Kaynanam artık çıldırttı beni

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
33
Kızlar bugüne kadar ne yaparsa yapsın sustum ama artık dayanamıyorum ..annem yoğun bakımda kaldı ameliyatlar geçirdi evime geldi sonra yine hastane ..hiçbir şekilde yanımda yoktu ..evlerimiz çok yakın ben bu süreçte yanımda asla göremedim yoğun bakima giderken de ondan izin almamisim bunu olay yaptı beni o yolcu edecekmiş falan ..
İlk defa kaynimla konuşmaya çalıştım 1 yıldır evliyim düşünün anneniz yaşamaz diyorlar annenizin evini temizlemeye gidiyorsunuz cenaze gelirse diye kaynım da diyorki KARİMDAN VE ANNEMDEN İZİN ALMADİN sen hicbirseyi haber etmiyorsun BASİNA BUYRUKSUN diyorlar ben kapının önüne çıkmayan biriyim yakınız ya komşu ya bile gitmem bir laf söz olur diye ..
Eltim ve kaynanamdan izin almak zorunda degilim başımda bir kocam var
Neyse 1 hafta önce annem vefat etti 3 gün önce bize geldi neden çok resmi davraniyorsun dedi bende gülüp oynanamami beklemiyorsun heralde dedim BENİM ANAM ÖLDÜ CANİM CİGERİM YANİYOR dedim sert çıktım
Sonra eşimin akrabaları geldi yurtdışından inanın kendi acimi asla onlara yansitmamaya çalıştım eve geldim gece boyu ağladım onların yanında gel sustum asla kaynanama terbiyesizlik yapmadım
Kaynanam eşimi dün kenara çekmiş SENİN KARİN BANA COK RESMİ VE SOGUK DEMİS SONRA BİZİ BİR KAHVALTİ YADA YEMEK HAZİRLAYİP CAGİRMADİ DEMİS saymış saymış eşim şey demiş evimiz gayet yakın biz el değiliz gelin oturun eşimin birsey dediği yok demiş bağırmış
Annesinden nefret ediyorum esimde öğle ama BENİM ANNEM VEFAT ETTİ yarın eşimin bana şunu demesini istemem sen annemi evime sigdirmadin ..yarın annesi ölecek Belkide eşimden önce hayat imtihan ANNE sonuç olarak ama şunu düşünmüyor bu kızın eli ayağı tutmuyor bu kız kendinde değil diye
1 hafta oldu yeni annem oleli benim içimden hiçbirsey gelmiyor .
RESMİ DAVRANİYİRUM çünkü inanin çok denedim onunla iyi olmayı dengesiz böyle iyi olmak olmuyor bende uzak durdum
Siz olsanız napardiniz

Öncelikle Allah sabır versin. Annenin de mekanı Cennet olsun.

Eşinle konuş ve üzüldüğünü söyle. Gerçi senin konuşmana gerek kalmaması lazım ama eşinin bu duruma el atması lazım.
İzin konusuna gelince kimseden izin almanı gerektirecek bir durum yok. Yapman gerekeni yapmışsın zaten.
Gerçekten çok sabırlısın. Aynı durumda olsam hepsine resti çekerdim.

bu konu birkez daha açılmıştı sanki
annenin acısını yaşa boşver kayınvalideyi onu bunu

Başınız sağ olsun.
Acınız bu kadar tazeyken bu ne bencillik bu ne anlayışsızlık.
Seiz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın canınız yanerken kimseyi poh pohlamak zorunda değilsiniz
Azıcık insan olmayı denesin kayınvalideniz.

Eltiden kayinvaliden izin almak ne demek ya? Kocaniz bunu soyleyenlerin cenesini kapatamiyor mu? Resmi davraniyormusmus. Evime bile sokmam acim varken bana laf yetistireni vallahi.

Başınız sağolsun. Bir sinir krizi geçirin; ben canımın derdindeyim siz neyin peşindesiniz diye. Belki susarlar. O kaynanayla resmiyeti de koruyun...

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. Kaynınıza başlarım karınada ananada, karın kim köpek diye çemkirseydiniz keşke. Canı sıkkın diye birşey diyemezlerdi. Kayınvalidenizin kulağına sen ölünce soğuk olmam, daha mutlu olurum, kahvaltı neymiş parti yaparım deyin.

