Kaynanam ayrımcılık mı yapıyor bana mı öyle geliyor çözemedim :((

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
2,5 yıllık evliyim 2 eltim var bi de kaynanam ben ayrı şehirdeyim onlar ayrı. eltilerim hergün kaynanamın evindeler. beraber yiyip içiyolar, yatmaya herkes evine keseleride bir. kaynanamı çok severim oda bizleri sever. ama takıldığım bişey var o benim evime geldiğinde çarşı pazar gezer çok alışveriş yapar, mesela bi defa çatal kaşık takımı aldı eltime ... diğer eltime ve bana almadı bide telefonda aldığını şöyle söyledi . '' esen annen sana çatal kaşık tk. aldı'' böyle imalı 'anla işte yalnız değilim nasıl söyliyim ben aldım diye ' söyledi ben anlamayım diye güya eltimin annesi almışda kaynanamda ona götürecek yalan tabi yalan olduğu çıktı ortaya ben hiç bişey demedim . aradan 3 hafta geçti yine bize gelmişti. aldığı şeylerden bahsediyordu -esen de para gönderdi çatal kaşık tk. aldm- dedi. yani anladı benim anladığımı kıvırdı işte bunun gibi bi sürü şey .. bana almıyormu alıyor ama çok ufak tefek yani ona yemek tk. alıyosa bana şık bi tuzluk :) ona halı alıyosa bana kilim örneğin. keseleri bir belki ondan ama bilmiyorum yaa yinede canımı sıkıyor ama bide maddi imkanı olsa herşey alır bunu biliyorum en azından. ama şimdide eşit davranabilir yanlışmıyım kızlar?

Bence size öyle geliyor,kendiniz söylüyorsunuz alır diye ki sizede alıyormuş işte..büyük küçük ne far eder,dert etmeyin bence.

kaynanan yine sana tuzluk, kilim falan alıyormuş:)Benim kaynanam ne evlenirken ne de evlendikten sonra bir şey almadı getirmedi evime.

Boşver evinize sorun, mutsuzluk getirmesin de varsın tuzluk, kilim alsın.

keseleri bir diyorsun işte, bi nevi kayınvalidenizin dediği doğru..
Esen (eltiniz sanırım) para vermiş kayınvalideniz de almış..
Ortak kasaları varsa size de aynı harcamayı yapamaz zaten..
Hem ne güzel size de hediyeler alıyormuş, bence sorun edilecek bişi yok ortada :)

sizin keseniz kaynana ile bir olmadığına göre, size yapılan bir negatif ayrım yok..

ama diğer iki eltinin (esen ve diğeri) arasında bir ayrım söz konusu olabilir.. birine alınıyor çatal tk. birine alınmıyor.. o da sizin derdiniz değil..

aldıklarına göre seveceksen tuzluk kadar küçük seveceksin yada kilim kadar ince....:1:
eltinde 180 parça yemek takımı kadar sever halı kadar kalın..işin şakası iyi davranıyorsa gerisi boş...ya almayıp bide kötü davransa dahamı iyi .
evinin hanenin mutluluğu önemli olan .....biz daha bişi görmedik zatı muhteremden beklemiyorumda .......

allahaşkınıza ne güzel ayrı şehirlerdeymişsiniz
halinize şükredin ebnce.
millet burda bırak hediye almasını gözüm görmesin yeterki uzak olsun diyor siz tuzluk kilim derdinde..:37:

keseler bir diyorsunuz
yemek dahi birlikte yeniyor
yatmaya ayrılıyorlar
ne olursa olsun kayınvalide yanındaki gelin
babaanne,anneanne yanında büyüyen torun
daha gözönündedir..daha çok sevilir demiyeyim yanlış anlaşılır belki ama
bu her zaman böyledir..

sizinde keseniz bir olmadigi icin sevinin bence
en azindan bisey aldiginizda digerlerine hesap vermek zorunda degilsiniz

