Merhaba kızlar..
Derdimi kısaca anlatayım.. Yaklaşık bir ay önce sözlendim. Son zamanlarda sözlümün annesi bacağından çok rahatsız, zor yürüyormuş. Her gün hastane hastane geziyorlarmış. Tabi ben bu haberleri sözlümden alıyorum.
Kendim arayıp da kadına naptın ne ettin ,geçmiş olsun demedim. Bugün kendi anneme anlattım durumu. O aramış geçmiş olsun diye.
Kendisi de bana sitemlenmiş, küsmüş sanırım oğluna da belli etmiş durumu.
Birincisi benim sadece sözde gördüğüm bir insan kendisi çekindim açıkçası ondan aramadım.
İkincisi ise telefonda nasıl hitap edicem, ne dicem diye gözümde büyüttüm olayı ve aramadım.
Şimdi ben çok mu ayıp etmiş oldum. ? Bu aşamadan sonra ne yapmam lazım sizce. ? O küstükten sonra arasam içimden gelmeden mecburiyetten aradığım çok belli olucak. Ne yapmalıyım.?
Evet ayıp etmişsiniz.
Daha dakika bir gol bir.
Arayın, sorun, geçmiş olsun deyin bu kadar basit.
İlk defa geline karşı haklı bir kayınvalide görüyorumAra sen bacım yinede. Hiç aramamaktan iyidir.
Sen daha gelin adayıyken böyleysen düğünden sonra nasıl olacak ayıp olmuş insan 40 kat yapancıyı arıyor
Arayıp biraz çekindim acikcasi o yüzden aramadim kusura bakmayın deyip geçmiş olsun de kapat ne olacakki sonuçta sozlun ve arada bir problem yok şuan ki olsa bile aramak gerekir
Ne demek sadece sözde gördüğüm? Bu cümleyi anlamadım. Hayatınızda sadece bir kere mi gördünüz yani?
Hitap sorunsa 'siz' dersiniz, bu gibi durumlarda en yardımcı kelime.
ayıp olmuş evet
Bir çiçek alıp annenle git. Ziyarete geleceğim diye aramadım dersin. Ama ayıp olmuş, evet.
Aramalısın. İlla ki bir hitap bulmanız gerekmez. Geçmiş olsun demek için çok görüşmek mi lazım? Kaynana adayın ya senin.
Geç bile olsa ara bence.Bidaha dikkat edersin böyle durumlara.Laf sokuşturacağını sanmam.
X teyze diyeceksin tabi :) başka ne denirki? X hanım çok resmi olurdu :)Kızlar teşekkür ederim yüreklendirmeniz için. Burda bu kadar tepki alınca yanlış yaptığımı anladım ve aradım. Biraz soğuk konuştu ve yaklaşık 2 dakika konuştuktelefonda ne konuşacağımı bilemem hiç zaten. Geçmiş olsun dediim halini hatrını sordum tamam bittti kapatırken öptüm dedi ben de öptüm dedim bu arada x teyze dedim. Yine pot kırdım sanırım ama neyse artık görevimi yapmış oldum heralde.. teşekkürler yorumlarınız için
Bana durum hiç o kadar masum görünmedi. Sadece 1 kez sözde gördüğüm biri diyor. Çok soğuk bir yaklaşım. Hem bu zamanda hangi anne oğlunun kız arkadaşıyla hic tanışmadan direkt hadi hop istemeye gider. Ben mesela eşimle çok çabuk sözlendim ona rağmen kv ile sozden önce 2-3 kez gorusmusumdurSeni çok iyi anlıyorum. Bu işlerin başında çok toy olunuyor. İlk seferde aramayıp uzattıkça uzatırsan hasar daha da büyür. Geçmiş olsuna gidince çok utandığını toyluk ettiğini söyle yeter. Uzun uzadıya özür dileme ki her şeydeçok üste düşmeni beklerler bu sefer de. Ah acemilik utangaçlık işte. Yoksa kızcağızın kötü niyeti aile olmamak isteği gibi bir düşüncesi yok besbelli.
Merhaba kızlar..
Derdimi kısaca anlatayım.. Yaklaşık bir ay önce sözlendim. Son zamanlarda sözlümün annesi bacağından çok rahatsız, zor yürüyormuş. Her gün hastane hastane geziyorlarmış. Tabi ben bu haberleri sözlümden alıyorum.
Kendim arayıp da kadına naptın ne ettin ,geçmiş olsun demedim. Bugün kendi anneme anlattım durumu. O aramış geçmiş olsun diye.
Birincisi benim sadece sözde gördüğüm bir insan kendisi çekindim açıkçası ondan aramadım.
İkincisi ise telefonda nasıl hitap edicem, ne dicem diye gözümde büyüttüm olayı ve aramadım.
Şimdi ben çok mu ayıp etmiş oldum. ? Bu aşamadan sonra ne yapmam lazım sizce. ? O küstükten sonra arasam içimden gelmeden mecburiyetten aradığım çok belli olucak. Ne yapmalıyım.?
Sadece sözde gördüm demişsinizMerhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?