kaynanam başsağlığı için aramadı bile!!!!

sudde22

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
44
6
6
kızlar yakın bir zaman önce dayimi kaybettim.. ve kızımı kaynanama bıraktı esim ve beni hiç aramadigi gibi eşimi arayıp ne zaman geliyosunuz vs dedi esim çocuğu almaya gittiğinde almış vermiş o sayede aradı açmadım ertesi gün cenazeye de gelmedi neymiş çocuğu bırakmışız bende aldim verdim iyi günde yoksun kötü günde yoksun ne zamanolacaksınız diye başladı kızım ben seni seviyorumda ama bana kızgınmış o yüzden aramamista esim baska ilde is icin bir süreliğine o sürede annemde kaldım bir gun olsun gelip aramdi ben gittigimdede surat yaptı son zamanlarda gitmedim bende hic gelip çocuğa bakmadığı için bana o yüzden kızgınmış o yüzden aramamış beni kızı gibi seviyormuş güya.. çok samimi değilim nasıl davranmaliyim

Başın sağolsun. Önce sakin olmalısın ve yazarken noktalama işaretlerini kullanmalısın.
Bence kötü gününde yanında değildiyse, iyi gününde olmazsada olur.
Mesafeli ol.

Kv ailesi de ölümsüz degil ya onunda öyle bir gunu olucak. Sende ayni muameleyi yap. Gelinsin diye yutmak zorunda degilsin.

Başınız sagolsun.
Gecen sene babamı kaybettım ve eşim cenazenın üçüncü gunu gelmişti.
Gercekten cok rahatsız edıyo boyle durumlar ınsanı.
Dostu dusmanı boyle gunlerde göruyoruz.
Mesafa koyun aranıza bencede.

Cok cok mesafe koy bayramdan bayrama git ve soguk davran bence bunu hakediyo

Ölüm söz konusu olduğunda bile sen bana şöyle yaptın da ondan ben sana böyle yaptım diyerek nispet düşünebiliyorsa kalbi kararmıştır, uzak durmanızda yarar var.

Bu arada kusura bakmayın hiç denk gelmediğim bir terim olduğu için soruyorum. Almak vermek dediğiniz şey ağzına geleni saymak gibi birşey mi?

Böyle durumlarda kimse kimseyi aramak zorunda değil bence . Isteyen arasin .
Ben kimsenin aramasini beklemiycegim gibi çocuğumu da birakmazdim.
Aramasini beklesem de" Niye aramadin beni kaka kaynana "tribine girmezdim .

evet canım aynen öyle birde açtığımız konuları silebiliyor muyuz

çok samimi değilsen bırak öyle kalsın.

valla ben bu aramadı beniiii diye delirenleri anlamıyorum. arayınca noluyo aramayınca noluyo. sizde göre vefasızlıksa rengini belli etmiş olur, ona göre davranırsınız.

Başın sağolusun. Adeti değildir başsağlığı dilemek. Zaten tepkini vermişsin yeterince .

Başınız saolsun.
Kayınvaliden le aran çok da iyi değilmiş zaten.
Ayrıcada kayınvaliden de çocuk gibi, yok küsmüş de. Ondan aramamış.. Kaynanan arasa ne, aramasa ne..
Sanki acını mı? dindirecekti.. Yarana merhem mi, olacaktı..
Fazla yüz göz olma. Mesafeli ol..

Değil miii tek degilmisim bak bir dee aramak isteyen arar zaten .
Ben ne dusunucem diye arayan insanı ben naapiym.
Bir de bu kaynanalarda aramaz suç.
Çok arar daha büyük suç .

Sadece başlıktan hareketle cevap vericem, çünkü yazının içeriğini hiç anlamadım.
Başınız sağolsun.

Düşünemedi ya da düşünmek istemedi. Bunu bu kadar irdelemeye gerek yok. Kafanıza takmayın bu meseleyi sizin iyiliğiniz için diyorum. Küçük sorunları büyüttükçe büyük sorunlarla mücadele etmeye gücünüz kalmaz sonra.
Uzak olmak sizinle konuşmak istemiyorsa böylesi daha iyi. Sürekli müdahaleci olmasındansa soğuk olsun. Aramasın baş sağlığı dilemesin. Sizin huzurunuzu kaçırmasın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…