• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

bak bende laf saymaya başlicaktım :)kuzum bende yeni gelinken kaynanamla annemden daha yakındık.tanıdıkça nefret ettim :)) inşallah siz öyle olmazsınız.bu arada tavsiye : mesafeni koru.yoksa tepene çıkar.

desene tam zamaninda solemis yoksa kaynana olmadan gelin laflarini yiyecektim:)):64::64:walla ewim ayri iyidir kaynanam insallah boyle devam eder :)

desene tam zamaninda solemis yoksa kaynana olmadan gelin laflarini yiyecektim:)):64::64:walla ewim ayri iyidir kaynanam insallah boyle devam eder :)

ayrısında ondan demekki.beraber olsaydınız sorardım ben sana.:) ne kadar uzak okadar tatlı.inşallah hep iyi olursunuz canım.

ayrısında ondan demekki.beraber olsaydınız sorardım ben sana.:) ne kadar uzak okadar tatlı.inşallah hep iyi olursunuz canım.

kendileri oyle istedi :) benim icin sorun yoktu beraberde otururdum ama anladimki insan kendi ewinde rahat edior kocasiyla kendi aileme bile gidince eskisi gibi degil kendi ewimi ozluorumm istedgimi yapiorumm ister temizle ister yat ister yemek ye ister yemek yap istersen yapma hersey istedigin gibi:)darisi basiniza insallah ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN(AMIN):64:

bende bugün tartıştım bayağııııı
ama kadın yeri geliyo hiç bişey olmamış gibi davranıyo
pff bnde çok sıkıldım yaaa

duygucum merhaba seninle burada rastlaşmak çok güzel... ben geltezkereden burcu yıldız hatırladın mı? kıbrısta idi askerim adı fatih trabzonlu hatta enişten de trabzonluydu benim isteme aşamalarım bayağı zorluydu filan bak hatırla diye ayrıntıya iniyorum... ben şimdi evlendim evleneli 7 ay oldu trabzona yerleştim öyle işte... sen de bebek bekliyosun hayırlısıyla al inşalah kucağına artık buradan da görüşürüz... nasıl gidiyor evlilik hamilelik neler yapıyosun ( kusura bakma konu sahibi arkadaşım özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için arkadaşı bu başlıkta görünce yazdım)

duygucum merhaba seninle burada rastlaşmak çok güzel... ben geltezkereden burcu yıldız hatırladın mı? kıbrısta idi askerim adı fatih trabzonlu hatta enişten de trabzonluydu benim isteme aşamalarım bayağı zorluydu filan bak hatırla diye ayrıntıya iniyorum... ben şimdi evlendim evleneli 7 ay oldu trabzona yerleştim öyle işte... sen de bebek bekliyosun hayırlısıyla al inşalah kucağına artık buradan da görüşürüz... nasıl gidiyor evlilik hamilelik neler yapıyosun ( kusura bakma konu sahibi arkadaşım özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için arkadaşı bu başlıkta görünce yazdım)

ayy cnm hatırlamazmıyım yaa..
nasılsın nasıl gidiyorr
dur özelden sanaa atabilirsemm msnimi atayım.
evet 8 martta oğluşum geliyor inş.
snn varmı bebek fln. memnunmusun hayatından.

canım benim ya :) hayatımdan çok şükür çok memnunum herşey çok güzel evliliğim çok güzel allahım utandırmadı işte daha 15 gün önce annem geldi 10 gün kaldı gitti kardeşimle nisanda da ben gidecem nasip olursa istanbula öyle işte uzaklığı da dert etmiyoruz ben buraya alıştım eşim sayesinde... allahım ağzımın tadını bozmasın cümlemizin de inşallah... öyle işte bebek istiyorum arrtık 7 ay oldu yavaş yavaş olsun diyoum aslında çok erken endimi hazır da hissetmiyoum pek ama olmamasından korkuyorm pko var dedi doktor çok şükür hormonlarım temiz sadece yumurtlama bozukluğu çocuğum biraz geç olabilir yani uğraştırabilir belki de beni kim bilir ya da rabbim hiç ummdağım anda verir nasip bakalım... öyle işte canım benim benim de tek sorunum eltim oldu onunlar da kaç aydır geliş gidşi kestik konuşmuyoruz çekemedi beni bacım zaten işanlıyken de sorunluydu öyle işte onun dışında herşey anlattığım gibi.. senin de kaynanan hee:60:
allah hepimizin yardımcısı olsun evlendin mi eşinden gülsen diğer tarafından ağlıyosun işte napacaksın boşverr:27:

aman sormaa neyseki eşim iyiii, buna şükrediyorummm

her ailede bi manyak var çıkıyor cnm.
takmamaya çalışıyorum bnde.

