• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

guzelım bak.. az olsun öz olsun.azııck aşım ağrıısz başım demişler.ister 500 kıra ver ama ayrı eve cık mumkunse uzak ol onlardan... iş işten gecınce maalesef bısey yapılamıyor.kafayı yemekle kalırısn.bunca ınsan bıseyler yaşamışkı konusuyor.bosuna konusmuyor.. şimdiki akılları olsaydı asla aynı eve hatta aynı apartmanda oturmazlardı.. sakın yavrum SAKIN hayatın mafvolur.burada yazılanalrın hepsı dogru.isterse melek olsun ama ayrı cık derım ben sana... daha yolun basındasın.. lafını söyle ayrı çık. dışarıdan bakarsın yeşil türbe içine gırersın estagrufullah tovbe dersın..ne olursa olsun kım ne derse desin UZAK OL.. ne sartlarda olursan ol...:58:

kendileri oyle istedi :) benim icin sorun yoktu beraberde otururdum ama anladimki insan kendi ewinde rahat edior kocasiyla kendi aileme bile gidince eskisi gibi degil kendi ewimi ozluorumm istedgimi yapiorumm ister temizle ister yat ister yemek ye ister yemek yap istersen yapma hersey istedigin gibi:)darisi basiniza insallah ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN(AMIN):64:

amin cnm :61::61::61: insallah seninde sorunsuz devam eder:34::34::34:

zeytinyağ gibi üste çıkarlar, ha birde kazdıkları kuyuya düşerler eşime beni sürekli şikayet ede ede artık oda mesafe koydu eşim annesinede gitmez oldu birde kızımıda şikayet edince eşim iyice annesinden bıktı

arada huzursuzluk olunca evin icindede ister istemez oluyor canim bizimki öyle en azindan 2 gündür soguk rüzgarlar esiyor esimle aramizda :((( :43::43::43:

biraz takilayimda kafaniz yerine gelsin die ole kaynanalari bi savunayim dedim:D:d yasasin kaynanalar :47: benim kaynanamla sorunum yok insallah olmazda:64:

ben anlamistim senin yeni gelin oldugunu yada bekarsin diye tahmin etmistim canim :9::9::9:

bizi ağlatmasınlar artık yaa :(( :25:

evvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeetttttttttttttt:45::45::45::45:

kaynanam bana kafayı yedirtcek yardımmm ediiiiiiiiiiiiin:25:

senin sorunun nasil canim bizimkiyle birebirmi bende öyleyim günah olmasa kaynanami bi kasik suda bogucam :41::41::41::41::41::41::41:

bu cadı kaynana evde ben kızımla dertleşirken kızım babaennesine gitmiş süslü kazak almış o arada kızımın ağzınıda yoklamış oda saf anlatmış sonra gitmiş oğluna anlatmış sanmış beni karalıyacak artık bakmış olacak değil eşim sinirlenmiş en son söylediği söz ne kızımı ne hanımımı idare ettin bu güne kadar sen yaşça büyüksün ama hep gelin seni idare edemez demiş o günden beride mesafeli annesine gitmiyor

bu cadı kaynana evde ben kızımla dertleşirken kızım babaennesine gitmiş süslü kazak almış o arada kızımın ağzınıda yoklamış oda saf anlatmış sonra gitmiş oğluna anlatmış sanmış beni karalıyacak artık bakmış olacak değil eşim sinirlenmiş en son söylediği söz ne kızımı ne hanımımı idare ettin bu güne kadar sen yaşça büyüksün ama hep gelin seni idare edemez demiş o günden beride mesafeli annesine gitmiyor

en hayirlisi belkide bu canim ama bende Allah korkusu var benim esimde 6 ay boyunca ne konustu ne gitti oglum dünyaya gelince bende araya girerek baristilar küslük istemiyorum ben en azindan ogluyla o onun annesi onada katlanamiyorum kendimi suclu hissediyorum :43::43::43: ama böylede olmuyor bi orta yolu yokmu bunun ya cildiricam ne yapsam suc ne yapsam kabahat :18::18::18:

sürekli onda yiyp içmemizi istiyorlar
bi yere giderken haber vermenizi istiyorlar
tamam haber veririm ama bu seferde aaa ne çok geziyorsunuzz diyorlar.
eve bişey aldığında karışıyorlar, boşuna almışsınız değmez vs gibi.
yani bana göre lazım olan ona göre çöplük oluyor örneğin.
misafir geldiğinde senide çağırıyor, hizmet etmeni istiyor.
ama eğer çalışırsan daha rahat olursunn

sana biri geliyor mesela hemen damlıyorr
zor cnm yaa
e bide laf sokmaları varsa hayat çekilmez bir hal alıyor.

uzak olursan eğer bunların hiç birini yapamaz ve snn neler yaptığınıda göremez.
haftada bir misafir gibi gider gelirsin

