kaynanam altınlarımı borç istiyor

Yalanı sevmem ama öyle zamanlar geliyor ki artık söylemezsen olmaz, bu da o durumlardan biri.

Diyeceksiniz ki altınları satıp ....evim sistemleri var ya altın günü gibi sırayla para veriyorlar, ona girdik diyeceksiniz. Yoksa o altınlar durdukça batar onlara. Evi krediyle alsalar bu defa başka birşey çıkacak çünkü. Altın maltın yok kardeşim gitti bitti hepsi deyip çıkacaksınız işin içinden.

Çünkü altını vermediniz diye kötü olacaksınız ya, verip alamayınca da kötü olacaksınız zaten. En azından zarar etmeden kötü olmuş olursunuz.

Senin daha evin bile yokmuş hangi yüzle kendi evleri için altın istiyorlar şok oluyorum bu cingözlere.
Benim kaynana da evi verecem size diyordu. Biz kiradayız. Bi ev daha alamazsak kaynanamın vefatını bekleyecektik, şaka gibi. Ahah. Verdik bir miktar. 5 yıl sonra geri alabildik. O da ayrı bir olay zaten.

valla direk vermiyorum dedim kocamda istedigi kadar trip yapsın

Benim kaynana da evi verecem size diyordu. Biz kiradayız. Bi ev daha alamazsak kaynanamın vefatını bekleyecektik, şaka gibi. Ahah. Verdik bir miktar. 5 yıl sonra geri alabildik. O da ayrı bir olay zaten.
yalannn evlenirken dediki köyden ev alayım istanbuldanda alıcam orda otrurusunuz bi odayıda bana yaparsınız gelince orda kalırım gelince dediği kış boyu ne cin bi bilseniz asla evindede oturmam evde istemem ölüp giderse kalır kalan

Ahah yok zaten gülüm, geç de olsa aldım alacağımı, evini de kime veriyorsa versin. Bizim kayınbaba ile ayrılar, kayınbaba bizde. Canı istedi ki, görümcelere gönderelim adamı, onu alalım. Gül gibi kayınbabamla takas eder miyim onu ben?Zaten eşim yok dedi ilk önce. Bit kadar ev verip karşılığında ömrümden yiyecek.

eşimden istemis arayıp parayı oda bana utana sıkıla söyledi bugun kvdeme vermicegimizi söylemiş tamam ben basımın caresine bakarım demis kapamıs ama esim triplerde tabi surat 5 karış
eşimden istemis arayıp parayı oda bana utana sıkıla söyledi bugun kvdeme vermicegimizi söylemiş tamam ben basımın caresine bakarım demis kapamıs ama esim triplerde tabi surat 5 karış

Kurtulmuşsunuz.
Şimdi suratı asık değil mi, bir de şuna bakın:

“Ne demek bir ay önce verecekti? Bir ay daha bekle”
“Durumları sıkışıktır 3 ay daha bekle”
“Tamam tamam arıyorum çok konuşma artık”
“Aramadım... yarın ararım”
“Ara ara diye sorup durma artık bakarız”
“Allah senin BELANI VERSİN. NE KADAR PARAGÖZ OLDUN, ANADAN PARA MI İSTENİR!!?!”

Yukarıdaki senaryoda kaynana ödemeyi sadece geciktiriyor bir de reddederse tam evlere şenlik.

Şimdi vermiyor ya haklı olarak, adam iki gün trip atar, sonra başlar miyavlamaya. Çünkü haksız. Bunu kendi de biliyor. İlk zamanlar olur böyle denemeler, bakalım dişim ne kadar geçiyor diye.

Takılan paraları altın yapsaymıs madem ev alma niyeti varmıs(o da sacma ciftindir o paralar)
Hic de vermeyin gelmez o para.
Faizden kacan adam,bilezik kadının mehiridir biliyordur herhalde.
Alamaz.

Sakın ama sakın verme. Eşin ne derse desin verme.

Bu onlara ne kadar güvendiğine bağlı ben düğün sabahı tüm takıları çeyrekleri verdim kayınbabamın borcu vardı onu ödediler. Sonra biz ev alıcak olduk borcunu bize geri ödedi .
Vallahi çok takdir ettim hem sizi hem de kayınpederi izi. Bu zamanda çok zor böyle aileler

Vallahi çok takdir ettim hem sizi hem de kayınpederi izi. Bu zamanda çok zor böyle aileler
Yani evleniyosun benim nasıl ailem varsa eşiminde ailesi var benim ailemde istese eşimde hiç tereddüt etmeden verirdi. Oyuzden ben düğünde eşime ve ailesine hiç zorluk çıkarmadım onun ailesini kendi ailemden hiç ayırmadım onlarda beni hep gelinleri gibi değil kızları gibi gördü. Eksikleri yokmu tabiki var ama benim ailemde dört dörtlük değil biz de dört dörtlük değiliz bu devirde herkes boşanmayı en ufak şeyde kavga etmeyi güvensizliği bi yol olarak görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…