Kızlar bugüne kadar ne yaparsa yapsın sustum ama artık dayanamıyorum ..annem yoğun bakımda kaldı ameliyatlar geçirdi evime geldi sonra yine hastane ..hiçbir şekilde yanımda yoktu ..evlerimiz çok yakın ben bu süreçte yanımda asla göremedim yoğun bakima giderken de ondan izin almamisim bunu olay yaptı beni o yolcu edecekmiş falan ..
İlk defa kaynimla konuşmaya çalıştım 1 yıldır evliyim düşünün anneniz yaşamaz diyorlar annenizin evini temizlemeye gidiyorsunuz cenaze gelirse diye kaynım da diyorki KARİMDAN VE ANNEMDEN İZİN ALMADİN sen hicbirseyi haber etmiyorsun BASİNA BUYRUKSUN diyorlar ben kapının önüne çıkmayan biriyim yakınız ya komşu ya bile gitmem bir laf söz olur diye ..
Neyse 1 hafta önce annem vefat etti 3 gün önce bize geldi neden çok resmi davraniyorsun dedi bende gülüp oynanamami beklemiyorsun heralde dedim BENİM ANAM ÖLDÜ CANİM CİGERİM YANİYOR dedim sert çıktım
Sonra eşimin akrabaları geldi yurtdışından inanın kendi acimi asla onlara yansitmamaya çalıştım eve geldim gece boyu ağladım onların yanında gel sustum asla kaynanama terbiyesizlik yapmadım
Kaynanam eşimi dün kenara çekmiş SENİN KARİN BANA COK RESMİ VE SOGUK DEMİS SONRA BİZİ BİR KAHVALTİ YADA YEMEK HAZİRLAYİP CAGİRMADİ DEMİS saymış saymış eşim şey demiş evimiz gayet yakın biz el değiliz gelin oturun eşimin birsey dediği yok demiş bağırmış
Annesinden nefret ediyorum esimde öğle ama BENİM ANNEM VEFAT ETTİ yarın eşimin bana şunu demesini istemem sen annemi evime sigdirmadin ..yarın annesi ölecek Belkide eşimden önce hayat imtihan ANNE sonuç olarak ama şunu düşünmüyor bu kızın eli ayağı tutmuyor bu kız kendinde değil diye
RESMİ DAVRANİYİRUM çünkü inanin çok denedim onunla iyi olmayı dengesiz böyle iyi olmak olmuyor bende uzak durdum
Siz olsanız napardiniz
Başınız sağolsun
Allah sabırlar versin size.
İçinize ferahlık versin inşallah

Kayınvalidenıze de akıl fikir versin allah
Ben olsam suratına dahı bakmazdım acın var , birde bunlarla mı ugrasacaksın

Öncelikle başınız saĝ olsun...kaynananızla evinizin yakın olması iyi olmamış...başınızı çok aĝrıtırlar...bu davranışınızı bozmayın...

Başınız sağolsun. Allah size sabır selamet versin inşallah.. Hiç kimsenin dediğini umursamayın,bırakın konuşup dursunlar. Eşiniz de her şeyin farkında demekki.. Kendi anlayışsızlıklarına, ayıplarına üzülsün diğerleri de..

Siz olsanız napardiniz
Basin sagolsun oncelikle.

Bak kendini cok ezmissin. Laf olmasın diye komsuya gitmemek de nasil bi düşünce. Laf edecek olan evden cikmasanda eder. Kendine güven. Acini yasamana engel olmalarina izin verme. Yurtdışından akrabalari geldiyse seni baglamax

Basin sagolsun oncelikle.

Bak kendini cok ezmissin. Laf olmasın diye komsuya gitmemek de nasil bi düşünce. Laf edecek olan evden cikmasanda eder. Kendine güven. Acini yasamana engel olmalarina izin verme. Yurtdışından akrabalari geldiyse seni baglamax
Öğle abla ben mal gibi hep aman şöyle derler boyle olur yaptım düşün piknik yapalım diyor bende sinirlendim ben iyi değilim dedim serçe sonra işte kafan dağılır diyor gelmek istemiyorum dedim ..ilk başta sıcak kanlı davrandım baktım olmuyor bu insanlar bunu haketmiyor resmi oldum ..biraz ben izin vermişim abla bazı şeylere efendi olacaksın ama baktın haddini aşıyor lafları siralayacan bak bakalım diyebiliyor mu

Back
X