• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

curry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
191
1
96
37
Almanya
ya arkadaslar cok sinir oluyorum kafayi yicem ya bende 2 sene kaynanamlarla oturdum suan ayri eve ciktik ama malesef simdide eltimlerle altli üstlü oturuyoruz ve onlarda bizim anahtar var kaynanam zirt pirt anahtarla acip iceri geliyor cok sinir oluyorum bunu yapmasina herseyimize karismaya ugrasiyorlar hala. 3 senedir nelerini cektim bunlarin anlatamam hep kendilerini bisey zannediyorlar simdi gene geldi bana kizdi neden asagiya gelmiyormusum diye ama insan gibi sölemiyor kizarak sölüyor hayret biseymisim falan ben zaten hamileyim doktor randevularimiza bile karisiyor ya allahim akliniza ne gelebilirse burada anlatmamla bitmez benim esim zaten dükkanda 13 14 saat calisiyor gece geliyor kafayi yicem ailemden uzaktayim artik dayanamiyorum kacip kurtulmak istiyorum burdan bunlarin yaptigi pisliklerden banaldim bunlardan uzaklasmak istiyorum ne yapabilirim arkadaslar burada anlatamiyorum simdi herseyi bana bi akil verin

offfffffffffffffffffffffff
senin gibi öyle cok arkadasım varki canım
yapacak pek bişey yok katlanacan canım yada o apartmandan tasınacaksın gülüm
ya bu kaynanalar niye böyle herseye karısıyorlar

hemen bir çilingiri çağırıp ,anahtarı değiştirin. soranlarada eskisini , kaybettim. bulamıyorum. tedbir için değiştirdim deyin. ve bu anahtarıda artık kayınvalideye vermeyin...

anne diyeceksin..ben hamileyim strese girmek senin de kalbini kırmak istemiyorum
zaten evi ayırdık rahat rahat keyfimi sürrmek sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorum bu benim en doğal hakkım ve bir daha bana bağırma :1closedeyes:

valla ıstısnalarda olabılo benım kayananm pek karısmaz bız onla bırlıkte oturuoz annem gıbı esımle derdım olsa anlatırım o konusur haksızlık yapıldıgında bana benı korur herzamnder karısılcak sey var karısılmıcak sey var kaırıkoca arasına ben kaırsmam der sonra kotu olmıyım dıe aksıne bız aıle apartmanındayız esımın halası dedesı falan karısıo bı gun gece dısarı cıksak nereye gıdıonz nıe gıdıonz su saatte donun falan cocukmuyuz bı z yavv

sanirim bunlardan kurtulmanin yolu yok cünkü tasinmaz esim buradan. evlendigimizden beri onlar yüzünden esimle kavga ediyoruz tasindik kurtulamadik esimde bunlarin farkinda ama hala ne yapayim diyo bende ne yapacagimi bilmiyorum gercekten kafayi yemek üzereyim psikolojim bozuldu artik cok kötüyüm siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz

Canım madem ayrısın o zaman söyle ben hamileyim bana karışma sağlıklı bir hamilelik yaşamak istiyorum arkadaşında dediği gibi kilidide değiştir gelemesin mecburmusun sen ya aşagıya inmeye çok enteresanlar bu kaynanalar ya deli oluyorum ben bunlara ya

kaynanam bıgun ole yıne dıyınce onlar sole yapın bole gıtmeyın falan dıe onlar karıkocalar gencler cocuk dgller kocasıyla olduktan sonra heryere gıtsnler karısmayın eglensınler demstı ondan sonra pek bısı demıolar

arkadaslara katılıorum degıstır anahtarı bızdede esımın babanesınde dedende anahtar var ama hıc bızamn pat dıe gırmesler cocugu sevmeye gelıolar kapıyı calarlar yada sole esıne baska bı eve cıkalım cok huzursuz oluorum de amaaaaaaaan senınkıde ne koca bea konussun annesıyle ben bole selerden hoslanmıorum evımz ayrı burası bızım ozelımz de karıkoca ya uygunsuz yakalasa manyaklar yaaaaa hıc bı zman kaynanam kapıyı calmadan gırmez odamısa musaıtmısınz der

kapını sürekli kilitli tut. böylece her geldiğinde zili çalmak zorunda kalacak. niye kilitlediğini sorarsa işinin olduğunu ,uyuduğunu,kendini iyi hissetmediğini gibi bahaneler söyle. nasıl olsa hamilesin bunu bahane etmem daha kolay.. allah sabır versin...

