kaynanam bana küsmüş

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Merhaba kızlar..

Derdimi kısaca anlatayım.. Yaklaşık bir ay önce sözlendim. Son zamanlarda sözlümün annesi bacağından çok rahatsız, zor yürüyormuş. Her gün hastane hastane geziyorlarmış. Tabi ben bu haberleri sözlümden alıyorum.

Kendim arayıp da kadına naptın ne ettin ,geçmiş olsun demedim. Bugün kendi anneme anlattım durumu. O aramış geçmiş olsun diye.

Kendisi de bana sitemlenmiş, küsmüş sanırım oğluna da belli etmiş durumu.
Birincisi benim sadece sözde gördüğüm bir insan kendisi çekindim açıkçası ondan aramadım.
İkincisi ise telefonda nasıl hitap edicem, ne dicem diye gözümde büyüttüm olayı ve aramadım.

Şimdi ben çok mu ayıp etmiş oldum. ? Bu aşamadan sonra ne yapmam lazım sizce. ? O küstükten sonra arasam içimden gelmeden mecburiyetten aradığım çok belli olucak. Ne yapmalıyım.?

Arayıp biraz çekindim acikcasi o yüzden aramadim kusura bakmayın deyip geçmiş olsun de kapat ne olacakki sonuçta sozlun ve arada bir problem yok şuan ki olsa bile aramak gerekir

Ne demek sadece sözde gördüğüm? Bu cümleyi anlamadım. Hayatınızda sadece bir kere mi gördünüz yani?
Hitap sorunsa 'siz' dersiniz, bu gibi durumlarda en yardımcı kelime.

Aramalısın. İlla ki bir hitap bulmanız gerekmez. Geçmiş olsun demek için çok görüşmek mi lazım? Kaynana adayın ya senin.

Geç bile olsa ara bence.Bidaha dikkat edersin böyle durumlara.Laf sokuşturacağını sanmam.

evet biraz ayıp olmuş. annen aradığında sen yokmuydun yanında, sonrada sen konuşsaydın. sözlünle beraber geçmiş olsuna gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum

Cekindigini soylesen anlar bence gidip gonlunu al hastalik baska seye benzemez ayip olmus

Arama boşver zaten artık gecmiş zorlama olduğu belli olur. Bu tarz şeylerde agız ucuzla bi alo de ama gerisini bosver

Kesinlikle aramalısın. Yanlış yapmışsın ama zararın neresinden dönsen kar...

Evet biraz ayip etmişsiniz sanki. Olsun telafi edebilirsiniz. Ben nişandan 2 buçuk ay sonra x anne diyebildim. Anne diye hitap etmek zorunda degilsiniz. Siz diye hitap edebilirsiniz. Bence bir cicek ,kucuk bir hediye veya evde bir kurabiye yapip ziyarete gidin. Ben uzun bir süre evlerine ne zaman gitsem elim bos gitmedim kucuk seyler aldim ama gönül alma oldu.

Ara tabi dikkatlari uzerine cekme daha sozlulukte ozrunu belirt utandigini cekindigini soyle cok da ezme kendini

Anne de bu arada

Ara tabi dikkatlari uzerine cekme daha sozlulukte ozrunu belirt utandigini cekindigini soyle cok da ezme kendini

Anne de bu arada

Ayıp olmuş evet annen bile aramış sen aramamışsın.aynı şehirdeyseniz bi çiçek al git uzaktaysada ara şimdiden zıtlaşmayın

Alınmakta haklı.
Sözde gördüğüm dediğin kadın sözlüsü büyüttü ve aile oldunuz artık
Sanırım aile mefhumu gün geçtikçe anlamını kaybediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…