• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

Kapinin kulpuna elektrik bagla acacagi zaman hafif onu titretsin :)

Bu ne kaynanalarin elinde birer anahtar..

Utanmiyorlar da yani

:))))))) ay çok güldüm ya,en güzel çözüm bu bencede.Sinir oluyorum ben bunları okudukça,bir insanın evine izinsiz nasıl girersin pat diye ya,insanlık hali bu.Kendi evinde diken üstünde olmak çok kötü bişey :( .Allahtan uzağız ama başıma böyle bişey gelse direkt söylerdim dayanamam ben terbiyesizlik bence.

:))))))) ay çok güldüm ya,en güzel çözüm bu bencede.Sinir oluyorum ben bunları okudukça,bir insanın evine izinsiz nasıl girersin pat diye ya,insanlık hali bu.Kendi evinde diken üstünde olmak çok kötü bişey :( .Allahtan uzağız ama başıma böyle bişey gelse direkt söylerdim dayanamam ben terbiyesizlik bence.

kapiya yüksek elektrik bile taksam bu kari carpila carpila gene girer ona müstahaktirda. walla arkadaslar güldürdünüz beni hee

aaaaaaaaaaa :oklava: konuyu okuyordum o kadar sinirlendimki sabredeemedim, bu kaçıncı kaynanana anahtarla kapıyı açıp içeri bodoslama dalan yaaaaaaa, bu ne terbiyesizlikkk,kimse kimsenin evinin kapısını açıp babasının evi gibi içeri dalamaz yaa,ne hakkı var buna,orası senin özel mekanın,evin yanii,özel alanın,bu hakkı bunlara veren de oğulları kimse kusura bakmasın :oklava: oğulları tavır koysa böle olmazz :kızgın:

kapiya yüksek elektrik bile taksam bu kari carpila carpila gene girer ona müstahaktirda. walla arkadaslar güldürdünüz beni hee

:roflol::roflol::roflol:çok tatlısın canım yaaa,noldu sonuç varmı konuşmuşmu zatı muhterem eşin kayınvaliden olucakla

yok konusmamis sordum az önce ne oldu konustunmu diye telefonda konusulmiycagini düsünmüs sonradan bende dedim sen benimle dalga geciyon herhalde hem kendisi diyor konusucam diye hemde simdi yan ciziyor anliycaginiz bakalim bugün yarin konusursa konusur konusmassa zaten daha beklemem bisey belli olur

Aslında en iyisi de ki yüzlerine karşı..Benden izinsiz evimin kapısının açılmasını istemiyorum kesinlikle...!!! de...

Varsın seni cadı gelin bilsinler ne çıkar....Cadı görüp kendilerine çeki düzen verirler belki bundan sonra....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kapının arkasında sürgü ya da zincir varsa tak açma kapıyı, onlar da açamaz zaten...
hatta kocana da açma gitsin anasında kalsın bu ne yaaaaaaaaa

elektrikmi iyi fikirmiş. canım eşin konuşmazsa sn söyle valla n çekinicen zaten hamilesin bak çok sinirlenip üzülme sonra bebeğine geçer gerçekten. bende çok sinirliydim hamileyken oğlum şimdi okdar sinirliki elkadar ama kıyametleri koparıyo. hemen alıyo anneden kendi sağlığın ve bebeğin için üzzme kendini söyle gitsin yahu ucunda ölüm yokya bırak kötü bilsinler seni zaten ağzınla kuş tutsan yaranamazsın böyle kaynanalara kendimden biliyorum ben. sen sıkma o tatlı canını

kadın terbiyesizlik yapıcam diye uğraşiyor resmen
terbiyesiz bir insanla baş etmekde çok zordur
ama saygı felan biyere kadar
hakketmiyorsa saygıyı göstermiceksin
kapını içerden devamlı kiltli tut insan olan anlar
zil diye bir olay var herhalde
ama anlamiyorsada açık açık bidaha böyle bişey yaparsa kilidi değiştireceğini ve anahtarı ona vermiceğini herkesin özel hayatı olduğunu ve senin böyle terbiyesiz hareketlerden hoşlanmadığını söyle
niye çekincen yada utanacaksın
o hiç çekinmiyor maşallah
niye gelmiyorsun dediğindede canım istemiyor de olsun bitsin
hamile olduğunu bahane etme bence bahaneye ihtiyacın yokki

dediklerinizi yapicam arkadaslar baska cagrem yok zaten kapinin arkasinda anahtar taktim bakalim simdilik ses cikmadi bisey olursa bende konusurum

hemen bir çilingiri çağırıp ,anahtarı değiştirin. soranlarada eskisini , kaybettim. bulamıyorum. tedbir için değiştirdim deyin. ve bu anahtarıda artık kayınvalideye vermeyin...