Ayni apartmanda yaşamanin bütün kötü yanlarini açlıklamışsınz gerçi ben hiç ii bi yan bulamadım anlattıklarının aynısını tdk tek çekiorum ah ahh atcm kndimi biyerdn:2:

en hayirlisi belkide bu canim ama bende Allah korkusu var benim esimde 6 ay boyunca ne konustu ne gitti oglum dünyaya gelince bende araya girerek baristilar küslük istemiyorum ben en azindan ogluyla o onun annesi onada katlanamiyorum kendimi suclu hissediyorum :43::43::43: ama böylede olmuyor bi orta yolu yokmu bunun ya cildiricam ne yapsam suc ne yapsam kabahat :18::18::18:

düzelmez senin kaynana benimkin gibi 17 yıldır çekiyoruz

Ayni apartmanda yaşamanin bütün kötü yanlarini açlıklamışsınz gerçi ben hiç ii bi yan bulamadım anlattıklarının aynısını tdk tek çekiorum ah ahh atcm kndimi biyerdn:2:

töbe de canim kurtulus yolu o olsaydi bende atardim bi yerlerden kendimi ama sorumluluklarim var düsünmem gerekenler var cocuklarim annem babam varrr :50::50::50:

düzelmez senin kaynana benimkin gibi 17 yıldır çekiyoruz

bende 10 yildir cekiyorum gerileme var ama ilerleme asla yok :41::41::41:

bir annem ile dertleşirim birde buradaki kadınlarla ilk evlendiğimde sandım sadece ben çekiyorum kaynana sorunu meğersem değilmiş

bir annem ile dertleşirim birde buradaki kadınlarla ilk evlendiğimde sandım sadece ben çekiyorum kaynana sorunu meğersem değilmiş

bende kizkardeslerim , cok yakin bi dostumla dertlesirim ve ilk defa burda paylastim anneme önceleri söylüyodum ama ufak tefek seyleri artik söylemiyorum elinden bisi gelmiyo cok üzülüyo Almanya nere türkiye nereeeeee:50::50::50:

vallahi ben ne yaptıysan yaranamadım huysuz artık umursamıyorum nasıl mutlu isem öyle hareket ediyorum akraba ziyaretlerine onunla gitmem beni onların yanında karaladı eşimede anlattım ama akrabalarda biliyorlar onun ne kadar fena olduğunu ,bana birşey demediler bu gençken eşim onun yüzünden yengesini dövmüş ya anlatacak çok şey var ama pek olumlu değil hep kaynana ile alaka falsolar

bende kizkardeslerim , cok yakin bi dostumla dertlesirim ve ilk defa burda paylastim anneme önceleri söylüyodum ama ufak tefek seyleri artik söylemiyorum elinden bisi gelmiyo cok üzülüyo Almanya nere türkiye nereeeeee:50::50::50:

sen nerdesin ki?

vallahi ben ne yaptıysan yaranamadım huysuz artık umursamıyorum nasıl mutlu isem öyle hareket ediyorum akraba ziyaretlerine onunla gitmem beni onların yanında karaladı eşimede anlattım ama akrabalarda biliyorlar onun ne kadar fena olduğunu ,bana birşey demediler bu gençken eşim onun yüzünden yengesini dövmüş ya anlatacak çok şey var ama pek olumlu değil hep kaynana ile alaka falsolar

al bendende o kadar canim misafiri gelse kosa kosa giderdim bunun gelinide nerde demesinler diye yemekti bulasikti caydi ayak ayak dururdum ama o napardi eltim kapidan girer girmez senin karnin actir yemekler var yiycenmi diye sorardi saatlerce ayakta ben kalirdim o elini hicbiseye sürmeyen eltime sorardi :57::57::57: benimde yeminim yok ama gerisi var asla onunla akraba ortaminda bulunmam coluk cocuguma bana demedik laf birakmadi sanki kendisi cok dogru okuma yazmasi yok cahilim demez ama herseyi o bilir :41::41::41:

al bendende o kadar canim misafiri gelse kosa kosa giderdim bunun gelinide nerde demesinler diye yemekti bulasikti caydi ayak ayak dururdum ama o napardi eltim kapidan girer girmez senin karnin actir yemekler var yiycenmi diye sorardi saatlerce ayakta ben kalirdim o elini hicbiseye sürmeyen eltime sorardi :57::57::57: benimde yeminim yok ama gerisi var asla onunla akraba ortaminda bulunmam coluk cocuguma bana demedik laf birakmadi sanki kendisi cok dogru okuma yazmasi yok cahilim demez ama herseyi o bilir :41::41::41:

elti olayı başka dert kötü günde pek gerçek yüzleri meydana çıkıyor yoksa hep maske

çocuk küçükken ne var asıl büyüdüklerinde başka başka olaylar oluyor ben eltilerimdem memnun değilim el adı üstünde içlerinde kıskançlıklar oluyor ve ağızlarından kaçırıyorlar ben söze bakarım gülümsemelere değil

Back
X