Kaynanam bana sen bizden değilsin dedi...

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
slm kızlar;
kayınvalidem yeni gelin aldı bundan 7 ay önce yani banada elti gelmiş oldu...şöyle anlatim eşimle biz birbirimizi deli gibi severek evlendik aslında kaynanam beni istemiyor ve her zaman beni ağlatmaya kırmaya laf sokmaya çalısan biri.....bu yeni aldığımız gelin el öpmye gidecekmişde bizimde gitmemiz lazımmıs kaynanamın saçmalığı işde üstüne üslük kendiside kendi eltisinide götürdü deliyle deli olunmaz huzurum bozulmasın diye eşim çalısıyordu ben ve 6 yasındaki oğlumla gittik eltimin annesinin evine el öpmeye onlardanda insanlar vardı..neyse ev kalabalık olduğu için sıra sıra oturmusuz kaynanam dediki aa bak Bİ SİZDEN Bİ BİZDEN OTURMUSUZ...herkes gülümsedi basladı saymaya bu sizden bu bizden bu sizden bu bizden sıra bana geldi BU SİZDEN DEDİ ben dondum kaldım aaa ANNE BEN SİZDEN DEĞİLMİYİM DEDİM HAYIR DEDİ SEN BİZDEN DEĞİLSİN oğlumu gelin gibi annenlerin apatmanına aldın bize uzaksın dedi o yüzden bizden değilsin dedi ben orda bütün milletin içinde dediklerinden sonra gözlerim doldu mutfağa gittim geldim eve geldim eşime anlattım eşim telefonda annesine bağırdı çağırdı iyi yaptı fazlasınıda hak ediyor

benide kayınvalidem ilk zamanlarda istemedi onların köylüsü değildim çünki çok zıtlaştık kültür farkından dolayı
sonra bi gelin daha aldı kendi köylüsü havasından geçilmiyodu olsun da kendi köylün olsun taşından toprağından olsun diye
beraber oturcaklardı yanına aldı 2 ay birbirlerine tahammül edemediler kaynanam çekti gitti kendi köyüne şimdi buraya gelince büyük eltimde kalıyo evinde bile kalamıyo yani
şimdi 16 senelik evliyim ve her işini ben yapıyorum doktorlara götürüyorum yani istemediğinin eline kaldı gün oldu devran döndü
hiç takma arkadaşım eşinle kötü olma onlar için

bizim hikaye de bir garip. eltim ailenin ilk gelini ve onların uzaktan da olsa akrabası. ama sanırım pek de iyi olmayan şeyler yaşamışlar. ben aileye ondan 10 sene sonra katıldım ve aynı memleketli bile değiliz, yani yabancıyım. ama eltimle sorun yaşadıkları için sanırım insan olsun yabancı olsun mantığıyla yaklaşıyorlar. eltimle görüşmüyorlar, bana da iyi davranıyorlar(maşallah diyeyim) sanırım eğer ben önce evlenseydim ben de bu sıkıntıyı çekecektim.

bence kendini rezil etmiş kaynanan..eltinin ailesinin yerinde olsam bugün başkasına yarın bizimkinede aynı şeyleri yapar diye düşünürdüm...

büyük terbiyesizlik etmiş kaynananyenilir yutulur gibi değil ettiği laf gerçekten de..
ama eşin senin yanında olmuş,kızmış anasına..
ne mutlu sana

Son düzenleme:
bence kendini rezil etmiş kaynanan..eltinin ailesinin yerinde olsam bugün başkasına yarın bizimkinede aynı şeyleri yapar diye düşünürdüm...

kesinlikle.
sizin mutsuz olacağınız hiçbişi yok. kendi terbiyesizliği. eşiniz de sizin yanınızdai daha ne. Allah selamet versin :)

merhabalar herkese ben yeni kayit oldum siteye ve bu konu gözüme carpti. girip okuyim dedim.
cok hajklisin bende sen gibi dusunurdum. ama bazi kaynanalar o kadar kotuki. iyi dusuncenin ne anlama geldigini bile bilmiyorlarki
Allah islah etsin demek yeterli bunlara bence
bende 7 sene cektim benimkinden ama artik borusu otemiyor. gelinde cenesini acmaya basladi. gec oldu ama temiz oldu:79:

