- Konu Sahibi deryamete1
-
Merhaba arkadaşlar.
7 aylık evliyim Allaha şükür eşimle çok mutluyuzeşimin ailesiyle beraber oturduk daha sonra ayrı evimize çıktık. Tabi büyük kavgalar ve psikolojik bunalımdan sonra..
buraya kadar hersey güzel kaynanam milletin ne dedigine çok önem veren biri mesela bir cenazede bir toplulukta terlik giy gel şuraya otur felan der insanların yanında kendini iyi gösterir, yaklaşık 5 aydır ayrı oturuyoruz geçen gün sevdigim bir abladan kaynanan ağlayarak gelinden yana yüzümüz gülmedi.beraber otururken yüzümüze bile bakmıyordu( çalıştığım için direk odama çekilir duşumu alır öyle geçerdim yemek yemeye) En önemliside ANNE BABA DEYİP YÜZLERİNE BAKMIYORMUŞUM
bunları duyunca şok oldum içimde biraz sevgi vardı oda gitti.. eşime ilk başlarda demedim sonra anlattım üzgün oldugnu geregini yapacağını söyledi boşver desemde bugun yarın gidip annesine hesap soracak biliyorum. ve eminim annesi inkar edicek veya gelip özür dileyecek yapmacık yapmacık ..
Sizce böyle bir kadına şu saatten sonra anne desem ne demesem ne içimde ona karşı birsey yok!! Yarın bir gün iftirada atar bu kadın bana
ne yapsam sizce nasıl davransam !!
Öncelikle sana gelip bunu anlatan insanı cıkar hayatından.ablam için bile söylese kayınvalidesi bunları ablama veya bi başkasına asla söylemem.bu fitnedir.bukadar büyütme.ya öyle demediyse ya baska türlü konustuusa büyütüp böyle anlatıldıysa sna.sen eger iyi bir gelinsen herseyden önce iyi niyetli biriysen eşine söylehene bunları kafana takana kdr kayınvaldnle paylaş ona sor.anladgm kdryla snde kızları gbi davranmıyorsun.bnm kayınvldm böyle bişe söylese kimseye tama etmem.ilk muhattap olcgm kişi kaynvaldm olr.ki o snn eşinin ailesi nolursa olsn ilişknz dvm etmeli.kendi kardesini anneni hatalarında slip atamıyorsan onlarıda silip atmak gbi hakkn yok.eşine sevgisi olan insan böyle düşünmeli.yrn öbürgün bi oglun oldgna snde nelerle karsılascgnı blmiyorsun.ilk olarak ölümlü dünya ,iyi niyet gbisi yok.ne kaybedersen gormezden gelsen onlar pisman olr.burda herkes birbirini korukluyor dinimizce bu dogru diil.kotu olmak kolay bnde cok sorun yasadim ama cok gereksizmiss bn guler yuzlu oldkca hersey yoluna girdi.demekki bnmde suratsızlıklarım olmus hatalarım.
canım aynen sana katılıyorum. ben kaynanalara gerçekten çok üzülüyorum . allah yardımcıları olsun. gelinler olarak kendimide dahil ediyorum çok kötüyüz. yok çalışıyorum yok benim param yok benim kocam . insan hatalarını anlamalı eşini doldurmamalı sorun varsa güzelce konuşarak halledebilirsiniz. yok bizler napıyoruz suratımız düşük . aynı evdeysek odalara çekilme. ayrı evdeysek gitmeme o kadar çok şey var ki. allah yardımcıları olsun. bizde kayınvalide olacağız ne şimdi böyleyse ilerde ne olur düşünmek bile istemiyorum
Hiççç umursama derim canım.
Tıka kulaklarını boşver.
Sonuçta artık evleriniz de ayrı.
Benim kv arkamdan konuşuyor mu bilemem...
Ama konuşursa da umurum da olmaz açıkcası.
Boşuna geriyorsun kendini canım,takma.
true senin kaynanayla olan resmiligini unutmadim.
Sana siz diye hitap ediyordu dimi
nasil basardin bu kadar yuz goz olmamayi canim.
Kv nin de benim de yapımız biraz soğuk olunca,sizli bizli olmak kaçınılmaz oluyor.
Böyle olmak için özel bir çaba sarfetmedim açıkcası.
Arkadaşın konusunu sabote etmemek adına daha detaya inmiyorum.
anladim canim yinede cvp verdigin icin sagol.
Allah herkese senin kvden gibi soguk ve resmi kv nasip etsin amiiin
Aynı düşüncede birisi varmıs cok mutlu oldum:))bende cok sorun cıkardımm haklıydımda 5 senelik evliyim 1 sene içinde aklım basıma geldi.nkdr haklıda olsam kayınvalde psikolojisi baska bişey.sen oglun için cabalıyorsn büyütüyorsn uykusuz geceler daha neler neler,sonra kızın biri gelip seni üzüyor.cok kötü bi durum.onlarında paikolojisini anlamak lazım.bnmde 3 yasnda oglum var oglumdan sonra kaynanama cok baglandım .uykusız geceler depresyonlar.sonra dedimki bu kadın iyi yada kötü bnm eşimi yetiştirmiş büyütmüş neler cekmis.asla üzmem artık onu.eşimin annesi neolursa olsn.gecte olsa anladm bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?