Kaynanam artık beni delirtecek

alkış.................

üniversite mezunu olduğunu söyleyen bir insan bu tarz cümleler yazmaz klavyeniz o şekil olsa bile bole yerine böyle yazabilir ya da cekcek yerine çekecek yazabilirsiniz her neyse...eşinizin sanırım maddi durumunun iyi olması cazip geldi,işler iyi gitmediğinde çok iyi taliplerim vardı ama evlenmedim demeye getirdiniz olayı.
Burada önemli olan paranız bol iken etrafınızdaki insanlara nasıl davrandınız da kötü gününüzde kimseyi yanınızda göremediniz

ayrıca iyilikler yapılırken karşılık beklenmez kimseden

Son düzenleme:
senin annende aynı benm annem haksızlık yapıomuşsun gibi gelio dimi mümkün olduğunca almamaya çalış alırsanda eşinin yüzüne vurma sakın inşallah herşey yoluna girer biliorum böle içinden anne demek bile gelmio ben mesela diyemiorum hala henuz demedm ister istemez bir soğukluk oluo eşinde üzülüo ama elinden bişey gelmio

iyilikler yapılırken tabikide karşılık beklenmez ama bi yere kadar karşındaki seni enayi yerine koyduğunu hissedersen beklenir ayrıca evladına yardım etmeyecekte kime edecek başına gelmeyen anlamaz siz her türlü fedakarlığı yaparsınız zor duruma düşmesinler sıkışmasınlar diye gelinliğinizi bile başkasından alırsınız ama biz sıkışınca yardım edilmezse kırılırsınız kısmet lafına diyeceğim birşey yok ama yardım etmeleri gerekiyor.

tabiki yardım etmek güzel,ama bu anne babada olsa zorunluluk olarak görünmemeli yani elinde varsa insani duyguları varsa her insan yardım eder karşısındakine karşılık bile beklemeden ama yardım etmedi diye bir insan yerden yere vurulmaz diye düşünüyorum

asla vurmam yuznee zaten oo çalısıp dıdınıyo sabaha kadr uyumuyoo bnm esme dıyev-bılcek tek lafım yokkı

ama var olduğunu biliyorsunuz borcum var diyip hatta demeyip altınların alınırsa ve borcum vardı aldım derse 1 ay sonrada kızına laptop alınırsa altında bir kullanılmışlık aramazmısınız veya tatile çıkılırsa bana sormadılar hiç borcunuz varmı diye lazım mı diye dediğim gibi zor duruma düşmesinler diye herşeyimizi biz kendimiz yaptım ve benim ailem harcasınlar 5000 tl oda bi nişan düğün için hiç bişey değil ayrıca konu sahibide para istememiş kefil olmalarını istemişler memur aile vede insanın çok fazla zoruna gider çok haklı bence kendileri

yazıs tarzımla unv. ne alakası war ben bu şekıl sewiyorum we bole kullanıyorumm.. esımloe ilk ewlendıgımdede cokk ii bı durumu yoktu ama istedım ewlendm bzım durumumuz ıyıyken onlarında ıyı oldugu halde her turlu ıhtıyaclarnı gorduk market alışversne kadar yaptık babasının cebndekı sıgaraya kadr bız aldık kaynanam sıkıldım dedı frklı sehrlere gezmelere gturduk kaynanam hastayım dedı enn ıı doktorları bulduk özl muayne ettırdık asla en ufak bır saygısızlıgımız olmadı ne bnm ne esmın kmse yanınızda deıl derken allaha sukur benm aılem arkamdaa hayır yanı daha napmamız gerekrdı ben bu kadarnı yaptım sen daha fazlasını yap yarann tmm mı

çok şükür anlayabilen hak verenlerde war

var olduğunu biliyorsanız ve yardım etmiyorlar diyorsanız vicdani ve insani duyguları yokmuş demekki zorla yardım ettirdikten sonra ne anlamı kalır ki ?

doğru söylüyorsunuz güzel konuşma yazma dersi ilkokulda veriliyor üniversitede pekişiyor ama sizinki pek pekişememiş sonuçta tez falan yapmışsınız ..

neyse burada konu ben ve benim hayatım değil bir konu açmışsınız bende saygı çerçevesinde yorumumu yapıyorum söylediklerim işinize gelmiyorsa bilemem tabi
dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz sizde bu kadar şeyi yapmak zorunda değildiniz ama yaptınız diye onlarda bize yapmak zorunda diyemezsiniz böyle bir hakkınız yok.

