıllı ki. Kv bunu farkettiği için zatn kötü konuşuyor. Bugün de bana neyin var diye soruyor kv . tavırlıyım çnkü. Kardeşim sürekli yanmda olduğu için cevap vermiyorm. Kardeşim uyuyunca vereceğim cevabımı net bir şekilde..