kaynanam bana küsmüş

Seni çok iyi anlıyorum. Bu işlerin başında çok toy olunuyor. İlk seferde aramayıp uzattıkça uzatırsan hasar daha da büyür. Geçmiş olsuna gidince çok utandığını toyluk ettiğini söyle yeter. Uzun uzadıya özür dileme ki her şeydeçok üste düşmeni beklerler bu sefer de. Ah acemilik utangaçlık işte. Yoksa kızcağızın kötü niyeti aile olmamak isteği gibi bir düşüncesi yok besbelli.

Annen de ilginç

Sana ara kızım demeyip kendi mi aramış

Siz deyin ille de bir hitap gerekmez hatta onu değil sözlünüzü arayıp tele isteyebilirsiniz

Araman icap ederdi sonucta hastalik. Sana gel bana bak diyen yok ki sadece gecmis olsun x teyze veya x anne denilecek

Aramanız gerekirdi hastalık sonuçta , eğer yakınsanız geçmiş olsuna gidin mutlaka.

Evet ayıp etmişsiniz.
Daha dakika bir gol bir.
Arayın, sorun, geçmiş olsun deyin bu kadar basit.

İlk defa geline karşı haklı bir kayınvalide görüyorum Ara sen bacım yinede. Hiç aramamaktan iyidir.

Sen daha gelin adayıyken böyleysen düğünden sonra nasıl olacak ayıp olmuş insan 40 kat yapancıyı arıyor

Arayıp biraz çekindim acikcasi o yüzden aramadim kusura bakmayın deyip geçmiş olsun de kapat ne olacakki sonuçta sozlun ve arada bir problem yok şuan ki olsa bile aramak gerekir

Ne demek sadece sözde gördüğüm? Bu cümleyi anlamadım. Hayatınızda sadece bir kere mi gördünüz yani?
Hitap sorunsa 'siz' dersiniz, bu gibi durumlarda en yardımcı kelime.

ayıp olmuş evet

Bir çiçek alıp annenle git. Ziyarete geleceğim diye aramadım dersin. Ama ayıp olmuş, evet.

Aramalısın. İlla ki bir hitap bulmanız gerekmez. Geçmiş olsun demek için çok görüşmek mi lazım? Kaynana adayın ya senin.

Geç bile olsa ara bence.Bidaha dikkat edersin böyle durumlara.Laf sokuşturacağını sanmam.

Kızlar teşekkür ederim yüreklendirmeniz için. Burda bu kadar tepki alınca yanlış yaptığımı anladım ve aradım. Biraz soğuk konuştu ve yaklaşık 2 dakika konuştuk telefonda ne konuşacağımı bilemem hiç zaten. Geçmiş olsun dediim halini hatrını sordum tamam bittti kapatırken öptüm dedi ben de öptüm dedim bu arada x teyze dedim. Yine pot kırdım sanırım ama neyse artık görevimi yapmış oldum heralde.. teşekkürler yorumlarınız için

X teyze diyeceksin tabi :) başka ne denirki? X hanım çok resmi olurdu :)

Bana durum hiç o kadar masum görünmedi. Sadece 1 kez sözde gördüğüm biri diyor. Çok soğuk bir yaklaşım. Hem bu zamanda hangi anne oğlunun kız arkadaşıyla hic tanışmadan direkt hadi hop istemeye gider. Ben mesela eşimle çok çabuk sözlendim ona rağmen kv ile sozden önce 2-3 kez gorusmusumdur bir arkadaşımın kv yurtdisindaydi görüntülü aramayla filan tanıstilar. Hadi konu sahibi görücü usulü söz yapsa o zaman da bi şekilde aileler tanışıyor olmaz mı? Sizce de garip değil mi?

Anliyorum sizi bende kayinvalidemle bir kere nisanimda bir de nikahimda karsilastim sadece onun disinda 3 yillik evliyim 5 kere anca gorusmusuzdur yuzyuze. Bende aramaya hep cekinirim ama sizin yaptiginiz bu durumda gercekten ayip olmus. Bence yakisani gidip gecmis olsun demeniz olurmus... neyse aramissiniz duzeltmissinizdir insallah

Nezaket kuralı zaten bi geçmiş olsun dilemek elin yedi kat yabancısına dersin normalde bile
Kv haklı hitap belirtmene gerek yok teyze de desen zaten bi müddet sonra anneye çevrilecek o söz kadın ona alınmazdı emin ol

canım benim ben arayıp soruyordum da ne oldu? baştan belli etmişsin mesafeni bence çok güzel olmuş. ilerde senden böyle şeyler beklemez. bunlara ne yapsan yaranamazsın arayacaksan da sadece nişanlının yanında ara göstermelik kv bişey diyemesin oğluna. içinden nasıl davranmak geliyosa neyi hak ediyorsa öyle davran . sadece nişanlının yanında rol yapcaksın o kadar

Ayip etmissin. Ilk senin araman gerekirdi, annenden önce. Durumu telafi et. Bir cicek falan al, gecmis olsun diye yanina git. Aynisini senin sözlün annene yapsa, eminim annen de küserdi.

Ayıp etmıssın bı cıkolata cıcek alıp gecmıs olsuna gıdın bence

bencede ayip etmissin ama hatani telefi etmissin simdilik.

Aramak bu kadar zor mu ya arıcaksın geçmiş olsun rabbim sizi bize bağışladı diyip kapat can bitti

Sadece sözde gördüm demişsiniz
Çok enteresan
Kadın kv deniz olmus
Ya siz dersiniz, ya da anne hitap ederken
Aramamanız ayıp evet

Neyse ki konu sahibi aramis hal hatir sormus olmasi gerekeni yapmis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…