iyi alışmana sevindm. bebekte allahım istediğin zaman versn inş.

aman sormaa neyseki eşim iyiii, buna şükrediyorummm

her ailede bi manyak var çıkıyor cnm.
takmamaya çalışıyorum bnde.

iyi alışmana sevindm. bebekte allahım istediğin zaman versn inş.

amin inşallah canım allahım isteyen herkese nasip etsin... senin adına çok sevindim eşinle mutlu ol gerisi yalan:64: iyi konuyu da çok işgal etmeyelim sonra bayanlardan azar işitiriz benim mesaj sayım 60 a yakın 100 olsun daha rahat görüşürüz mailin geldi ama çok sık kullanmıyorum yine burdan daha rahat görüşürüz konularda da buluşuruz... ayyy tertibim benim :1: doğumuna da az kaldı allah kolaylığını versin çok çok öpüyorum :16:

bide söylediklerini kabul etmezler seninkide öylemi canim aaa ben onu öle demek istemedim sen yanlis anladin aslinda sunu demek istemistim diymu cildircam bigün bal gibide öle dedin :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
zeytinyağ gibi üste çıkarlar, ha birde kazdıkları kuyuya düşerler eşime beni sürekli şikayet ede ede artık oda mesafe koydu eşim annesinede gitmez oldu birde kızımıda şikayet edince eşim iyice annesinden bıktı

kendileri oyle istedi :) benim icin sorun yoktu beraberde otururdum ama anladimki insan kendi ewinde rahat edior kocasiyla kendi aileme bile gidince eskisi gibi degil kendi ewimi ozluorumm istedgimi yapiorumm ister temizle ister yat ister yemek ye ister yemek yap istersen yapma hersey istedigin gibi:)darisi basiniza insallah ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN(AMIN):64:

:1::1::1::1:allah ıyılıgını versn senınn..esım oyun oynuyodu adamı kaldırdım bılgısayardan bı kalk bırı bişi yazcaktı dıye sana bakmaya geldım ..allh bozmasın canımmm:69::69::69::54::54:

Son düzenleme:
:1::1::1::1:allah ıyılıgını versn senınn..esım oyun oynuyodu adamı kaldırdım bılgısayardam bı kalk bırı bişi yazcaktı dıye sana bakmaya geldım ..allh bozmasın canımmm:69::69::69::54::54:

biraz takilayimda kafaniz yerine gelsin die ole kaynanalari bi savunayim dedim:D:d yasasin kaynanalar :47: benim kaynanamla sorunum yok insallah olmazda:64:

cok sukur dedım yazdım da sımdı sana..walla bole olaydın senın gelın yanmıstı:18::18:

walla hepimiz birer kaynana adayiyiz :47: gelinim bana nasil olursa bende ona oyle davranirim ama kotu davranmam kizim gibi gorurum onu ALLAH ONCE BI EWLAT NASIP ETSINDE(AMIN):46:

biraz takilayimda kafaniz yerine gelsin die ole kaynanalari bi savunayim dedim:D:d yasasin kaynanalar :47: benim kaynanamla sorunum yok insallah olmazda:64:

insall olmaz canım ıı yaptın he konu sahıbı arkadas bayagı bı guldu..allah bozmasın..hadı ben kactım sana ıyı aksamlar oyun oynıcak benım kocaıss :):60::60:

insall olmaz canım ıı yaptın he konu sahıbı arkadas bayagı bı guldu..allah bozmasın..hadı ben kactım sana ıyı aksamlar oyun oynıcak benım kocaıss :):60::60:

oynasin tabi sen cok oynadin haydin iyi aksamlar gorusuruzzz :)yasasin kaynanalar:47:

able210 sen nişanlımsıın
düğünn ne zaman?

yok canım nişanlı falan değilim ama çok ciddi bir ilişkim var allah izin verirse evlilik yoluna gidiypruz inşallah para falan biriktiriyozu o yüzden henüz ciddye binemedi..şuanki konuşmalarımızda imkansızlık olursa beraber oluruz diye konuşuyoruz bilmiyoum daha hiç bişey belli değil canım

Back
X