Son düzenleme:
çok sinirlendim şuanda yazmadan edemeyecem evlendik 2 ay sonra bankadan aradılar eşimin kredi kartı borcu yüzünden ailesinin evine icra gidecekti annesini aradı söledi kadının dediği altın bozdursanıza sankı çok bırakmış gibi onların evine gidecekti icra bizle bi alakası yoktu ama yine dayanamadım ben annemden aldımda odedık kadın hiç sormadı ne yaptınız ödediniz mi diye kimse kusura bakmasın ama ben böyle insanlara anne demem doğur at ne yaparsa yapsın o yüzdende mümkün olduğunca görüşmüorum haketmiolar cünkü

yaa ewett pek pekişmediii..... ewet yazdıklarnız pek işme gelmiyoo ben yazdm dertlesmek istedım bozulmak falan deıl hayır ynıı ılla bırnı bozcaksanız gdın baskasıyla ugrasın benım sana laf yetrtırcek halım yok yanıı bı anne babaa cocuguna yardım etmek zorunda dıyebılıyorsan yazıık hele bıde cocugun warsa ona daha cok yazık allah onu dara dusurmesın bnm kaynanamdan pek farklı gorunmuyosun

Eşinizin kredi kartı borcu kimin oluyo?

işte bende buna cıldırıyorum ınsan ewladına destek olmaz mıı yaaa senın canın cıgerın dara dusennn ve bence bu bı erkek ıcınde grur kırıcı kndı annesı dururken baskasından yardım alıyoo ınsan oglunu bu duruma dusurur mu hoss bnm gozumde asla grur kırıcı deıl nolucaak onun annesı bnm annem ne frkeder ama işte erkek ıcınde bu bole deil allahım anne olmayı nasıp ederse ben ewlatlarmın hep arkasnda durcam

eşinin kredeı kartı borcu tabıkı eşının olutoo yanıı o kişininn ewladının borcu oluyo bnım cocugumun borcu bnm borcumdurrr helekı bıde ben onlara altın falan bırakmasaydım kesnlıkle oderdım bu borç kızın annesının borcuda deılmış ama bak kızın annesı odemış cunkuu ewladını anlayabılıyo ha onun borcu ha bnm bunun farkı olmadıgının farkındaa

bizim oluyor ama burda anlatmak istediğim olay şu düğünden yeni çıkmışız büssürü taksitimiz borcumuz var ve takılar yok ne yapacağımız bilemedik anne baba sonuçta destek olmaları gerekiyor ben ailemden böyle gördüm en azından akıl vereceğine bişeyler yapmaya çalışsın olmayabilir anlayabilirim ama var biliyorum

tamam bende kötü birşey söylemiyorum olaya farklı açılardan bakmanızı söylüyorum ama tabi siz yanlış anlıyorsunuz amacım kimseyi bozmak falan değil siz birşey yazıyorsunuz ben size cevap veriyorum gayet normal bir şekilde bu platforma konu açıyorsanız üzgünüm her türlü yorumada açık olmalısınız çünkü ben sizi kıracak şeyler söylemiyorum

bakın ben anneme babama evladıma yardım etmem demiyorum yardımın kelime anlamı nedir ''Kendi gücünü ve imkânlarını başka birinin iyiliği için kullanma'' zorunluluk mu? bana göre hayır benim insani duygularım ve vicdanım varsa maddi manevi her türlü yardımı yapabilirim ,ama zorunda oldugum için değil özümde insan olduğum için yaparım anlatmak istediğim bu siz kendinizce bir takım iyiliklerde bulunmuşsunuz kul bilmiyorsa Allah bilir merak etmeyin
sizin zor gününüzde kimse size yardım etmiyorsa yine onuda Allah bilir
mesela sizede şu an yardım etmeye çalışıyorum ama siz beni yanlış anlıyorsunuz

Son düzenleme:
yaşamayan kimse bilemez herkez meselenın para olduğunu sanıyor ama kimse aslında para olmadığını düşünce tarzı olduğunu anlamıyor.

saol ama bak yazdıklarnı bi oku bnmde neden sert cıktıgımı anlıcaksın zaten sorun ıste bu onların ewlatlarna acımalarıı yook bnm zormada gden bu zatenn bnm eşim yıpranıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…