Standart Kaynanam bana sen bizden değilsin dedi...
Sizde onlardan olmayı verin canım bunun için üzülmeye değer mi?
Onlardan olupta eline ne geçecek boşver gitsin:80:
Sen sadece bu vesile ile kaynananın gerçek yüzünü görmüş oldun.
Geri kalan adımlarınıda buna göre atarsın üzülme yazık günah güzel canına.
Kaynanan gün gelecek etrafında hiç kimseyi göremeyecek genede Allah muhtaç etmesin
Sen Allaha havale et boşver.

çok büyük terbiyesilik etmik kayınvaliden böle bişiy sölicekse bile insanların içinde ne yeri ne de zamanı imiş boşver üzme kendini cnm eşin senn yanında

benim kaynanamda sürekli bana sen yabancısın der durur....sanki ingilizim

ama umrum mu??? onu mu takıcam kafamda salla diyorum kendi kendime

sende umursama,gün gelir devran döner hiç merak etme

Son düzenleme:
haha evi sen verseydinde senın yanında otursaydım derdim ben senın yerınde olsam şak diye o zaman mutfaga gıtcek taraf o olur du bence ayrıca ewet ben sızden degılım oglun bızden artık der kahkayı basardım ondan sonra ugrassın dursun eşine yetiştirinceye kadar boyle davranman daha mantıklı olurdu boyle ufak şeyler hemen eşemı söylenır ya pöffff

bence kaynanan bulunduğunuz ortamda kendini rezil etmiş.seni değil ki bence kafana takma bile herkes kimin nasıl biri olduğunu gayet iyi görmüş.

Kıskanmıştırda ondan öyle demiştir çok kıymetli oğluşu elden gitti ya ondan yani ....

benim kaynanamda sağolsun eltim kardeşinin kızı bana dediki sen ne yaparsan yap xxx in (eltimin)yerini alamazsın gülermisin ağlarmısın

nekadar ayıp birşey ya
gerçekten büyük terbiyesizlik yapmış kayınvalideniz başka insanların yanında olduğu için de çok daha büyük terbiyesizlik yapmış
siz hiç üzülmeyin bence o kendini rezil etmiş farkında değil

geçmiş olsun canım hazmedebildinmi? benimkinin köpek babasıda bana sen kimsin lan, sen yokken biz vardık sen kim olduğunu sanıyorsun, sen bizim aileden değilsin dedi.sonrada kocama ya karın ya biz dedi. hala hazmetmiş değilim yarın torunu olduğunda torunumu görücem diye tutturursa bu söylediği lafları bir bir yedireceğim kendisine

kaynana adı üstünde. acaba bizler de böyle olur muyuz ki. boşver sen onun ne dediğini. gün gelir lafı iade edersin. benim kaynanamda bana( beni ilk eşim ve eltim beğenmişti.) sen eltimin ismini vermeyecem onun gelinisin demişti. gün geldi bende o lafı ona yedirdim. bana diyor ki sende herşeyi yanlış anlıyosun. bana bunu diyor bide benden gelinlik bekliyor. bende aramam sormam. aramayınca da biz sana ne yaptık der. beni istemez, sevmez. hemde ne yaptım der.her defasında sizin işiniz aceleye geldi der. oğlumun bir sürü kız baktık der. aman ne kafama takacam önce kendilerine baksınlar. bakalım onların kaynanaları memnunmuydu ki onlaradan bunlar böyle işte canım boşverrr

hiç hoş bir laf değil hem de toplum içinde söylemesi çok çirkin kadın aslında orda kendini küçük düşürmüş
boşver canını sıkma huyu buymuş zaten eşinin hatrına idare deceksin işte

ne terbiyesiz ne vicdansiz insanlar var ya.
cok sinirlendim

ama esinide takdir ettim... senin arkanda durmasi cok güzel bi davranis
(normali bu aslinda ama artik öyle bi devirdeyiz ki erkekler annelerinin eteklerinin altindan cikamiyor o yüzden bu cok dogal olan sey bile cok büyük bi meziyet gibi geliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…