• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

canım benım oncelıkle senın adına cok uzuldum.ayrıca allah kurtarsın cnm.senın kaynanan yuzune yapıyor soyluyor kızarakta olsa ama benımkı hep arkamdan ısler cevırıyor esımle aramı bozuyor.durmadan esımı dolduruyor.offffffff offfffffffffffff omrumu yedı bu kaynanam omrumu.bide baksan baskalarının yanında gokten zembılle ınmıs melek dersın.bence sen anahtar bırak ıcerden kapının uzerınde ıstesede acamaz kapıyı ozaman.

Son düzenleme:
neden anahtar onda varki anlamıyorum ya eşinle özel bi anında üstüne tak die kapı açılsa ne olcak ne kadar cahil insanlar var allahıııımmm hamilesin evladını düşün ve kendini üzme gerekiyosa anne korkuyorum birden görünce falan de kapıyı çalarsan sevinirim de eger insan zihniyetine sahipse zaten anlar.

Canım anlıyorum seni ama hamileyim diyorsun stres lenmemen gerekiyor.
İlk başda kayın validenle konuş iyin olur kötün olur kapıyı anahtarla açıpda girmekde ne oluyormuş.
Anne dahi olsa buna hakkı yokki artık bu kayın validelerin gelinlere bu kadar karışması şahsen bir kayın valide olarak benide sıkdı inanın okuduklarıma bazen inanamıyorum.
İlk başda biz kayın valideler şunu kabul etmemiz lazım biz oğlumuzu evlendirdik ve onunda bir yuvası var iyi veya kötü bu hayata alışacaklar ve hiç bir şekildede karışmaya hakkımız yok.
Tabiki onlara destek olacağız ama geriden onların herşeyine karışarak değil gerekdiği zaman ve bize ihtiyacları olduğu zaman.
Ben oğlumu evlendireli 10 ay oldum ve yan apartmanda ev tuttum geriden takip ediyorum daha 10 ay içinde 10 sefer gitmedim onlar bana geliyorlar benim istediğim zaman değil onlar istediği zaman geliyorlar sadece çağırdığım pazar günleri ailece kahvaltı yapıyoruz o kadar.
Senin hiç bir şeye kafanı takmaman gerekiyor ve sinirlenmemen eşinede bişi diyemiyorum annesi ne desin inşallah sabret canım başka çaren yok.

ewet gelin geldim esimede bunlari sölüyorum böle devam ederse gidecegim diyorum gülüyor beni ciddiye almiyor sanirim aslinda esim iyi ve anlayisli bir insan ama konu kendi ailesi olunca kicina kazikta soksalar agzini acmaz bunu cok yasadik

hahahay bı cık gıt bakalım 3 4 gunlugune bı tanıdıgına acma tlf ları bak ıs nasıl cıddıye bıncek olayın cıddıyetını kavrarcnm

hamıle kadın nerye gıtsın cnm yaof cok zor ya.bu kocalarımızın analarına soz ettırmeme huylarından nefret edıyorum.bide karıları ıcın analarına soz ettırmeseler cok super olacak vallahı

off arkadaslar siz bile üzülüyorsunuz halime ama bunlarin icinde insanlik yok bunlar gibi insanlarin ogullarindan ne beklersinizki iste. zaten bende suc. hic biseylerine ses cikarmiyorum hepsinin kölesi oluyorum genede yaranamiyorum. aslinda biraz kötü acimasiz olsam bunlar basima gelmez belki öyle insanlar gecer bunlara cünkü ama ne yapayim ben olamiyorum o yüzdende böle üzülüp kafayi yemeye mahkumum.

ewet gelin geldim esimede bunlari sölüyorum böle devam ederse gidecegim diyorum gülüyor beni ciddiye almiyor sanirim aslinda esim iyi ve anlayisli bir insan ama konu kendi ailesi olunca kicina kazikta soksalar agzini acmaz bunu cok yasadik

gelin gelmissen isin biraz zor gibi canim

zaten bu aileler Türkiyeden hizmetci aldiklarini saniyorlar

nefret ediyorum hepsinden,dilide ogrenememissen ezdikce ezmeye bakarlar

ya inadina tutunmaya bakicaksin ya iyide bu cocugu niye dunyaya getirmeye kalktin be guzel arkadasim ?

