Kaynanam bebeğimi sahipleniyor

Beraber mi yaşıyorsunuz kv ile? Ben yağmur olmadıkça he gun 45 dakika 1 saat çıkarıyorum. Hic sakınmiyorum o konuda. Uzaktalarsa bildiginizi okuyun.
Uzaktalar misafirlige geldiler. Valla bin parca oldum. Surekli bir akil vermeler. Cocugum disariyi goremedi evde hapis kaldi valla.

Allah yardımcınız olsun kabus gibi bir ailenin gelini olmuşsunuz

Evet ve bunu eşime soyledim suçun çoğu sende sen beni korumazsan ailen nasıl olsa oglumuz korumuyor suskun deyip ezerler mesela 2 gün once gorumcemle konusuo eşim görüntülü gorumcem diyorki halamla gorustuk telefonda senle bebeği özlemiş..yani ayırımcılık yapıyo biliyoki bende eşimin yanındayım duyuyorum oysaki halasıyla oyle aramız iyidirki birnirimizi cok severiz eşime dedim sen nasıl bir eşsin kardeşin oyle soylediğinde niye demiyosum soylenicek lafmı diye.diyorumki annen sadece cocugu sevsin bakımına karışmasın kafasını yormasın nasıl diyorlarki tecrübemiz var cocuk buyuttuk bu tecrubeyi bende kazanmam lazım ama begefendi hep ailesini koruyo

Aaa vallahi bizdede oyleydi suyunu bana döktürüyordu ve ilk zamanlar eşim ayrı yatıyordu ben bebeğimle yatagımızda odama dalıyodu bebeği kontrole cok gıcık oluyordum emzirdinmi diye soruyordu birde evet dediğimde yalan soyleme diyordu ya o kadar saçma biri ve geçenlerde bizim evde kaldılar gorumcemle sabah gitmeden iş yerine sabahtan odamıza dalıyor bebeğe bakıyor neye uğradığımı şaşırdım onu görünce karşımda benim annem ise kapıyı toklatırdı gir dediğinde bile girmezdi doğumuma geldiğinde ayıp diye.valla dün geldiler eldiveni icin dediki bak burnunda az bir iz var çizmiş bende dedimki olsun oyle oyle büyicek yapmaması gerektiğini anlicak

Ay diğer yazdıklarını okudumda o odaya girmeler falan benm kocam boğazlardı anasını o ne terbiyesizlik kocan yapmıyosa sen yap bu ne ya başlarım saygıyada saygısızlığada onun yaptığı çokmu edepli bişeymiş

Girişini okudum gerisini okumadım,bana annem bile karışınca yol veririm kaldı ki kaynanaaa:)))
Ayy keşke benim eşimde oyle olsa beni bu güne kadar 1 kere korudu oda nişnlıydık haklı olduğumuda goruyo ama annemle aramımı bozim onumu istiyosun diyo oysaki kavgayla yap demiyorum konuş guzellikle anlatsa iki tarafıda dengede tutmayı bilmiyo.aynen siz bildiginizden şaşmayın en dogrusu benim kv de de banyoya takmış durumda :)) kendi aldırmak istiyo surekli ama ben daha once davranıp yıkıyorum :)

İşte huzursuzluk çıkmasın diye içime atıyorum ve dün bizdelerdi geliyo ogluyla yatağıma uzanıyo yorganı açıp gelde deli olma bunu 3,4 kere yaptı bana annem hep derdi evli karı koca yatağına yatılmaz ayıp diye bunlar aşmış artık hala cocuklarını küçük goruyo cocuklarıda hala cocukmuş gibi davranıyo

Ayy bana fenalık geldi bi an. Allah sabır versin. Bebek için tedavi görüyorum olurda tutarsa çocuğuma böyle müdahale ettirmem asla. Olacak iş mi. Saygıda bi yere kadar. Eşin ses etmiyosa sen söyle. Ayrıca bebeğini ya kendin yıkarsın yada babasıyla yıkarsın. Eskiden evler sobalıymış bebekler üşüyomuş ama artık her ev doğalgazlı.

icine zibin.alt ust takim ve ince yelek giydiriyorum 2.5 aylik bebegime.ayaginda da corap.ev 21-22 derece.yeterli.usumuyor da.kv ile bebegi asla yalniz birakmayin bence.o varken isi gucu birakip bebegi kucaginizda tutun en iyisi
Bende 2 zıbın ve alt ğst kıyafeti oluyo artı kilotlu çorap ve kısa corap eldiveni oluyordu ve şapkası :)) çocugum terliyodu bildiğiniz ve ev yanıyo eşim kombiyi zorla yükseltti bebek var diye kv de dün geldi 2 battaniye almış oturma odasına bebeğimle kendince iyi yaptıgını zamnediyo