bir kere esim söledi 1 2 hafta anahtarla girmedi sadece kapiyi anahtarla acip sesleniyordu sonra gene basladi dün gene esimle kavga ettik. zaten esim beni anlasada hic bisi yapmiyor kendi ailesine hic bisey demiyor bende bu yüzden bisey demeye cekiniyorum bisey desem ben kötü olucam. kendi ailemede cok fazla anlatmiyorum zaten bi annem bi ablam var üzülmesinler istiyorum. zaten birtek anahtar mevzusuda degil benim baska biseyleri degistirmem lazim

benim kaynanamda karışıyor ama belli etmemeye çalışıyor neyseki ben uzaktayım ama ordanda yetiyor izine gidince hep eşimle benim anımda konuşmuyorlar bende sinir oluyorum şimdi yeni gelini var bana yaptıklarını ona yapamıyor bende güceniyorum aman bu kaynanalar işte hepsi aynı bencede evinizin kilidini değiştirin derim sen aşağı inmek zorundamısın yani

Ne diye aileler bu kadar çocuklarının hayatlarına müdahale ederler ve en önemlisi niye eşler buna izin verirler.Kişinin özel hayatı diye birşey var insan odaya girerken bile kapı çalmalı terbiyesizlik.Sorun oluyor aileler çocuklarının hayatlarına saygı göstermedikleri sürece evililikler sorunlu oluyor.Kilidi değiştir arkadaşım,eşinlede konuş özel hayatına saygı istediğini söyle yani bunuda anlayışla karşılamıyacaksa yazık derim.

Canım kayınvalidenin öyle çatkapı eve girmesini istemiyorsan, kapını kitle anahtarıda kapıda takılı tut. Böylece anahtarıyla açıp giremez. Belki istenmediğinide anlamış olur. Anahtar kapıda takılıyken ve kitliyken dışarıdan hiçbir anahtarı sokamazsınız. (Yada en azından ben öyle biliyorum)

arkadaslar yazdiklarim siliniyor galiba tekrar yazicam. esim bir kere sölemisti ama bi ise yaramadi bir kac defa yapmadi simdi gene yapiyor kendi ailem üzülmesin diye anlatmiyorum bisey. zaten birtek bu sorunlar degil sanirim benim kapiyi degil kocayi degistirmem lazim onlara karsi hic ses cikarmiyor bu yüzden bende cekiniyorum bisey demeye bisey desem ben kötü olcam kafayi yicem ya

kendi agzinizla soyluyorsunuz kocayi degistirmem lazim diye

bunu dediginize gore daha niye bekliyorsunuz ki ?

esinizle bu durumu konusun bunun boyle devam etmeyecegini cok huzursuz oldugunuzu

ya ailesinin önüne gecmesini yada bu evliligi yurutemeyeceginizi soyleyin

aileniz Almanyada mi Türkiyede mi ? Gelin mi geldiniz Almanyaya ?

dün kapiya anahtar taktim acamadi zile basti sonrada konusmaya basladi kendi kendine kapiyi neden acamadi diye. ben bisey demedim insan olan anlardi bugün gene acti kapiyi lambur lumbur girdi bu insanlar nekadar yüzsüz anlamiyorum altli üstlü eltimlerle oturuyoruz ama aslinda kaynanamlarla sayilir cünkü asagida eltimlerden cok onlar var eltimler calisiyor onlarda cocuklarina bakiyor 24 saat asagidalar zaten normalde bende calisiyorum hastayim hastanede yattim 1 hafta ise gitmiyorum 1 haftadir 1 haftada daha cok kafayi yedirttiler esimden dolayi cocugumuz olmadi ona bile karistilar tüp bebek yapmamiza yani sizin anliycaginiz ayri eve tasindim ama daha kötü oldu bu dükkani acmamizla. eltimlerle ayni dükkanimiz var

Back
X