yok eger dayanamiyorum dersen frauenheim a yerlesiceksin kurtulucaksin bunlardan aklima baska birsey gelmiyor malesef :sm_confused:

aynen katılıoru cnm ya kıtlesın kapıyı anahatarı usutunde bıraksın bırak solensın dursun kayanan asagıda ınme cokmu sıkıldın cık hava al kılıdıde degıstır sen yokkende gırmesınler nıe bole sole derse hıc bısı soleme sus baska yere gıt kocanı doldurursa kocan solenırse onada aynını yap ısım var sonra konusurz yemek yapcm banyoya gırcem falan ana kuzusu olmaya devam edersen hanı senın erkeklıgın lan ne bıcım kocasın mılletın kedısı oluon bana gelınce aslan kesılıon bı sure boole devam etsın eger baktın olmuo bosan napcn baska care yok gbı

Seni iyi anlıyorum canım
Bana da aynısını yapıyor du
Bende anahtarı içerden kapının üstüne taktım, tabi kapıyı açamadı
Sonra anladı bir daha yapmadı
İstersen dene belki işe yarar
Üzülme diycem ama olmuyor biliyorum

ne biçim insan bunlar ya hu siz artık ayrı bie hanesiniz bu ne biçim zihniyet
önce tatlım hiiç kocanla aranı bozma..ikincisi anahtarı hep içerden üstünde tut kapıyıda her zaman açma ay duymadım uyuyodum banyoda duş alıyodum falan gibi mazeretlerde bulun
Ama sakın kendini sinirlendirme sakin sakin başa çıkmasını öğren asla da laf diyaloğuna girme sen kaybedersin.Kapının anahtarını hiç unutma hep içerden tak açamaz ozaman ve bir zaman sonra bakalım kim bıkacak senmi o mu bence oooooo

arkadaslar simdi esim aradi bende agladim tel da beni teselli ediyor ben annemi ararim simdi dedi sasirdim bakalim arycakmi ne dicek. bende indim kapiya anahtar taktim gene. bisey derse dicem yukari cikip bana bagirmayami gelecektin diye

arkadaslar bana verdiginiz desteklerden cok tesekkür ederim kendimi cok yanliz hissetmistim degilmisim cok saolun hepiniz

anahtarı değiştirmen çözüm olmaz onuda bi şekilde isterler ve alırlar merak etme. benimde kaynanam aynıydı. bende yeni doğum yaptım 2 aylık oğlum var. oda açıp kapıyı giriyodu içeri zaten stresliydim iyice sinirlerim bozuluyodu bende söyledim konuşma arasında kapıyı açıp girme gibi şeyler falan gerçi tartıyoduk o arada. sonra eşime karın beni evden kovdu diye tel açmış eşimle kavga ettim. ama sonra düzeldi aramız artık kaynanamda anahtar kullanmıyo. sende söyle canım ilk önce güzelce anlat baktın anlamıyo. gerekirse tartış hep onlarmı bizi ezicek boşver bizde insan evladıyız taş deiliz ya onlar yapıyosa sende yap allah sabır versin canım. bitmez arkadaş bu dertler kayınvalideler varken

kadınlar evlenır eslerı ıcın sehır dısı hatta yurt dısına bıle gıderler
ama erkekler nıyeyse aılelerınden ayrılamıyorlar
sebeb maddı ımkansızlık olur genlde hep (evlenme kardesım o zaman )
canım bak hmılesınde streslı olmaman gerekır senın
bence esınle konus ve ordanda tasının
ya uzaklasın bıraz
ılaa dıpdıbe yaa

cnm vallaaa cok uzuldum ne dıyım ınsallah kocan knusurda duzelır cok ustune gelırse sende noktayı koy ıstemıorum benı rahatsz edıosun zırt pırt benım bı ozel haytım var sımdı cıkmanı ıstıorum de

zaten esim bi kere söledi insan gibi ama anlamadiki hic bozmadi devam etti. bakalim simdi tekrar sölicekmis hic ümidim yok ama zaten bi süre sonra gidicekler türkiyeye en azindan bi müddet kurtulacagim dogumumda geleceklermis. burada durup canimi siktiklari icin ben hamileyken bu kadar uzun süre gittikleri icin bile kizmiyorum. hatta hic gelmeseler daha iyi

Kapinin kulpuna elektrik bagla acacagi zaman hafif onu titretsin :)

Bu ne kaynanalarin elinde birer anahtar..

Utanmiyorlar da yani

Back
X