evet canım aynen öyle birde açtığımız konuları silebiliyor muyuzÖlüm söz konusu olduğunda bile sen bana şöyle yaptın da ondan ben sana böyle yaptım diyerek nispet düşünebiliyorsa kalbi kararmıştır, uzak durmanızda yarar var.
Bu arada kusura bakmayın hiç denk gelmediğim bir terim olduğu için soruyorum. Almak vermek dediğiniz şey ağzına geleni saymak gibi birşey mi?
başına gelince anlarsın !!!Böyle durumlarda kimse kimseyi aramak zorunda değil bence . Isteyen arasin .
Ben kimsenin aramasini beklemiycegim gibi çocuğumu da birakmazdim.
Aramasini beklesem de" Niye aramadin beni kaka kaynana "tribine girmezdim .
Konu silmek yasak bildiğim kadarıylaevet canım aynen öyle birde açtığımız konuları silebiliyor muyuz
Konu biraz Hızır idi yunus idi Hızır idi yunus idi Sep ,ondandırYine hiç bir şey anlamadığım konulardan biri. Kendi anlama ve algılama yeteneğimden şüphe etmeye başlayacağım yakında.
Taaaaamm aplaabaşına gelince anlarsın !!!
Değil miii tek degilmisim bak bir dee aramak isteyen arar zaten .çok samimi değilsen bırak öyle kalsın.
valla ben bu aramadı beniiii diye delirenleri anlamıyorum. arayınca noluyo aramayınca noluyo. sizde göre vefasızlıksa rengini belli etmiş olur, ona göre davranırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?