2,5 yıllık evliyim 2 eltim var bi de kaynanam ben ayrı şehirdeyim onlar ayrı. eltilerim hergün kaynanamın evindeler. beraber yiyip içiyolar, yatmaya herkes evine keseleride bir. kaynanamı çok severim oda bizleri sever. ama takıldığım bişey var o benim evime geldiğinde çarşı pazar gezer çok alışveriş yapar, mesela bi defa çatal kaşık takımı aldı eltime ... diğer eltime ve bana almadı bide telefonda aldığını şöyle söyledi . '' esen annen sana çatal kaşık tk. aldı'' böyle imalı 'anla işte yalnız değilim nasıl söyliyim ben aldım diye ' söyledi ben anlamayım diye güya eltimin annesi almışda kaynanamda ona götürecek yalan tabi yalan olduğu çıktı ortaya ben hiç bişey demedim . aradan 3 hafta geçti yine bize gelmişti. aldığı şeylerden bahsediyordu -esen de para gönderdi çatal kaşık tk. aldm- dedi. yani anladı benim anladığımı kıvırdı işte bunun gibi bi sürü şey .. bana almıyormu alıyor ama çok ufak tefek yani ona yemek tk. alıyosa bana şık bi tuzluk :) ona halı alıyosa bana kilim örneğin. keseleri bir belki ondan ama bilmiyorum yaa yinede canımı sıkıyor ama bide maddi imkanı olsa herşey alır bunu biliyorum en azından. ama şimdide eşit davranabilir yanlışmıyım kızlar?