- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
- Konu Sahibi birtutamzencefil
Yaptıkların kapris ve kıskançlıktan başka birşey değil. Devamlı birileriyle yarış halindesin. İnsanları gözetliyorsun o böyle yaptı şuna böyle yaptılar. baba yapmamışlardı. Ya neden bu çekişme anlamıyorum. Ayrıca kimsenin kötü birşey yaptığı yok. Asıl sen böyle yaparak kendini küçültüyorsun. Cenaze varken düğüne giden biri varsa evet o düşüncesizdir. O düşüncesizliği biri yaptı diye sen yapmak zorunda değilsin. Ben dün ne yaptım bilmiyorum ama sen börek garniitürlü bilmem ne sayıyorsun. Halalar b.k var gibi geldi demek çok yanlış. sen herkesin ortasında kendini düşürürsen, düşen bir insanı izlemek herkesin hoşuna gider. Bütün bu olayların işinle ne alakası var işten neden ayrılmak istiyorsun onu da anlamadım...
evet sadece bana yüklenmek için sadece işinize yarayan yerleri okuduğunuz sözlerinizden belli. çünkü kayınpederimin yanında çalışıyorum... kaynanamın kayınpederimi doldurup beni işten attırmaihtimaline karşı benim onurlu bir şekilde önceden istifa etme amacım olabilir mi acaba????