sana katılıyorum arkadaşım.canım süper fikir anahtarı kaybettim birinin eline geçmiş olabilir tedbir için de ve kilidi değiştir kesinlikle verme isterse sen kapıyı çalınca ben açıyorum zaten uygunsuz olabilirim veremem dersin.

ben de kaynanamla otururken odamin kapisi acik yatmiyorum diye sikayet ederdi :/ , eltim kapi acik yatarmis ama ben gene kapatirdim kapimi hatda kitler uyurdum :) ama gunduz kapi acik dururdu kadin iceriyi gorurdu :))
bence anahtar degisme nasil olsa ister gene alir ama uzerinde anahtar birakmak en mantiklisi unutdum ,ay genemi kalmis, felan la oyala seni olur olmaz cagiriyorsa ve sende gitmek istmiyorsan anne kendimi iyi hisetmiyorum biraz uzanacagim , yada uzaniyorum duzelirsem inerim seklinde kivarca mahaneler bul !! tartisma cikarirsan daha cok ustune gelir, baktin olmadi 20 dk git dur "ay ben kendimi iyi hisetmiyorum evime cikayim uzanayim" mahaneler yarat diye sorunsuz hamileligini gecirmeye calis !! cocuk dogduktan sonra bebek uyuyor, yemek yiyecek, banyo yapacak ,hasta biraz, uyansin gelirim ,uyusun gelirim, gibi mahanelerle oyala sonunda usanacak ama bulasma sen pisman olursun kafani calistir tatlim:)

Son düzenleme:
benimki simdi gitti ailesiyle konusmaya cok merak ediyorum bi gelisme olsa bali esimin hic yapmadigi bisey bu normalde hic bir seye ses cikarmaz bakalim bu sefer ne olacak haberdar ederim

edepsizlerrr benim annem bir melek dizisi gibi olmuş sizin hayatınız allah yardımcınız olsun böyle bir bahane uydurup mesela anahtari kaybettim yedek anahtarı verirmisin anne deyip alsan bir daha da geri vermesen olma mııı :jeyyar:

ayyyy sabah sabah mideme ağrı girdi walla
o anahtarla gözünü oyasım geldi k.validenin
anahtar değişmek çözüm değil bence
k.validen le konuşun bu yaptıgının sizi rahatsız ettiğini bir şekilde anlatın kendisine
kendi başıma geldiğini düşünüyorum da mideme sancı giriyor

kapınız çelik kapıysa kolu çevir açsa bile giremez içeriye sende duymamış rolü yaparsın sonrada uyuyordum dersin. normal kapıysada içeriden sürgülü kilit yaptır eşine. aşağıya inmak zorundamısın sen eltinle niye altlı üstlü oturuyorsun ki ayrı bir eve geçeceksen başka bir yere gitseydin eşke ama olsun. sen eşine söyle bunları

Ben su anahtar konusunu hiç ama hiç anlamis degilim
Bu ne dir Allah askina ?
Peki esin, ailesine, anne baba, anahtarimizi verirmisiniz, diyemiyor mu ?
Ayrica, annesine, anne bazi kararlarimiza karisma diyemiyor mu ?

Sende, kayinvalidene, anne, ben hamileyim...yoruluyorum, yanliz kalip dinlenmek istiyorum, keyfim oluncada inerim. yanliz birsey anlatirken bagirma lutfen. de.
Bak bakalim bir daha bagiriyor mu

merhaba 16 senelik evliyim problemlerimiz aynı inanın kilidi değiştirmekle olaylar düzelmiyor siz olaylara bakış açınızı değiştirin kayınvalideniz ne derse desin kendi istediğinizi yapın hayatınıza müdahale ettirmeyin ve kocanızla bir problen
miniz yoksa onada anlatmayın mutlu olmaya bakın siz inanın zamanla alışıyorlar her zaman kayınvalidenizin yanında olmak zorunda değilsiniz merak etmeyin söylenip söylenip surar kısa bir zamandan sonra onuda yapmaz inanın ki böyle en önemlisi evdeyken kapıdaki anahtarı çevrik bırakın giremez zili çalar orası sizin eviniz zil çaldığında açmassanız o zaman konuşsun bir kaç defada onada alışıyolar merak etme sen huzurunu hiç bozma mutlu olmaya bak.

ya walla kafayi yicem arkadaslar dün gitti ailesiyle konusmaya ama ne oldu hala bi bilgim yok dün gece beklerken uyumusum sabahta sorsamda anlatamazdi bende kalkmadim yataktan zaten telefonunuda evde unutmus ne ariyabiliyorum ne bisey. cok canim sikiliyor ya herseyden biktim artik kendimi hic hissetmedigim kadar yanliz hissediyorum bir haftadir hep agliyorum ben aglamak istemiyorum hamileyim ama istemeden akiyor gözyaslarim iyice bunaldim cildirmak üzereyim bir tane arkadasim bile yokmus bunu gördüm

Back
X