2,5 yıllık evliyim 2 eltim var bi de kaynanam ben ayrı şehirdeyim onlar ayrı. eltilerim hergün kaynanamın evindeler. beraber yiyip içiyolar, yatmaya herkes evine keseleride bir. kaynanamı çok severim oda bizleri sever. ama takıldığım bişey var o benim evime geldiğinde çarşı pazar gezer çok alışveriş yapar, mesela bi defa çatal kaşık takımı aldı eltime ... diğer eltime ve bana almadı bide telefonda aldığını şöyle söyledi . '' esen annen sana çatal kaşık tk. aldı'' böyle imalı 'anla işte yalnız değilim nasıl söyliyim ben aldım diye ' söyledi ben anlamayım diye güya eltimin annesi almışda kaynanamda ona götürecek yalan tabi yalan olduğu çıktı ortaya ben hiç bişey demedim . aradan 3 hafta geçti yine bize gelmişti. aldığı şeylerden bahsediyordu -esen de para gönderdi çatal kaşık tk. aldm- dedi. yani anladı benim anladığımı kıvırdı işte bunun gibi bi sürü şey .. bana almıyormu alıyor ama çok ufak tefek yani ona yemek tk. alıyosa bana şık bi tuzluk :) ona halı alıyosa bana kilim örneğin. keseleri bir belki ondan ama bilmiyorum yaa yinede canımı sıkıyor ama bide maddi imkanı olsa herşey alır bunu biliyorum en azından. ama şimdide eşit davranabilir yanlışmıyım kızlar?

bence hafifden onlarn muhabbeti ve samimiyetinin sizinle olmayışı üzüyor olabilir sizi kilim tuzluk dert değildir eminim kendinizi yanlız hissettiğiniz içindir bence ama en güzeli bu uzakda olmak

Bence ayrim yapsada sorun etmeyin.Benim kayinvalidemde yillarca öbür eltimle oturdu.keseleri birdi.Ben hep ayriyim.Aldiklari,almadiklarini hic kafama takmiyorum.Ayrim yapsa ne olacak.Sonucta ayrisiniz cogunluk onlar birlikte.

bence burda ayrımcılıksöz konusu değil. kendiniz de söylüyorsunuz, keseleri birmiş! ortak keseden size büyük hediyeler alsa eltilerinize ve kayınlarınıza saygısızlık olmaz mı? bir de burdan bakın. gönlünüzü almak için ufak tefek de olsa hediye alıyormuş, ne güzel ve ne mutlu size :) telefonda o şekilde söylemesi de sizi incitmemek için gibime geldi. açık olsa daha iyi ama herkes açık olmayı beceremez. tek derdiniz bu olsun. bence k.validenizin kıymetini bilin. mutluluklar dilerim canım.

Keseler bir oldugundan dolayı öyledir..
Sonucta yatmaktan yatmaya evlerine cıkıyorlar.
Bana onların ön planda olması normal gibi geldi.
:24:

benceee basbayağıda ayırımcılık yapıyo kaynanası.ama yapçak bişey yok elden ne gelir ki kaynana.atsan atılmaz satsan satılmaz.boşver gülüm he de geç.
kocan sana almıyomu ona bak sen.tuzlukmu aldı allah razı olsun anne de elini öp,el öpmekle dudak aşınmaz.gönlü olur utanır hem kadında.
ayy hiç sevmem böyle ayrımcılık yapanları ya neyse.yuvanda huzurun bozulmasın bacım napçan herkesn başında var.hep idare hep idare.

benceee basbayağıda ayırımcılık yapıyo kaynanası.ama yapçak bişey yok elden ne gelir ki kaynana.atsan atılmaz satsan satılmaz.boşver gülüm he de geç.
kocan sana almıyomu ona bak sen.tuzlukmu aldı allah razı olsun anne de elini öp,el öpmekle dudak aşınmaz.gönlü olur utanır hem kadında.
ayy hiç sevmem böyle ayrımcılık yapanları ya neyse.yuvanda huzurun bozulmasın bacım napçan herkesn başında var.hep idare hep idare.

nesi ayrımcılık arkadasım? sonucta birlikte yasayan onlar bir yiyorlar aldıgı catal, kasıgı birlikte kullanıcaklar! Evlerine aldıkları herseyden konu sahibine de alması gerekmiyor ki!
konu sahibi onlardan ayrı sonucta!

alır veya almaz neden bu kadar taktınız ki sonuçta o kadın size bakmak zorunda değil bırakın dilediği gibi alsın

Back
X