neyse arkadaslar kafaniz dagilsin biraz gülün diye takilayim dedimm size kaynana felan degilim yeni gelinim :) ama kaynanamla sorunum yok sükür insallahta olmaz:)![]()
inşallah olmaz tatlımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse arkadaslar kafaniz dagilsin biraz gülün diye takilayim dedimm size kaynana felan degilim yeni gelinim :) ama kaynanamla sorunum yok sükür insallahta olmaz:)![]()
bak bende laf saymaya başlicaktım :)kuzum bende yeni gelinken kaynanamla annemden daha yakındık.tanıdıkça nefret ettim :)) inşallah siz öyle olmazsınız.bu arada tavsiye : mesafeni koru.yoksa tepene çıkar.
desene tam zamaninda solemis yoksa kaynana olmadan gelin laflarini yiyecektim:))walla ewim ayri iyidir kaynanam insallah boyle devam eder :)
ayrısında ondan demekki.beraber olsaydınız sorardım ben sana.:) ne kadar uzak okadar tatlı.inşallah hep iyi olursunuz canım.
bende bugün tartıştım bayağııııı
ama kadın yeri geliyo hiç bişey olmamış gibi davranıyo
pff bnde çok sıkıldım yaaa
duygucum merhaba seninle burada rastlaşmak çok güzel... ben geltezkereden burcu yıldız hatırladın mı? kıbrısta idi askerim adı fatih trabzonlu hatta enişten de trabzonluydu benim isteme aşamalarım bayağı zorluydu filan bak hatırla diye ayrıntıya iniyorum... ben şimdi evlendim evleneli 7 ay oldu trabzona yerleştim öyle işte... sen de bebek bekliyosun hayırlısıyla al inşalah kucağına artık buradan da görüşürüz... nasıl gidiyor evlilik hamilelik neler yapıyosun ( kusura bakma konu sahibi arkadaşım özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için arkadaşı bu başlıkta görünce yazdım)
aman sormaa neyseki eşim iyiii, buna şükrediyorummm
her ailede bi manyak var çıkıyor cnm.
takmamaya çalışıyorum bnde.
iyi alışmana sevindm. bebekte allahım istediğin zaman versn inş.
zeytinyağ gibi üste çıkarlar, ha birde kazdıkları kuyuya düşerler eşime beni sürekli şikayet ede ede artık oda mesafe koydu eşim annesinede gitmez oldu birde kızımıda şikayet edince eşim iyice annesinden bıktıbide söylediklerini kabul etmezler seninkide öylemi canim aaa ben onu öle demek istemedim sen yanlis anladin aslinda sunu demek istemistim diymu cildircam bigün bal gibide öle dedin![]()
kendileri oyle istedi :) benim icin sorun yoktu beraberde otururdum ama anladimki insan kendi ewinde rahat edior kocasiyla kendi aileme bile gidince eskisi gibi degil kendi ewimi ozluorumm istedgimi yapiorumm ister temizle ister yat ister yemek ye ister yemek yap istersen yapma hersey istedigin gibi:)darisi basiniza insallah ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN(AMIN)![]()
meloo okudunmu ben kaynana degilim:)![]()
allah ıyılıgını versn senınn..esım oyun oynuyodu adamı kaldırdım bılgısayardam bı kalk bırı bişi yazcaktı dıye sana bakmaya geldım ..allh bozmasın canımmm
![]()
cok sukur dedım yazdım da sımdı sana..walla bole olaydın senın gelın yanmıstı:18::18:
biraz takilayimda kafaniz yerine gelsin die ole kaynanalari bi savunayim dedim:d yasasin kaynanalar
benim kaynanamla sorunum yok insallah olmazda
![]()
insall olmaz canım ıı yaptın he konu sahıbı arkadas bayagı bı guldu..allah bozmasın..hadı ben kactım sana ıyı aksamlar oyun oynıcak benım kocaıss :)![]()
oynasin tabi sen cok oynadin haydin iyi aksamlar gorusuruzzz :)yasasin kaynanalar![]()
able210 sen nişanlımsıın
düğünn ne zaman?