Canım allahım sanada en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah..artık bir şekilde soyluyorum tuzlamak istiyordu bebeği 2 aydır burnumdan geldi ben istemiyorum dedikce diretti en azından ayaklarını tuzlayalım diyor geçenlerde :)) hayır diye inat ettim bende :) dedim anne sen oğlunu tuzladınmı ? Evet dedi dedimki demekki tuzlasanda ayakları kokabiliyo çünkü oglununki kokuyo :)) ya tabiki ve simdide neymiş sütüm yetmiyormuş mama ver geceleri diyor bence mamaya alıştırıp cocugumun bana bağımlı olmasını istemiyor

Olabilir valla. Mamaya alışırsa bebeğin belki bi süre sonra memeni istemeyecek kendide alıp biberonla bebeği doyurabilecek. İpleri eline al hiç pasif durma. Teşekkür ederim bu arada. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Amin canım inşallah..neymiş zayıfmış oysaki maşallah ayına gore cok iyi 2 aylık daha tombik bişey olsun istiyo e kilosu maşallah cok iyi bu ay 800 gram almış neymiş azmış.tabi meme reddi olabiliyormuş hem sütüm varken niye mama veriim onceden oysaki hep emzir diye diretirdi simdide mamada ver diyo saglık ocagında verme sakın dedi hemsire eşimin teyzeside diyo siz iyimisiniz herkez emzirim der ne maması cocugunun kilosu iyi diye resmen piskolojik baskı uyguluo lohusalı dönemimimde yaptıklarına ya

Cocugu asiri sicaga alistirmakla iyi ettiklerini saniyorlar. Oyle cocuklar daha cok hasta oluyor bence. Ben 1 ayĺkken agustos ayinda sort ve atletle gezdirdim. Kisin 2223 dereceden fazla acmadik. Sadece banyodan sonra fazladan yelek giydirdim uzerine. Hava soguk yagmurlu demedim disari cikardim. Arkadaslarim aman usur hasta olur diye cocuklarini disari cikarmaz. Biz hafata bir kizimla bakkala koy yumurtasi almaya, simit almaya gideriz. Haftanin uc gunu sabah 8 de bakiciya gidiyor. Bakicinin kv senin kv gb giydirmeye ortmeye kalkmis. Anasi kiziyo cok giydirince demis, kadın bir daha karışamamış.:) sen cocuklarin icin nasil duzenin varsa benim kiz icin de o duzen gecerli olsun dedim. Hava iyi oldugu gunler soba yakmaz cunku evi sicak. Bebek var diye yakmaya gerek yok. Ben boyle yapiyorum. Cok sukur hasta birine yaklasmafikca hasta olmaz

Inanır misin aynılarını yaşıyorum hatta daha fazlasını desem şok olursunuz sınır oluyordum aklıma geldi yine sınır Oldum benim oğlumda gazlı yok sütun mu gazlı kafasını saralım guzel Olsun eldiven tak dedi takmadım ben 20. Günden sonra sapma takıyorlardı sürekli çıkardım ama evime gece ne kadar hep karıştılar strese soktular göbeğini bağlayalım firlamasin kundakliyalim bi kere tek kundaklardım herşeyi geçtim emzik vermek istemiyordum doğduğu gun ben ameliyattan sonra yürüyüş yaparken bana sormadan küçücük bebegin ağızına emzik koymuş onu da eve gelince attım neden sürekli bez değiştiriyorsun poposu alışır sonra pisik olurmuş Allahim ya hatırlamak bile istemiyorum sürekli emzirme gaz yapıyor acıkmamıştır bir aylık bile değildi yeni doğduğu zamanlar 3 saat uyuşun bisey olmaz açıksa uyanır her aradığında sütun var mı sütun üşümüş olabilir cok banyo ediyorsun etme göğüslerin üşür oğlum ağlayinca göğüsleri sızliyormuz nerdeyse süt gelecekmiş şekerli su verelim sekeri düşmesin bi sürü çocuk büyümüşler

Ay bi an okurken kendi lohusalığım canlandı gözümde o iğrenç anıları tekrar yaşadım Allah sabır versin canım ama beterin beteri var benim kv beni benim evimden kovdu 12 günlük lohusayken apartmanı ayağa kaldırdı beddualar beddua üzerine daha neler neler o yüzden artık çoook zorda kalmadıkça görüşmüyorum kendisiyle çünkü bu olaydan sonra eşimden de uzaklaşmıştım herşeyi silmiştim yani eşim çabalamasa kafamda bitirmiştim evliliği bu doğumumda evime gelmesine izin vermedim o gelirse ben çocuklarımı alır giderim ve yaparım da yani eşim artık son noktayı geçtiğimi iyi biliyor ayrı şehirlerdeyiz 40 ımız çıkınca şöyle bi bebek göstermeye gidip gelicez kendi ekti kendi biçiyor yaptığı yüzlerce şeye rağmen hala annecim annecim diye peşinde geziyodum ama lohusalık hata affetmez valla herkes ayağını denk alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…