Selam kızlar gelişmeleri haber vereyim dedim sizlerre :)
Sözlümle knuştuk uzun uzun. kendisi bana annesine bi şans vermemi istedi.'' herkes hata yapabilir snden tek istediğim ona bi şans vermen. söz veriyorum sana bi daha asla seni üzcek bişey yapmıcak ben knuştum onunla'' dedi. hakkatende o günden sonra hiç bir problem çıkmadı kızlar :). ben gitmedim ama hiç onlara en son geçen gün hastaymış. sözlüm gidelim yalnız bırakmayalım olurmu dedi tmm dedim gttim beni görünce bi sevindi görseniz çok açım dedi iyiki geldinn yemek yaptım nasıl mutlu oldu ya açmış hasta hasta. o gün hiç laf sokmadı. bizde yemktelerdi dün akşam. ozamanda hiç laf sokmadı bana terslemedi hiç bişi yapmadı hatta güldk eğlendik şakalaştık böle geldi sarıldı öptü beni. sözlümde çok sevindi bu duruma. bende sanki bana yaptığı herşeyi unuttum. keşke en baştan böle olsaydıda hiç bişey yaşanmasaydı. ama olsun her yüzünü gördüm bu sayede. sözlümün knuşması onu çok düzeltti. knuşmalarıyla ilgili bana hiç bişi demedi ama işe yaradı. umarım hep böyle srer hiçüzülmeyiz. kızlar gerçekten çok teşekkür ederim. yanımda oldunuz fikir verdiniz. ben bi havadis olursa tekrar yazarım umarım olmazda:)